Kako nema uređivanje posta 😑 ocu napisat i zaboravim
Dija85- baš je lijepa buša 😊
Hvala! 😁
Moja je evo danas mirna, jučer je jako bila aktivna a danas se moram jako smiriti da ju osjetim. Nedavno mi se uopce nije javila dva dana, baš sam se uplašila, ali sve je ok. Neda joj se danas ništa izgleda, kao i meni 😁
Andeo a mislim da su sad to vec i vece bebe, mjesta sve manje zato to i je vise guranje, nego udarac 😂
E cure imam pitanje. Sta na kraju sa spavacicom za radjaonu bas? Da li moze biti kao one za dojenje sta sa szrana grudi imaju gumbice ili mora biti cijela na kopcanje?
url=https://lilypie.com]
Anđeo, moja bebica otprilike 1x tjedno ima 1-2 mirna dana i to vec duze vremena .. osjetim da mrda ali nema divljanja. Zaključila sam da mozda tada raste :)
Dija ljepa bušica 🙂
Anđeo i moj bebo ima dana kada je fulll aktivan a ima dana kada je miran pa se samo miče i jednom do dvaput baš udari čisto da se zna da je tu.. Al inače počelo je to bit samo micanje jer nema mjesta više brižan 😶
Ma ja sam si za rodilište uzela običnu spavaćicu di mogu sise izbacit van kako hocu i to je to... Zar nije bitno samo to da možeš sisu izvadit i podojiti djete? E da i pitanje ja si stvarno nisam spremila grudnjake za dojenje neznam uzela sam par ovih šta imam da su full čvrsti a opet jako udobni ili da ipak kupim grudnjak za dojdenje? Hmmm 🤔
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Nas_bebac, sto vise sisa i trbuha mozes razgolititi u spavacici - to bolje radi kontakta koza na kozu :)
Sto se grudnjaka za dojenje tice, najugodniji mi je onaj iz mullera ali su mi malo uski u opsegu pa sam si kupila i produžetak. Nemam iskustva koliko su zaista potrebni ali mi se cine dosta praktični.
Hvala cure na odgovoru lakše je kad nije samo tebi tako 😂 ako me razumijete ..
34+0. Neznam dal lilypie.com prati moje tjedne ali je tako🙂
I moj beban je danas mirniji. Skuplja snagu 🙂 kao i mi nekad smo aktivniji anekad bas i ne. Trudim se raznim pozama pomoci mu da se okrene. Jer lezi popreko dosta dugo. Ali ako bi se nastavili svakodnevno smanjeni pokreti odmah bi u bolnicu. To se i savjetuje od svih doktora i sestara.
Isssa, uzivajte sada u troje doma, ljubite se, mazite i pazite😊😊😊😘😘
Nadam se da su sve mamice i bebice dobro😘😘
Cure, buse su vam divneee😍 hoce vam falit? 😀
Moj malisa je dosta aktivan, ako se umiri pojedem nesto slatko i legnem na lijevi bok i uvijek se razbudi😀 ali sad bas osjetim da mu postaje tijesno, trbuh mi je dosta narastao i zaokruzio se, a koza mi je bas zategnuta pa se trudim sto vise ju mazati kremom.
Sljedeci tjedan idemo kupiti sve sto nam jos treba da mirne duse mogu cekati svog princa jer vidim da ove nase jesenske bebe vole malo uraniti 😀
Zenske moje ja konacno spakirala torbu. Majke mi psihicki me umorilo 😂😂 muz mi umire od smijeha jer to radim cijeli bozji dan... Moram jos samo kupit chicco uloske i one mrezaste gace. Ulozaka nije bilo, a muz kupio one neke jednokratne, ali ne mrezaste nego cijele 🤷♀️ i onda je to to. Otvorila sam one pampersice newborn. Isuseeee kak je to malo 😍
Looda_vila kaj si ti sve spakirala? Sorry ak si vec pisala
url=https://lilypie.com]
Sad štuca 😂😂 jao nekako mi je žao kad štuca možda zvuči glupo al baš je..
Ja idući tjedan idem po komodu i kinderbet posteljinu i ostale sitnice za kimbać al neću ga slagat još kad ste vi svoj složile?
Kolica ću početkom idućeg mjeseca već sam malo gledala jedna su mi se sviđala al sam odustala mislim da su pre glomazna baš sam neodlučna..
Sortiraj odgovore
Najstariji