Netko je bio rekao da ne može naći Dr.Brown bočice. Nema u svakom DM-u, ali se popis može naći kada se ide detaljnije citati o tim bočicama na DM-ovim stranicama.
Nema me 2 dana kad oko beba ko u priči. Dobrodosli Dominik i Lucija! Dug život ispunjen srećom i veseljem vam želimo. Nisam upratila koliki je bio Dominik? Cm? Kg?
Looda_vilastvarno su svi divni prema nama od sestara do doktora. Ja čekam da me dignu, da mogu ić svoju misicu staviti na prsa, čisto da se stisnemo jedna uz drugu, jer mlijeko mi još nije došlo. Ugl pedijatri me ohrabruju da je dobro s obzirom da je ranije rođena zadovoljni su svim viđenim, ali ju drže u inkubatoru za svaki slučaj.
Bas mi je drago da su svi okej prema tebi! To je super, da je atmosfera dobra, da brinu za tebe i malenu. Ne brini za mlijeko, doci ce kroz koji dan, to je normalno. Samo se pazite i mazite sto vise! A malena stvarno ima super gramiće obzirom na tjedne, brzo će on van inkubatora.
Kad nam toliko bebica dolazi jedva čekam da i ja svoju upoznam!
Jeej bravoo za vas Isssa idetee domaa sad tek sljedi prava uživancija 🙂🙂
Petrapp2605 ma bitno da ste dobro a malena ima stvarno super tezinu i vi ceze brzo doma a do tada mazite se i grlitee😁😁
Jaoo kolko me strah sve u zadnjih par dana toliko sam nestrpljiva da upoznam moju mrvicu(divića 😂)
Teta90 i kod nas ljeva kiša ali ja bome samo pripremu za ručak danas napravila i poslje posložit i u pećnicu na pečenje bome za drugo nisam neka umorna sam danas..
PlavaBorovnica zao mi je zbog kvrge ali nadajmo se da ce se poslije poroda sve vratiti u normalu 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Curke cestitam na bebicama.. prave ste hrabrice sve do jedne 😘 ja sam se sad predomislila.. najradije bi da ostane unutra 😂😂
Issa cestitamo na odlasku doma.. super je imati pomoc u bolnici ali najbolje je kad imate svoj mir doma:)
Plava borovnice pa ne mogu virovati.. i nisu skuzili da je to kila ranije? Jel moze proci samo od sebe? Jel te ista boli?
Curke, jedna od mama iz Irske grupe rodila jucer.. na zadnjem pregledu rekli da je curica i evo dobila deckica 😂 ako se mojoj to desi bome ce prvih par miseci nositi ruzicasto 😂
Ista stvar kolegici s faksa.. Stipe.. Stipe.. Carski kad ono Franka.. Kao pupčana je bila između.. Cura u šoku da to nije njeno dijete da donesu njeno dijete.. Meni je to strašno.. Em šok od carskog em drugo dijete.. Ne smiju reć doć nisu sigurni po meni
Isssa odlično! Idete kući! Mazite se i pazite.😘
Petra nadam se da ćete i vi uskoro kući!
Borovnice žao mi je za kilu 😔❤ sigurna sam da će odmah poslije poroda sve to biti ok.
Ja evo danas peglam punu košaru male robice, a tako sam sva nekako blja. Evo mene i koje kugle na puni tjedan
Nema me 2-3 dama i boom bebe su tu krenulo je krenulo bebice su ozbiljno shvatila da je 1.9 prošao 😊
Petrapp i Pandice čestitke od ❤ na malim smotuljcima 😍 vama brz oporavak
Isssa- 👏👏 za odlazak kući, kući je ipak najljepše uživajte 😍
Cure imam pitanje, jel ima dana kad vam je beba mirnija moja evo zadnja dva dana se baš nešto smirila lupa i dalje al ne ko prije npr. 4-5 dana ...
Kako nema uređivanje posta 😑 ocu napisat i zaboravim
Dija85- baš je lijepa buša 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji