Zadranka86 meni je posteljica takoder bila nisko tamo negdje do cca 30- tog tjedna i na kraju se podigla i sve super po pitanju toga. Sto se tice pritiska njega osjecam stalno al meni je beba dosta nisko. Kao sto su ti cure rekle ranije samo slusaj svoje tijelo i sve ce biti uredu :)
Vjerujem da se brines i ja sam isto kad su mi rekli za posteljicu i gle nakon nekoliko tjedana kao rukom odneseno :)
Cure koje ste spakirale torbe- šta sve ste spakirale dvije torbe? Ja sam sve potrpala u jednu i sad si mislim kako sam sj… stvar… dvije nam trebaju? Uopće ne znam kako to ide :-(
Ja sam isto samo posebno u platnenu vrecicu odvojila stvari za radjaonu i stavila na vrh torbe u kojoj je ostatak stvari. Ne moras, ali di god sam citala preporucuju to napraviti cisto da ako se desi da ti sestra ili netko treba dodati te stvari da ne moraju rovariti po torbi, nego imas pripremljeno.
Zadranka86 sretno! ❤️
PlavaBorovnica op, op, jel nam to stize pojacanje?
Mi budni od 7, ali naspavani pa ajde... Danas punih 37tt, jos uvijek mi je nestvarno da smo u samoj zavrsnici.
Tko je rekao da slaze playlistu za put do bolnice? The final countdown? 😂😂 Tananana tanananana 🏋️♀️🏇
url=https://lilypie.com]
ian, i ja imam dvije. U maloj platnenoj vrecici sam potrpala sve nalaze, uputnicu tj. sve dokumente vezane za trudnocu, bocu vode, kekse, 1ulozak chicco i 1mrezaste gacice. A u mali kufer ostalo, vec sam pisala sto, ako treba natipkam opet. :)
borovnice, jel to krenulo? Drzi se i javljaj nam situaciju.
Mene jucer opet panika uhvatila, svekrva mi prica da je od njene kolegice s posla snaha rodila jucer, a termin joj 20 ko i meni po ZM. I vratila me u realnost da stvarno mogu roditi bilo kad do termina.😅
Nemam nista novo za prijaviti, krecem se ko kit nasukani, apetita imam za cijelu kucu, planiram s muzem na kavu i sloziti komodu i prati tetrice i dekice.
Kako ste vi? Sto cete raditi?
Jutroo
Ian i ja imam dvije pripremljene u malu izgleda kao jedna malo veća torbica (platnena) sam stavila: dobila sam reklamne jastučiće za na grudnjak 2 kom pa sam ih tu stavila, vlazni wc papir 1 paket, gaćice za jednokratnu uporabu 1 paket (kupila 2 pa da bezz ne otvaram dok ne za treba) 1wc papir jer da im ponestane pa ako usred klostira nema papira bi se 🔫
4 chicco uloška, 3vir uloška, 1 jednokratnu podlogu za presvlačenje za svaki slučaj, 2 0.5 jane, štapiće i čokoladicu, 1 britvicu, purelan krema,1 spavaćica za svaki slučaj.
To sam ti sve stavila u jednu vrećicu i stalo je sve, a u veliku ostatak neznam dali sam šta zaboravila za u malu... Al ako šta zafali muž lako skoči
Borovnicee sretnoo ako je krenulooo javljaj see 🙂🙂
Mene bome ubija ljeva noga ispod koljena baš jako zateže ali izgleda da ce danas biti dan za ležanje... E i da kad se probudite kakav vam bude stomak? Meni ujutro fuull tvrd pri vrhu dole mekaniji a sa strane lako napipam bebu... Kakav je vaš?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Plava Borovnica se ne javlja .. Možda je baš u rađaoni
Nas bebac nemam pojma kakav mi je trbuh ujutro, valjda jednak stalno. Sutra nakon buđenja ću obratiti pozornost
Andeo evo i meni je danas i sinoć beba malo mirnija. Osjetim ju ali ne lupa kao inače. Možda zbog promjene vremena, i oni valjda imaju promjene raspoloženja
Hej kloke,moze koja hitno napisat koje chicho uloske ste upakirale ili zakacit sliku kakvi su.... Jer imaju mrezicu il obicni?
Pozdrav klokanice :)
Vidim ide kod nas i dalje 😊 bas me zanima koja je sljedeca, mozda borovnica 😊
Isssa super za odlazak kuci, sad se vi mazite i pazite, bas sam ljubomorna..
Petrapp kakva je situacija kod vas?
I moja torba je spakirana al sve si mislim da cu nekaj najbitnije zaboravit.. koliko ste spavacica stavile? Jesu li mi dovoljne 2? I nisam sigurno sta mi treba u vrecicu sa strane.. ja sam mislila staviti samo spavacicu, 1 mrezaste gace i 1 vir ulozak al sad vidim da neke puno vise toga stave pa ste me malo zbunile 😂
Christyy ja sam vjerojatno pretjerala sa svime sta sam stavila u malu vrecicu ali lako ponesem doma 😁😁
Mimmyx evo ja imam ove valjda su dobri
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Nas_bebac to kaj si ti stavila u tu vrecicu je meni cijela torba skoro 😂😂
Nas_bebac, vise od mjesec dana sam iza tebe pa je vjerojatno malo drugačija situacija.. ali ujutro trbuh cesto zna imati veliku kvrgu.. i onda kad se ja malo razbudim i beba se razbudi pa kvrga nestane hehe
Mimmyx, i ja imam iste uloske kao i nas bebac
Sortiraj odgovore
Najstariji