Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    03. Ožujak 2018. 15:41

Malac ili si jako rano trudna i nesto drugo krvari unutra ili imas biokemijsku trudnocu. 
    Biokemijska trudnoca je trudnoca vidljiva samo u krvi , a nista ne bude vidljivo u maternici. 50- 60 posto svih trudnoca zavrsi biokemijskom trudnocom (jako rani spontani jer se plod ne ugnijezdi) , neke zene ih ne skuze vec zbrkaju s zakasnjelom mjesecnicom.
    Svakako ni privatnik ti ne bi zna rec sta se tocno odvija bez tog nalaza bete u ponedjeljak. 

03. Ožujak 2018. 16:36

Cure! Jedno pitanje: nekih cca 2 sata me boli u donjem djelu trbuh i povremeno jajnici, bez ikakvog iscjetka. To mi se do sada još nikada nije događalo. Da probam odležati ili pravac na hitnu ginekološku? 

03. Ožujak 2018. 17:05

Kaja, dobrodosla!
    NemamNadimak, nemam iskustva s trncima, nadam se da nije nista ozbiljno. Cula sam da je opasnije kad se to dogadja na lijevoj strani, nadam se da te to tjesi. Mozda ako se nastavi kroz 5 dana da ides doktoru. Imas neke druge smetnje? Kad ti je slijedeci pregled inace?

03. Ožujak 2018. 17:09

Tinci, sta nije ta"karamela" sto si rekla za bolno grlo, a Nestrpljiva se boji da je bronhitis i pisti joj u plucima, ja bi za bol u plucima svakako isla doktoru, s tim se nije za zezati, iako nisam neki panicar i ne trcim za svaku sitnicu..

03. Ožujak 2018. 17:13

Mene mama naučila da to pijem kada sam prehlađena i kašljem.. 

03. Ožujak 2018. 17:14

Malac, evo kao orijentir.. Meni je beta na 4+2 bila 80, na 4+6 je bila 560, a na 5+6 je bila 6800.
    Kakvi su ti ciklusi? Znas tocno koji dan ciklusa ti je bila ovulacija i koji ti je danas dan od ovulacije, ne prvog dana posljednje menge?
    Meni se ovo cini premala beta, vise kao da je u opadanju, ali nisam doktor ni strucnjak pa necu ni govoriti. Biti ces pametnija u ponedjeljak, dotad samo miruj i nadaj se najboljem.

03. Ožujak 2018. 17:15

Tinci, koliko te dugo i jako boli?

03. Ožujak 2018. 17:17

.Tinci0.

Mene mama naučila da to pijem kada sam prehlađena i kašljem..

Tinci, i mene, ali je spomenula bol u plucima pa nisam sigurna da ovo pomaze, ali vrijedi probati :)

03. Ožujak 2018. 17:22

Teta ma negdje nakon 15h. Jutros sam bila kod bake, malo joj kuću pospremila, ali ništa pretjerano, tako da nije od toga. A ono, dosta boli..čak se javlja bol ko kada imam ovulaciju..
    Zato trebam savjet.. 

03. Ožujak 2018. 17:27

Tinci, hmm, mene je cesto na pocetku trudnoce znalo boljeti bas tako kako opisujes, kao u vrijeme ovulacije, ali jedino mi je jaka, ostra bol u donjem dijelu ledja bila znak za uzbunu i ubrzo nakon toga bi uslijedio spontani.
    Ovo sto govoris, tako me znalo boluckati satima, nekad vise tupo i dugo, nekad kao probadanje, nekad zatezanje (kao da se siri sve iznutra) i za to se nisam opterecivala.
    Sad neznam dal si se prepoznala u necemu, a i imas 2 trudnoce iza sebe pa ako se mozes prisjetiti dal si imala neku slicnu bol..
    Ako se pojaca ili potraje jos cijeli vikend, onda drugi tjedan odi na kontrolu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI