Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    07. Rujan 2018. 23:11

Baby.nb1

Looda_vila e hvala, tako sam i ja. Ma ne pitaj, osjecala sam se ko glupson. Stavim 2 stvari, pa sjednem, pa razmisljam, pa opet 2, pa onda zamjenim raspored pa razmisljam sta jos 😂😂😂 ne daj Boze dat mi neki zahtjevniji zadatak 🤦‍♀️

Haha ma glavno da si ti to rijesila!😃 ja nisam nista pretrpavala, misljenja sam da mi uvijek muz moze donjet kaj god da usfali. 
    Doma sam mu pokazala di stoje ulosci, baby roba, pripremila izdajalicu i tak...  i slozila mu svoju robu za izlazak u slucaju da bude hladno i u slucaju da bude vruce🤣

07. Rujan 2018. 23:12

Omg. Glupi mobitel. Htjela sam reci da ni ja nista ne osjecam ili ne kuzim kontrakcije. 
    Ja sam uzela biobazu za bradavice malu u bipe 20ak kn

Baby.nb1
    07. Rujan 2018. 23:21

Looda_vila

Baby.nb1

Looda_vila e hvala, tako sam i ja. Ma ne pitaj, osjecala sam se ko glupson. Stavim 2 stvari, pa sjednem, pa razmisljam, pa opet 2, pa onda zamjenim raspored pa razmisljam sta jos 😂😂😂 ne daj Boze dat mi neki zahtjevniji zadatak 🤦‍♀️

Haha ma glavno da si ti to rijesila!😃 ja nisam nista pretrpavala, misljenja sam da mi uvijek muz moze donjet kaj god da usfali.
    Doma sam mu pokazala di stoje ulosci, baby roba, pripremila izdajalicu i tak… i slozila mu svoju robu za izlazak u slucaju da bude hladno i u slucaju da bude vruce🤣

Ne spominji, te kombinacije za izlazak tek moram smisliti 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    07. Rujan 2018. 23:39

Cure hvala vam na vasim iskustvima jer puno znaci svaka ric kad si trudna pa kad locnu boljke..Barem meni bude mi puno lakse...zelim vam svima brz i lagan porod da sve prode u naj boljem redu i cuvajte i mazite i pazite svoje smotuljke male....puno srice vam zelim i velika pusa za sve..😚😚😚😚

url=https://lilypie.com]

• hortensia
    08. Rujan 2018. 00:39

Navodno svi imamo te kontrakcije samo ih mi neke ne osjecamo...ja isto nista....

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

PlavaBorovnica
    08. Rujan 2018. 04:12

Ja trudove/kontrakcije osjećam tek unazad 3 dana..pa i sad dok pišem.
    Jučer bila na kupanju, ono malo hladnije more kakvo volim, a navečer na koncertu :) Za par sati ustajem, pa na put, odraditi svoj zadnji freelancerski zadatak. Nadam se da sam gotova do podne. 
    Ugl, zadnjih dana se osjećam fizički bolje nego prije mjesec dana. To bas varira, kako kazete od perioda i osobe.
    Morat cu jos jednom pregledati torbe koje sam spakirala... pocela sam praviti popis i bilo bi super kad bih si uspjela sloziti neku playlistu pjesama za voznju do bolnice ili boravak tamo :D 

• ian1910
    08. Rujan 2018. 04:27

Cure koje ste spakirale torbe- šta sve ste spakirale dvije torbe? Ja sam sve potrpala u jednu i sad si mislim kako sam sj... stvar... dvije nam trebaju? Uopće ne znam kako to ide :-( 

• anusha
    08. Rujan 2018. 04:51

ian1910

Cure koje ste spakirale torbe- šta sve ste spakirale dvije torbe? Ja sam sve potrpala u jednu i sad si mislim kako sam sj… stvar… dvije nam trebaju? Uopće ne znam kako to ide :-(

I ja imam jednu torbu. Ovih par stvari koje su za rađaonu ću staviti samo u posebnu vrećicu i na vrh torbe (vodu, keksić, spavaćicu , ručnik, japanke, gaće, uloške i dokumente - mislim da je to to!) 

PlavaBorovnica
    08. Rujan 2018. 06:40

Jutro...trudovi cijelu noć, sukrvica. Idem još malo spavati.

Looda_vila
    08. Rujan 2018. 06:49

PlavaBorovnica

Jutro…trudovi cijelu noć, sukrvica. Idem još malo spavati.

Mozda ces ti ipak put bolnice danas Jesi mjerila razmak izmedu trudova?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.