Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2018. 17:40

Hvala na svemu..
    Prošle su godine od zadnje trudnoće, ali ne sjećam se takvih bolova..
    Možda je ta bol posljedica širenja maternice..kako god vidjet ću kako će biti danas...najbitnije je da nema krvarenja.. 

03. Ožujak 2018. 17:50

Tinci, ma nista, nisam bas od pomoci kad neznam ni sama, a sve je to individualno..
    Mozda sad malo vise osluskujemo svoje tijelo pa trzamo na svaku sitnicu, ali to je sve normalno.
    Vjerojatno je sirenje maternice, ne brini :)
    Evo ja se jutros zalim muzu kako vise nemam mucnine i da me to ne veseli jer se ne osjecam trudnom, i evo ih opet :) 
    Tko ce s nama na kraj 😂😂
    Jesi rekla curama?

malac_28
    03. Ožujak 2018. 17:51

Teta55

Malac, evo kao orijentir.. Meni je beta na 4+2 bila 80, na 4+6 je bila 560, a na 5+6 je bila 6800.
    Kakvi su ti ciklusi? Znas tocno koji dan ciklusa ti je bila ovulacija i koji ti je danas dan od ovulacije, ne prvog dana posljednje menge?
    Meni se ovo cini premala beta, vise kao da je u opadanju, ali nisam doktor ni strucnjak pa necu ni govoriti. Biti ces pametnija u ponedjeljak, dotad samo miruj i nadaj se najboljem.

I meni se cini premala beta. Ciklusi su mi neredoviti, znalo je bit i 38/40 a i 50 dana trajanja (rjede, al je bilo), najcesce je bilo oko 32 dana. Ne znam tocno, ja pretpostavljam da je bila 7.2. jer sam tad osjetila bol u jajnicima.. mislim da je spontani u pitanju jer kad odem na wc mi izlazi tamno kao ugrusci. Izgleda da nista od ove bebice, nazalost.. :( bas sam tuzna i jadna, al kaj je tu je :( mozda bolje sad, nego kasnije (tjesim se)

03. Ožujak 2018. 18:15

Malac, ako je spontani u pitanju, slazem se da je bolje da ode ranije nego kasnije.
    Nista ti se nije vidjelo na uzv-u, u tim tjednima je trebalo, a opet, beta je mala..
    Sto kazu cure, vjerojatno je biokemijska trudnoca u pitanju, a zapravo puno cura do ovog tjedna ni ne napravi test pa samo dobiju mengu i ni neznaju da su bile trudne, jer se biokemijska vidi samo iz bete.
    I dobro je da ti sve odlazi samo, da ne moras na kiretazu i sl.
    Makar, bilo je cura koje su jako krvarile i zadrzale trudnocu, tako da necemo sad nista unaprijed govoriti, cekamo ponedjeljak.
    Samo se cuvaj :-*

03. Ožujak 2018. 19:03

Teta ja sam taman bila sa mužem kad su ti bolovi počeli..cure su kod bake, pa sam njemu pravila društvo dok je popravljao stroj..i govorim mu da me to boli i sav se jadan uspaničio, da će sve pustiti i voziti me u bolnicu..ali evo..sada su bolovi manji..
    Nisam im još ništa rekla..planiram za Uskrs kada idemo u Međugorje, pa ćemo im skupa reći tamo   

03. Ožujak 2018. 19:08

Tinci, drago mi je da si bolje :) Jedva cekam cuti njihovu reakciju, tad ces vec biti 15tt :)
    Zaboravila sam koliko imas godina..

03. Ožujak 2018. 19:22

Teta 27, a ti?

Jane_Doe
    03. Ožujak 2018. 19:25

Pozdrav trudnice, 
    Mene nema danima, nikako nisam stigla ni virnuti ovdje. Dobila sam zamjenu na poslu pa dok sam joj sve pokazala, a doma ne stignem na forum jer mi je mala bolesna. 
    malac drzi se, nadam se da ce biti sve ok! 
    Vidim da nas ima sve vise i vise 😊
    Kako stojite s mucninama? Meni se kroz dan znaju pojavit ali nije kao prije, izdrzljivo je. 

03. Ožujak 2018. 19:37

Tinci, isto 27.
    Jane_Doe, bas lijepo da si se javila :)
    Neka malena brzo ozdravi, a ti uzivaj doma :)
    Evo meni su mucnine cjelodnevne, i sad ih imam, nikako da prodju.. Kako si stojis s tim? Vidim da je bolje sad. Imas neki savjet?

Jane_Doe
    03. Ožujak 2018. 20:04

Teta nemam savjet, nazalost 😂 jednostavno su se smirile s vremenom. Ali znala mi je pomoc casa mineralne sa limunom. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI