Tinci, ma nista, nisam bas od pomoci kad neznam ni sama, a sve je to individualno..
Mozda sad malo vise osluskujemo svoje tijelo pa trzamo na svaku sitnicu, ali to je sve normalno.
Vjerojatno je sirenje maternice, ne brini :)
Evo ja se jutros zalim muzu kako vise nemam mucnine i da me to ne veseli jer se ne osjecam trudnom, i evo ih opet :)
Tko ce s nama na kraj 😂😂
Jesi rekla curama?
Malac, evo kao orijentir.. Meni je beta na 4+2 bila 80, na 4+6 je bila 560, a na 5+6 je bila 6800.
Kakvi su ti ciklusi? Znas tocno koji dan ciklusa ti je bila ovulacija i koji ti je danas dan od ovulacije, ne prvog dana posljednje menge?
Meni se ovo cini premala beta, vise kao da je u opadanju, ali nisam doktor ni strucnjak pa necu ni govoriti. Biti ces pametnija u ponedjeljak, dotad samo miruj i nadaj se najboljem.
I meni se cini premala beta. Ciklusi su mi neredoviti, znalo je bit i 38/40 a i 50 dana trajanja (rjede, al je bilo), najcesce je bilo oko 32 dana. Ne znam tocno, ja pretpostavljam da je bila 7.2. jer sam tad osjetila bol u jajnicima.. mislim da je spontani u pitanju jer kad odem na wc mi izlazi tamno kao ugrusci. Izgleda da nista od ove bebice, nazalost.. :( bas sam tuzna i jadna, al kaj je tu je :( mozda bolje sad, nego kasnije (tjesim se)
Malac, ako je spontani u pitanju, slazem se da je bolje da ode ranije nego kasnije.
Nista ti se nije vidjelo na uzv-u, u tim tjednima je trebalo, a opet, beta je mala..
Sto kazu cure, vjerojatno je biokemijska trudnoca u pitanju, a zapravo puno cura do ovog tjedna ni ne napravi test pa samo dobiju mengu i ni neznaju da su bile trudne, jer se biokemijska vidi samo iz bete.
I dobro je da ti sve odlazi samo, da ne moras na kiretazu i sl.
Makar, bilo je cura koje su jako krvarile i zadrzale trudnocu, tako da necemo sad nista unaprijed govoriti, cekamo ponedjeljak.
Samo se cuvaj :-*
Teta ja sam taman bila sa mužem kad su ti bolovi počeli..cure su kod bake, pa sam njemu pravila društvo dok je popravljao stroj..i govorim mu da me to boli i sav se jadan uspaničio, da će sve pustiti i voziti me u bolnicu..ali evo..sada su bolovi manji..
Nisam im još ništa rekla..planiram za Uskrs kada idemo u Međugorje, pa ćemo im skupa reći tamo
Tinci, drago mi je da si bolje :) Jedva cekam cuti njihovu reakciju, tad ces vec biti 15tt :)
Zaboravila sam koliko imas godina..
Pozdrav trudnice,
Mene nema danima, nikako nisam stigla ni virnuti ovdje. Dobila sam zamjenu na poslu pa dok sam joj sve pokazala, a doma ne stignem na forum jer mi je mala bolesna.
malac drzi se, nadam se da ce biti sve ok!
Vidim da nas ima sve vise i vise 😊
Kako stojite s mucninama? Meni se kroz dan znaju pojavit ali nije kao prije, izdrzljivo je.
Tinci, isto 27.
Jane_Doe, bas lijepo da si se javila :)
Neka malena brzo ozdravi, a ti uzivaj doma :)
Evo meni su mucnine cjelodnevne, i sad ih imam, nikako da prodju.. Kako si stojis s tim? Vidim da je bolje sad. Imas neki savjet?
Teta nemam savjet, nazalost 😂 jednostavno su se smirile s vremenom. Ali znala mi je pomoc casa mineralne sa limunom. 😊
Tinci, sta nije ta"karamela" sto si rekla za bolno grlo, a Nestrpljiva se boji da je bronhitis i pisti joj u plucima, ja bi za bol u plucima svakako isla doktoru, s tim se nije za zezati, iako nisam neki panicar i ne trcim za svaku sitnicu..
Ne bole me pluća, nego jednostavno iskašljavam taj sekret i sva sam začepljenja, pluca su mi nalo iziritirana zbog silnog kašlja, ali to je i normalno ali mislim nista strasno... Sreca pa mi temperatura prosla... Nista vidit cu kako sutra još, pa u pon trk u dr ako vidim da ne popušta.. Do tada cu se inhalirat da sta vise sekreta izbacim da ne ostaje... Hvala curke 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji