Kikica a jesu ti rekli zbog cega su bolovi ? Sad odmaraj doma i glavno da je mala.okej. u kojem si ti to tjednu?
Rekli su da su to pripremni trudovi nekakvi i širenje. Ja sam 36+1, pa su rekli da.je ipak sigurnije sačekat taj 37. tjedan :)
Busice su diiiivneee..sve do jedne..a sjećam se početka i ravnih trbuščića i iščekivanja ovih okruglih Bačvica kako je neka napisala..
Isssa ti ćeš još i prenjet kako si krenula🙈
Looda_vila ja sam cula sve najbolje za taj gel..i praktički ti ga treba 3 te tubice ili sto je već,tako da su moje curke po pola kupovale..ja ga mislila i za sebe uzeti ali sudeći po prvom porodu,teško da će mi trebati..
Justme joj bas sam se nasmijala za tvoju curku.tako smo frend i ja kao klinci sisali jedan drugoga,isto me mama na kraju morala voditi frizerki i ošišati masinicom jer sam imala rupe na glavi😂
Ja sam danas imala bas naporan dan,još uvijek nemamo blagovaonske stolice mada smo u svom stanu već skoro god dana pa smo danas isli malo obilaziti..pa do ikee Vratit sto smo krivo uzeli,i opet uzeli za ormar krive košare..malac pizdio do te mjere da ako danas nisam rodila od muke,onda ću sve preživjeti..jučer me bas jako stezalo i u trbuhu i leđa bolila..Al znam da nije još krenulo ništa..mislim da mi je sutra puni tjedan pa se sliknem..nadam se i da je to zadnje slikanje za puno tjedan i da će malac odlučiti van..
Kikica, svaki put se zbunim kad procitam nick jer mene moja kuma tako zove 😁 pa sve mislim da se meni netko obraca haha
Izdrzi jos malo do sigurnog tjedna, taman za koji dan 😇
Posta je i tu grozna. Cekala sam one tetra pelene s fejsa sto sam narucila vise od 7 dana i odem u postu glavnu, a oni to izgubili tamo. Kao pao im je broj s paketa pa nisu mogli pronaci vise paket 😣 i uredno postar ostavlja zute iako smo doma, a ni pod razno ne daju podici tudi paket bez punomoci. 😡
Očito imam sreće s poštarom, moj uvijek ostavi paket, čak iako nema nikog doma😂 svaki put nađem na živici kako ga ubaci preko ograde! Al sretna jer ne moram hodati u poštu😁
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Jutro curke! Znači s poštom svuda isti problemi po cijeloj Hr, mi imamo relativno ok poštara, al ako je hp ekspres u pitanju za dostavu paketa onda samo papirić ostave, bez da zvone, a ja doma ugl stalno.
Mama mi je rekla da želi kupiti baby nest, a ja više ne znam od kud bi ga nabavila, Crna191 nekako mi je ostalo u sjećanju da ih tvoja prijateljica radi pa možeš neki link ponovo staviti? Ili bilo koja od vas da ga je negdje kupila i da je zadovoljna slobodno ostavi link.
Nadam se da ste lijepo spavale, i želim vam ugodan dan svima 😘😘😘!
Crna191 ja sam se htjela rasplakat kad sam vidjela sta si je napravila i to u subotu, srecom, dobro je zavrsilo. Jel se tvoj malac jos budi po noci? Moj je prestao s vristanjem, sad samo dotapka meni i muzu u sobu i uvuce se u krevet.
Pozdrav klokanice 😊
Nesto slabo pisete danas, sigurno uzivate u ovom osvjezenju vani 😊
Kako provodite dan? Mi idemo prvo do mojih pa do njegovih iako mi se nigdje neda jer se grozno osjecam, sva sam si teska, kicma i dalje ubija, nemam vise kaj ni obuc i tako samo cendram nesto 😂
Planirala sam sutra na pregled u petrovu ali nisu mi odgovorili na mail tako da cu odmah ujutro zvat da vidim sta je s tim. Ako me ne prime sutra da se narucim za prekosutra.
😘 svima
Bok kloksee
Sve uživaju u ovoj predivnoj nedjelji 😁
Mi nocas spavali kvazi ljepo nakon šta su zgaravica i grč prestali zaspala pa pred jutro sam moral austat da stavim deku jer je bilo zima 🙂
Mislim da mi dabas ljenčatimo kaze Muzic nozda idemo do poreča ili rovinja u šetnju 👏👏 malooo da prošećemo 😁
Za kuhanje mislim da ce danas bit pizza ili nešto tome slično 🙂
Uzivajteeeee 😘😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I da moj mob je počeo izmišljati riječi pa piše svašta hahha sada čitam šta sam napisla i vidim pa jedva ja pročitam 😂😂😂😂
Oprostite na pravopisnim greškama 😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bok! Evo mi čekamo mog tatu da nam doveze auto pa idemo na kavu pa na ručak kod njegovih. Ostatak dana baš ništa. Odmaranje. 😁
Pitanje, nemaju svi auti isofix bazu za sjedalicu, da li je tako? Mi smo s kolicima dobili autosjedalicu, za kasnije od 15 do 36 kg sa isofixom, tako piše na kutiji, ali ono u što se ušteka u auto to nemaju svi? 🤔 to mi baš nije jasno 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji