Klokanice moje..Ja san sa zimskih beba 2018...Usla san u vas forum s obzirom da ste sve na kraju pa ce te mozda znat mi vi reci...ja san evo u 23tj.nije mi prva trudnoca...za sad sve ide super.Jedino posteljica ostala nisko iznad usca al kao daju joj do 27tj vrime da se podigne..Ono sto mene jakoooooo muci...to je sto jakooo tesko nosim..Ogranicena san u pokretima..nor za menecnije setnja vise od 10min.sidenje nikakvooo samo polulezeci...Ja vec negdi od 20tj.muku mucim s preponama i pubicna kost vec me boli..nekad manje nekad vise al pocelo je..Ono sto mene zanima pitam se jel to rano pocelo kad su vama pocele te tegobe...Ja sad u ducan autom pet min..sic skoro u lezecem i ja san izasla iz auta bolu prepone grc uvatija u drobu al moj dok kaze da su ti grcevi ligamenti maternice...ja nezz vise sto bi misla ..imam pregled za deset dana...jel po vama to normalno da je to vec sad tako pocelo..i ako ima koja cura s niskom posteljicom moze napisat koju ric....puno vam fala drage moje napisala san ode u nadi da cu cuti svjezu informaciju ...😍
url=https://lilypie.com]
Petrapp Cestitam na Luciji..dobro nam došla curice🎉❤️
Isssa super za odlazak..brzo nešto ili je meni proletilo,3 ili 4 dana se ostaje? Super za sestre za dojenje,to mi je najbitnije da su ok jer meni na Sv.Duhu bile koma..sad znam dojiti ali treba se opet svega sjetiti..
Justme bome ovakve kozice ne želim nikome..ima ih mali milijun i jedna na drugoj,još on ima dermatitis pa se valjda sve sastavilo.. sinoć nisam oka sklopila ali doslovno..htio je spavati samo kod mene u narucju i na ljuljački da se ljuljamo..i tako cijelu noć..a muzu ne želi..vrištao je do te mjere da sam plakala sa njim i spremala nas na hitnu jer vise nisam znala sto bih.. danas ćemo probati kupanje u zobenoj kupki pa će valjda olakšati jer ni po danu nije spavao bas..muž otišao na teambuilding na par sati samo,blago rečeno je da sam mrtva..jutros sam rekla da ako i noćas bude ovako,sutra svojevoljno odoh ili u Petrovu ili u Vrapče da se odmorim🙈
Ne mogu vjerovati da za par dana i meni stiže smotuljak..bas mi nekako nestvarno i bas me zanima kako će moja Srecica to prihvatiti..danas je rekao da će mi pomagati nositi kremu,presvlačili pelenu i hraniti bebu..bas ćemo vidjeti🙈
Ian1910, i ja sam kupila te, isto su mi rekli da su najbolje.
Andjeo, ja jos nemam složen kinderbet, komodu sam slozila prije tjedan dana, a kolica cu dobiti iduci tjedan 😄 mislim da jos stignes 😋
Zadranka, meni je pritisak poceo jos prije 20.tjedna, vec tad sam se pocela gegati i stalno su me svi ispitivali da zasto tako hodam 🙄 bebica mi je cijelo vrijeme jako nisko, al barem nisam imala problema sa zgaravicom 😄
Jaooo Crna191 tebee bas zadesile grozne kozice ☹️☹️
Zadranka i mene je prepona počela strašno bolit u 20tt popustilo je od 33-34tt ne boli konstantno ili sam se navikla, meni je posteljica i beba cjelu trudnocu nisko ali žgaravica me nije izostavila pogotova zadnjih 3 tjedna.... Hah nisam te utješila al eto 😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bokic cure :)
Ja se nadam da cemo sutra kuci, danas smo obavili sve pretrage i meni i bebi pa nemamo sto vise ovdje mrcinjat hehe
Dominik je super, spava i sisa dok je njegov ljubomorni braco kod kuce sasvim druga prica. Morat cemo se jako muz i ja potrudit da sto bolje i prije orihvati bracu i da se ne osjeca zanemareno.
Petra jesam se ja to pogubila ili smo rodile isti dan? :)
Cure ima koja od vas koja masira ili će masirati medjicu? Ako da koje ulje ćete koristiti ?
Klokanice moje..Ja san sa zimskih beba 2018…Usla san u vas forum s obzirom da ste sve na kraju pa ce te mozda znat mi vi reci…ja san evo u 23tj.nije mi prva trudnoca…za sad sve ide super.Jedino posteljica ostala nisko iznad usca al kao daju joj do 27tj vrime da se podigne..Ono sto mene jakoooooo muci…to je sto jakooo tesko nosim..Ogranicena san u pokretima..nor za menecnije setnja vise od 10min.sidenje nikakvooo samo polulezeci…Ja vec negdi od 20tj.muku mucim s preponama i pubicna kost vec me boli..nekad manje nekad vise al pocelo je..Ono sto mene zanima pitam se jel to rano pocelo kad su vama pocele te tegobe…Ja sad u ducan autom pet min..sic skoro u lezecem i ja san izasla iz auta bolu prepone grc uvatija u drobu al moj dok kaze da su ti grcevi ligamenti maternice…ja nezz vise sto bi misla ..imam pregled za deset dana…jel po vama to normalno da je to vec sad tako pocelo..i ako ima koja cura s niskom posteljicom moze napisat koju ric….puno vam fala drage moje napisala san ode u nadi da cu cuti svjezu informaciju …😍
Nemam problema s niskom posteljicom, ali zato mi je cijela trudnoća teška. Nisam se nikako mogla voziti u autu, imala bi bolove i kontrakcije, hodala bi jako malo i koma, sve živo bi me bolilo. Mogu samo reći da mi je poslije negdje 30 tj. bilo puno bolje, ali sada su na red došle druge muke😁 Mislim da je svaka trudnica i trudnoća posebna priča, nekom je sve super, nekom teško. Ja sam to prihvatila i evo skoro preležala sve do sada😀 Želim ti sreću i da sve bude super!!!! Sve ćemo zaboravot kad bebicu primimo u ruke😍
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Zene, jel normalno da ja nemam te kontrakcije ili ih jednostavno ne osjecam? Zna mi trbuh bit tvrd, ali jako rijetko i ne osjecam nikakvu bol ili neugodnost. Osjetim samo na dodir da je tvrd, nikakvo zatezanje.
Zenske moje ja konacno spakirala torbu. Majke mi psihicki me umorilo 😂😂 muz mi umire od smijeha jer to radim cijeli bozji dan… Moram jos samo kupit chicco uloske i one mrezaste gace. Ulozaka nije bilo, a muz kupio one neke jednokratne, ali ne mrezaste nego cijele 🤷♀️ i onda je to to. Otvorila sam one pampersice newborn. Isuseeee kak je to malo 😍
Looda_vila kaj si ti sve spakirala? Sorry ak si vec pisala
Evo ovak po sjecanju:
Mala torba/radaona - dokumentacija, mali rucnik (za tusiranje poslije klistira), boca vode, energetska plocica/keks, punjac mobitela, 1 mrezaste gacice, 1 chicco ulozak i 1 vir, britvica (za svaki slucaj), gumica za kosu, diantal gel
Spavacicu i japanke cu valjda obuc prije odlaska u rađaonu.
Velika torba - 12 chicco ulozaka, paket vira, 2 spavacice (jedna dugi rukav, jedna kratki rukav), carape, paket mrezastih, 2 jednokratne podloge za krevet, veliki rucnik, vrecice za zmazani ves, 1 grudnjak za dojenje, vlazni wc papir, 5 pelena, vlazne maramice za bebu, krema za guzu, tetra pelena, u nesseseru - cetkica za zube, pasta za zube, gel za tusiranje bez mirisa, labelo, jastucici za grudnjak, purelan za bradavice, blazinice, mala cetka za kosu, ibrufen 400mg), obicne šlape... hmmm to sam sad ovak napamet napisala. Ako mislis da kaj fali ili je viska , samo reci😁😆😅 pa dobro kaj si ti pakirala cijeli dan?!?🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji