Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    08. Rujan 2018. 18:20

Čestitam PlavaBorovnica! Ljubi svoju curu 😘💕!
    A počela sam se izdajati ujutro uz pomoć sestara na špricu, evo danas sam već više od 35 ml navukla tako, i sad oko 15 na Avent-ovu izdajalicu kad mi ju je mm donio. Za sad ide dobro, jako je bitno dobro izmasirati cicke prije neg se krene i mlijeko ide samo od sebe.
    Kaže mi danas predivna pedijatrica s odjela da računam da idemo doma za tjedan dana, da Lucija za sada napreduje izvrsno, ali pošto je rođena u 35.tj vole ih imati malo pod kontrolom, ali da je stvarno super, i da ima bebica koje su rođene i u kasnijim tjednima a da nisu tako živahne kao ona, te da je oba jako zadovoljna ovime što je vidla od čet do danas.
    Mogu vam reć da mi je pao ogroman kamen sa srca kad mi je nadošlo mlijeko, ma plakala bi bila od sreće da me rez ne zateže. A nakon što sam je sat vremena držala na prsima takav poticaj energije sam dobila da vam to ni ne mogu opisati. Sad jedva čekam da kažu da nema naznaka žutice pa da mi je stave u sobu da se stalno pazim i mazimo.
    Oprostite ako sam nečiji post preskočila nije namjerno. 

08. Rujan 2018. 18:21

PlavaBorovnica cestitam na curki! 
    Looda_vila na koju da se kladimo od vas 5 ? 😁
    Mene su djeca zarazila pa imam vikend u banani, osjecam se ko za lijes, al dobro, ima i gorih stvari.
    Crna kako si ti? Jel imalo bolje stanje s kozicama? Razumijem kako ti je jer i moji kad su bolesni nece nikoga osim mene, zajeb je sto ih je 2 pa ih cesto ulovi istovremeno

• LaFemme
    08. Rujan 2018. 18:29

PlavaBorovnice cestitaaaam 🤗😇 Ljubite se, mazite i pazite 😘
    Ajme kako je sve to nesto ekspresno krenulo sa bebicama sve me nesto postalo strah i postajem svjesnija da je i meni blizu ☺

Tea686
    08. Rujan 2018. 18:34

Plava borovnice čestitam!!🤗😍

Baby.nb1
    08. Rujan 2018. 18:37

Joj cure, ne znam za vas, ali ja kako sam u 9.mj. usla, 24h dnevno bi mogla nesto jesti. Samo da zvacem 🤦‍♀️ borba teska

url=https://lilypie.com]

08. Rujan 2018. 18:44

Baby.nb1

Joj cure, ne znam za vas, ali ja kako sam u 9.mj. usla, 24h dnevno bi mogla nesto jesti. Samo da zvacem 🤦‍♀️ borba teska

isto. od dana kad sam usla u 9mj se tovim. doslovno 

Looda_vila
    08. Rujan 2018. 18:47

Petrapp drago mi je da je mlijeko doslo i svakim izdajanjem ce ti dolazit sve vise mlijeka.. bas super i da je mala zivahna. Oce ju sad hranit tvojim mlijekom ili pokusavate sisanje? Brzo ce tih tjedan dana proc! 
    Justme123 taman onaj dan kad si spomenula virozu, mene navecer ulovilo grlo, slabost, temp, preznojavanje... ko da me netko izbio, bas ssm se lose osjecala. Al odmah, caj kamilica, med, limun, uzela neke prirodne pastile za grlo, popila lupocet jer temp nije padala i vec iduci dan bilo bolje. Tak da te kuzim skroz...a ti jos sa 2 klinaca i trudna ful. Svaka cast..ja sam jedva sebe vukla od kreveta do wc-a. Danas jos osjecam grlo..al dosta manje.
    Kaj se tice tko ce prije od nas 5...ja  bi rekla da cu zadnja😁🤣🤣🤣  mislim da je moja mala odlucila kampirat do kraja😆 nemam nikakvih naznaka i dalje, a ona aktivna na sve strane..sve bolnije i bolnije🤣🤣

Dija85
    08. Rujan 2018. 18:49

Borovnice čestitke!! 😘

Jelennnna
    08. Rujan 2018. 18:56

Super Petra za dojenje. Bas je ohrabrujuce da nijedna dosad nema nekih velikih problema s dojenjem. Gustam citat dojmove Vas friskih mama. 

Potpisujem ovo za napade gladi. Mislim nije to glad koliko osjecaj da bi mogla sad vola pojest. Hahhha. Jos jedem svakakvih ludosti sta godinama nisam jela. Danas muzevi spremali hobotnicu pod pekom. Nagustala sam se stvarno kao da je najbolje jelo na svijetu. Srecom razum me sprijeci da ne pretjeram. 

Elza
    08. Rujan 2018. 18:57

Cestitam Plava borovnica! 😊
    Petrapp, super vijesti, bas mi je drago 😊
    Masen isto super vijesti, drzim palceve da sve pretrage budu super!😚
    LaFemme, ja uopce ne dozivljavam da je kraj blizu, cini mi se kao da ima jos cijela vjecnost 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.