Cure! Jedno pitanje: nekih cca 2 sata me boli u donjem djelu trbuh i povremeno jajnici, bez ikakvog iscjetka. To mi se do sada još nikada nije događalo. Da probam odležati ili pravac na hitnu ginekološku?
Kaja, dobrodosla!
NemamNadimak, nemam iskustva s trncima, nadam se da nije nista ozbiljno. Cula sam da je opasnije kad se to dogadja na lijevoj strani, nadam se da te to tjesi. Mozda ako se nastavi kroz 5 dana da ides doktoru. Imas neke druge smetnje? Kad ti je slijedeci pregled inace?
Tinci, sta nije ta"karamela" sto si rekla za bolno grlo, a Nestrpljiva se boji da je bronhitis i pisti joj u plucima, ja bi za bol u plucima svakako isla doktoru, s tim se nije za zezati, iako nisam neki panicar i ne trcim za svaku sitnicu..
Malac, evo kao orijentir.. Meni je beta na 4+2 bila 80, na 4+6 je bila 560, a na 5+6 je bila 6800.
Kakvi su ti ciklusi? Znas tocno koji dan ciklusa ti je bila ovulacija i koji ti je danas dan od ovulacije, ne prvog dana posljednje menge?
Meni se ovo cini premala beta, vise kao da je u opadanju, ali nisam doktor ni strucnjak pa necu ni govoriti. Biti ces pametnija u ponedjeljak, dotad samo miruj i nadaj se najboljem.
Mene mama naučila da to pijem kada sam prehlađena i kašljem..
Tinci, i mene, ali je spomenula bol u plucima pa nisam sigurna da ovo pomaze, ali vrijedi probati :)
Teta ma negdje nakon 15h. Jutros sam bila kod bake, malo joj kuću pospremila, ali ništa pretjerano, tako da nije od toga. A ono, dosta boli..čak se javlja bol ko kada imam ovulaciju..
Zato trebam savjet..
Tinci, hmm, mene je cesto na pocetku trudnoce znalo boljeti bas tako kako opisujes, kao u vrijeme ovulacije, ali jedino mi je jaka, ostra bol u donjem dijelu ledja bila znak za uzbunu i ubrzo nakon toga bi uslijedio spontani.
Ovo sto govoris, tako me znalo boluckati satima, nekad vise tupo i dugo, nekad kao probadanje, nekad zatezanje (kao da se siri sve iznutra) i za to se nisam opterecivala.
Sad neznam dal si se prepoznala u necemu, a i imas 2 trudnoce iza sebe pa ako se mozes prisjetiti dal si imala neku slicnu bol..
Ako se pojaca ili potraje jos cijeli vikend, onda drugi tjedan odi na kontrolu.
Hvala na svemu..
Prošle su godine od zadnje trudnoće, ali ne sjećam se takvih bolova..
Možda je ta bol posljedica širenja maternice..kako god vidjet ću kako će biti danas...najbitnije je da nema krvarenja..
Sortiraj odgovore
Najstariji