Cure ima koja od vas koja masira ili će masirati medjicu? Ako da koje ulje ćete koristiti ?
Masiram medjicu jedno 2-3 x tjedno, bademovim uljem ili uljem za intimnu masazu...nisan kupovala nikakvo posebno, pitala doktora, on veli da je to sve dobro, kegelove vjezbe radim vec odavno i skoro svaki dan, vec mi u navici prakticki. A sad, vidjet cemo ima li to efekta😁
Looda_vila.. vitam sad tvoj popis i vidim purelan pa sam se sjetila da sam htjela pitati: purelan je cisti lanočin... E sad, zanima me da li postoji neka druga kremica koja je po sastavu cisti lanolin a da je jeftinija?? "Velika" ribica purelana je 70 i nesto kn 😥
Looda_vila.. vitam sad tvoj popis i vidim purelan pa sam se sjetila da sam htjela pitati: purelan je cisti lanočin… E sad, zanima me da li postoji neka druga kremica koja je po sastavu cisti lanolin a da je jeftinija?? "Velika" ribica purelana je 70 i nesto kn 😥
Moja frendica je koristila neku iz dm-a, mislim da bas njihovy babylove, nekih 20-ak kn, ne mora se prat prije podoja, jedino sto ne znam sastav. Cula sam da je ok i od biobaze.
Haha mobitel mi sve kljucne rijeci "ispravio" , valjda cete skuziti Sto Sam htjela reci
Ribica= tubica
Ian - to i mene zanima, ja bih htjela uskoro poceti masirati... znam da u mulleru ima neko weleda ulje za masiranje medice ali me zanima da li se moze s bademovim uljem od hippa jer ga imam vec doma pa da ne kupujem to od welede
Zadranka - mene u drugom trimestru dosta sve bolio i probadalo doljer, nije mi bilo ugodno stajati ni hodati... Vec kako sam isla prema 3 trimestru sve te boljke su nestale. Dr je rekla da je to zbog rasta maternice. Slusaj svoje tijelo i odmaraj koliko te pita :)
Looda_vila.. vitam sad tvoj popis i vidim purelan pa sam se sjetila da sam htjela pitati: purelan je cisti lanočin… E sad, zanima me da li postoji neka druga kremica koja je po sastavu cisti lanolin a da je jeftinija?? "Velika" ribica purelana je 70 i nesto kn 😥
Moja frendica je koristila neku iz dm-a, mislim da bas njihovy babylove, nekih 20-ak kn, ne mora se prat prije podoja, jedino sto ne znam sastav. Cula sam da je ok i od biobaze.
E bas sam danas hodocastila po dm-u i gledala kremice na policama za bebe ali nisam vidjela te za bradavice tj. ni jedna nije bila cisti lanolin... Mozda su na drugim policama, ici cu pogledati. Hvalaaa!! :)
Zene, jel normalno da ja nemam te kontrakcije ili ih jednostavno ne osjecam? Zna mi trbuh bit tvrd, ali jako rijetko i ne osjecam nikakvu bol ili neugodnost. Osjetim samo na dodir da je tvrd, nikakvo zatezanje.
Evo draga ja u 39 tjednu pa nemam nikakve kontrakcije,tj bar ih ne osjecam nista intenzivno... trbuh mi se stvrdne tu i tamo, al prode brzo, pogotovo ako legnem/promijenim polozaj ili slicno. Tako da ne znam ...vjerujen da je sve to okej, svaka od nas prozivljava trudnocu svojim stilom/tempom.
Zene, jel normalno da ja nemam te kontrakcije ili ih jednostavno ne osjecam? Zna mi trbuh bit tvrd, ali jako rijetko i ne osjecam nikakvu bol ili neugodnost. Osjetim samo na dodir da je tvrd, nikakvo zatezanje.
Budi sretna zbog toga, mislim da je sve normalno😁
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Pa mislim ne zalim se haha😀 samo sam mislila da sam jedina valjda, stalno spominjete kako vas muce kontrakcije, ja blento skoro pa ni ne znam kaj je to😀 znat cu kad pravi stisnu haha.
Looda_vila e hvala, tako sam i ja. Ma ne pitaj, osjecala sam se ko glupson. Stavim 2 stvari, pa sjednem, pa razmisljam, pa opet 2, pa onda zamjenim raspored pa razmisljam sta jos 😂😂😂 ne daj Boze dat mi neki zahtjevniji zadatak 🤦♀️
url=https://lilypie.com]
Evo mi u 38tj ista stvar. Ja mis
Sortiraj odgovore
Najstariji