Jutro svima! Meni je jucerasnja bol brzo prestala (hvala curama koje su me utjesile), alii sad sam isla na wc i kad sam se obrisala na papiru je ostalo kao sukrvica, ni smećkasto ni crveno onako prozirno sluzavo i sad ne znam kaj da mislim.. pratit cu danas kroz dan i vidjet hoce bit jos, nadam se da nece :(
Ne želim te plašiti, ali odi ti na hitnu. Meni je jedan dan od ujutro bilo smeđe par puta i navečer kap crvene krvi na papiru. Otišla sam i dobila Duphaston i mirovanje. To je bilo na 5+5… Sad sam 8+6 i sve je ok. Ali svakako je bolje otići ;)
Javi sa dobrim vijestima 😁
Uff pricekat cu jos malo danas kroz dan i mirovat pa cu vidjet, ako ce bit jos otici cu na hitnu.. najgore od svega je kaj jos nisam bila ni na prvom pregledu..
Isto nam je ja imala preksinoć smeđe jučer ujutro nakon pregleda isto.. Dobila duphastone tablete i mirovanje al da smijem šetat.. Jutros evo na papiru krem boja tu i tamo sve je ok bolova nema grudi bole tako da ne znam šta bi ti rekla ide ti nedjelja ne znam kog ćeš sutra naći danas možda i ima koji dežurni ginekolog
Test je kod njih negativan ne znam na koju foru, nis se ne vidi, cekam nalaz bete
Otisla sam doma jer mi se nije dalo cekat tamo sat i pol i kupim usput test i odem se popisat u casu kad ono casa puna krvi, cak je i mali ugrusak bio al sam ja ipak napravila test koji je pozitivan.. e sad, vjerojatno to sad izlazi pa se jos ne vidi na testu, samo mi nije jasno kak je kod njih test bio negativan, a meni doma pozitivan..
Otisla sam doma jer mi se nije dalo cekat tamo sat i pol i kupim usput test i odem se popisat u casu kad ono casa puna krvi, cak je i mali ugrusak bio al sam ja ipak napravila test koji je pozitivan.. e sad, vjerojatno to sad izlazi pa se jos ne vidi na testu, samo mi nije jasno kak je kod njih test bio negativan, a meni doma pozitivan..
Otiđeš na hitnu gdje te prime, počnu ti radit pretrage i ti odeš doma???sorry ali to je stvarno neodgovorno, ipak se tu radi o tvojem zdravlju a moguće i opstanku tvoje trudnoće,..bojim se da nisi dobro postupila, al ok, odluka je na tebi, dal bi te tih sat i pol toliko izmorilo...sretno..
Meni je ovdje nešto čudno, ali bolje da šutim i da nije ono što mislim...
Nego, ja imam drugaciji "problem". Nisam još guglala...zadnjih nekoliko dana mi trne desna strana, cijela ruka i noga od kuka do koljena. I to dok ležim normalno na leđima, znači ne na desnoj strani pa da je zbgo toga. Ima li netko iskustva? Da se zabrinem ili je to normalno?
Meni je ovdje nešto čudno, ali bolje da šutim i da nije ono što mislim…
Nego, ja imam drugaciji "problem". Nisam još guglala…zadnjih nekoliko dana mi trne desna strana, cijela ruka i noga od kuka do koljena. I to dok ležim normalno na leđima, znači ne na desnoj strani pa da je zbgo toga. Ima li netko iskustva? Da se zabrinem ili je to normalno?
Moguće da dobro misliš... Neznam kaj da ti velim, nemam iskustva s tim..a jel ti prođe to trnjenje kad promijeniš položaj? Možda baš pritisneš neki živac...
Otiđeš na hitnu gdje te prime, počnu ti radit pretrage i ti odeš doma???sorry ali to je stvarno
Pretpostavljam da se Malac krivo izrazila jer iz mog iskustva koliko znam oni ne rade urin test niti ga priznaju. Kad sam ja bila u toj situaciji vaginalno su me pregledali (moguce da je to taj test pa se nista nije vidilo od ploda na pregledu). I ako se ne vidi ista posalju te na vadjenje bete prvi put i naruce te da ju jos jednom vade za odredjeni period vremena pa ako raste daju te progesteronske tablete za ocuvanje.
Meni je ovdje nešto čudno, ali bolje da šutim i da nije ono što mislim…
Nego, ja imam drugaciji "problem". Nisam još guglala…zadnjih nekoliko dana mi trne desna strana, cijela ruka i noga od kuka do koljena. I to dok ležim normalno na leđima, znači ne na desnoj strani pa da je zbgo toga. Ima li netko iskustva? Da se zabrinem ili je to normalno?
Ja primjetim da mi neke poze ne pasu previse. Tipa kad vozim malo mi jaci budu unutra ka grcici no inace. A mojoj mami je sa mnom u trudnoci koma tesko bilo jer joj je od trudnoce bas udaralo u zivac u nozi (nekoliko puta je na hitnu zavrsila). Mislim da nije to nista zavrinjavajuce kad se dogodi.
Otiđeš na hitnu gdje te prime, počnu ti radit pretrage i ti odeš doma???sorry ali to je stvarno neodgovorno, ipak se tu radi o tvojem zdravlju a moguće i opstanku tvoje trudnoće,..bojim se da nisi dobro postupila, al ok, odluka je na tebi, dal bi te tih sat i pol toliko izmorilo…sretno..
Rekla mi je da sjednem u kafic i cekam sat i pol nalaz, a s obzirom da sam udaljena 15 min odlucila sam otic rade kuci i lec malo jer me nakon pregleda boljelo i povracalo mi se
Sortiraj odgovore
Najstariji