Zenske moje ja konacno spakirala torbu. Majke mi psihicki me umorilo 😂😂 muz mi umire od smijeha jer to radim cijeli bozji dan… Moram jos samo kupit chicco uloske i one mrezaste gace. Ulozaka nije bilo, a muz kupio one neke jednokratne, ali ne mrezaste nego cijele 🤷♀️ i onda je to to. Otvorila sam one pampersice newborn. Isuseeee kak je to malo 😍
Looda_vila kaj si ti sve spakirala? Sorry ak si vec pisala
Evo ovak po sjecanju:
Mala torba/radaona - dokumentacija, mali rucnik (za tusiranje poslije klistira), boca vode, energetska plocica/keks, punjac mobitela, 1 mrezaste gacice, 1 chicco ulozak i 1 vir, britvica (za svaki slucaj), gumica za kosu, diantal gel
Spavacicu i japanke cu valjda obuc prije odlaska u rađaonu.
Velika torba - 12 chicco ulozaka, paket vira, 2 spavacice (jedna dugi rukav, jedna kratki rukav), carape, paket mrezastih, 2 jednokratne podloge za krevet, veliki rucnik, vrecice za zmazani ves, 1 grudnjak za dojenje, vlazni wc papir, 5 pelena, vlazne maramice za bebu, krema za guzu, tetra pelena, u nesseseru - cetkica za zube, pasta za zube, gel za tusiranje bez mirisa, labelo, jastucici za grudnjak, purelan za bradavice, blazinice, mala cetka za kosu, ibrufen 400mg), obicne šlape... hmmm to sam sad ovak napamet napisala. Ako mislis da kaj fali ili je viska , samo reci😁😆😅 pa dobro kaj si ti pakirala cijeli dan?!?🤣🤣

Cure ima koja od vas koja masira ili će masirati medjicu? Ako da koje ulje ćete koristiti ?
Masiram medjicu jedno 2-3 x tjedno, bademovim uljem ili uljem za intimnu masazu...nisan kupovala nikakvo posebno, pitala doktora, on veli da je to sve dobro, kegelove vjezbe radim vec odavno i skoro svaki dan, vec mi u navici prakticki. A sad, vidjet cemo ima li to efekta😁

Looda_vila.. vitam sad tvoj popis i vidim purelan pa sam se sjetila da sam htjela pitati: purelan je cisti lanočin... E sad, zanima me da li postoji neka druga kremica koja je po sastavu cisti lanolin a da je jeftinija?? "Velika" ribica purelana je 70 i nesto kn 😥

Looda_vila.. vitam sad tvoj popis i vidim purelan pa sam se sjetila da sam htjela pitati: purelan je cisti lanočin… E sad, zanima me da li postoji neka druga kremica koja je po sastavu cisti lanolin a da je jeftinija?? "Velika" ribica purelana je 70 i nesto kn 😥
Moja frendica je koristila neku iz dm-a, mislim da bas njihovy babylove, nekih 20-ak kn, ne mora se prat prije podoja, jedino sto ne znam sastav. Cula sam da je ok i od biobaze.

Haha mobitel mi sve kljucne rijeci "ispravio" , valjda cete skuziti Sto Sam htjela reci
Ribica= tubica
Ian - to i mene zanima, ja bih htjela uskoro poceti masirati... znam da u mulleru ima neko weleda ulje za masiranje medice ali me zanima da li se moze s bademovim uljem od hippa jer ga imam vec doma pa da ne kupujem to od welede
Zadranka - mene u drugom trimestru dosta sve bolio i probadalo doljer, nije mi bilo ugodno stajati ni hodati... Vec kako sam isla prema 3 trimestru sve te boljke su nestale. Dr je rekla da je to zbog rasta maternice. Slusaj svoje tijelo i odmaraj koliko te pita :)

Looda_vila.. vitam sad tvoj popis i vidim purelan pa sam se sjetila da sam htjela pitati: purelan je cisti lanočin… E sad, zanima me da li postoji neka druga kremica koja je po sastavu cisti lanolin a da je jeftinija?? "Velika" ribica purelana je 70 i nesto kn 😥
Moja frendica je koristila neku iz dm-a, mislim da bas njihovy babylove, nekih 20-ak kn, ne mora se prat prije podoja, jedino sto ne znam sastav. Cula sam da je ok i od biobaze.
E bas sam danas hodocastila po dm-u i gledala kremice na policama za bebe ali nisam vidjela te za bradavice tj. ni jedna nije bila cisti lanolin... Mozda su na drugim policama, ici cu pogledati. Hvalaaa!! :)

Zene, jel normalno da ja nemam te kontrakcije ili ih jednostavno ne osjecam? Zna mi trbuh bit tvrd, ali jako rijetko i ne osjecam nikakvu bol ili neugodnost. Osjetim samo na dodir da je tvrd, nikakvo zatezanje.
Evo draga ja u 39 tjednu pa nemam nikakve kontrakcije,tj bar ih ne osjecam nista intenzivno... trbuh mi se stvrdne tu i tamo, al prode brzo, pogotovo ako legnem/promijenim polozaj ili slicno. Tako da ne znam ...vjerujen da je sve to okej, svaka od nas prozivljava trudnocu svojim stilom/tempom.

Zene, jel normalno da ja nemam te kontrakcije ili ih jednostavno ne osjecam? Zna mi trbuh bit tvrd, ali jako rijetko i ne osjecam nikakvu bol ili neugodnost. Osjetim samo na dodir da je tvrd, nikakvo zatezanje.
Budi sretna zbog toga, mislim da je sve normalno😁

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Pa mislim ne zalim se haha😀 samo sam mislila da sam jedina valjda, stalno spominjete kako vas muce kontrakcije, ja blento skoro pa ni ne znam kaj je to😀 znat cu kad pravi stisnu haha.

Looda_vila e hvala, tako sam i ja. Ma ne pitaj, osjecala sam se ko glupson. Stavim 2 stvari, pa sjednem, pa razmisljam, pa opet 2, pa onda zamjenim raspored pa razmisljam sta jos 😂😂😂 ne daj Boze dat mi neki zahtjevniji zadatak 🤦♀️

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji