Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2018. 20:14

garavusa005

PlavaBorovnica- još ti poštar neće htjeti nositi to u torbi nego će ti ispisati papirić da si ga ideš sama podići u postu. Kod nas u Rijeci redovito to rade, a bas mi je superzgodno ići do grada i parkirati 500m dalje jer MUŽ NE MOŽE AKO NEMA PUNOMOĆ OVJERENU KOD JAVNOG BILJEŽNIKA. Samo zato sto se poštaru ne da…

Ma i u ZG ti je tako, uopce ne nose posiljke sa sobom, jos ti besramno ispise zuti papiric i da ti ga u ruke, a cekas nesto malo u onoj kuverti s mjehuricima tipa USB stick il nes tak bez veze. Za punomoc ista stvar, ali onu koju radis u samoj posti, muz i ja si svake godine napravimo, on za mene, ja za njega, godinu dana da vrijedi da nas ne je.u u mozak, oko 100 kn je jedna takva punomoc.

Ssanja
    01. Rujan 2018. 20:29

Justme123 curica je odlučila da je vrijeme za promjenu a kako je vidjela da mama ništa ne poduzima onda je malo pogurala stvari 😀 tako i nas velike cure kad uhvati želja za promjenom znamo napraviti glupost 😀 ja sam odlučila da dan pred porod totalno promjenim boju kose, ne bi me čudilo da se odmah nakon toga pokajem 😁😁
    KikeS ako sam preskočila u čitanju zanemari, ako nisam mislim da bi trebala dodati bar jedan peškir, i kremu za bradavice... ja sam sebi još dodala i antibakterijski sapun, sredstvo za dezinfekciju ruku, i uzela sam i one jednokratne nepromočive podloge za presvlačenje da mogu staviti preko posteljine da ne razmišljam o tome ako budem previše krvarila hoće li nešto proći i ako se to desi kad će mi promjeniti posteljinu.
    Moja Mia danas ne miruje 😊😊 samo leti sa jedne strane na drugu, cijeli dan mi je stomak deformisan, nikakve forme nema 

01. Rujan 2018. 20:53

Justme123- vidiš, u ovoj našoj pošti ni nemaju takvu punomoć. Traže bas od javnog bilježnika . Da ne govorim koliko je bilo bezobrazno kada su naplaćivali 4,5kn a sam sjedneš u auto i ideš po to iako si poštarinu već platio prodavatelju. 

Nas_bebac
    01. Rujan 2018. 20:55

Isssa čestitkee na velikihh 40👏👏👏
    Kikica jaooo vjerujem da si se prepala, neni se trbuh poceo spusta podosta ... 
    KikeS ja sam sve kupila nista spakirala 🙈🙈🙈 ali dobro si me sjetila za četkicu i mali šampon to sam sasvim zaboravila 😳 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

01. Rujan 2018. 21:00

Ssanja ma da mi je bar rekla sta hoce, a ne sakrit se i rezat di stigne 🤦🏼‍♀️ ionako sam je mislila odvesti iduci tjedan, ali nazvati i naruciti se,  ne ovako na brzinu, l dobro, sad ima malo krace siske, sreca pa joj kosa brzo raste i nece dugo biti tako kratke
    garavusa005 mislim da bi oni morali to imati, cak i posta u Biogradu ima.

Looda_vila
    01. Rujan 2018. 21:08

Kikica a jesu ti rekli zbog cega su bolovi ? Sad odmaraj doma i glavno da je mala.okej. u kojem si ti to tjednu?
    Isssa, Sanja i maslacko lijepe busice!🤗😍
    KikeS a za bebu ne morate nis nosit? Ja sam uzela za svaki slucaj par pelena i vlazne maramice. Spakirala sam si jos i carape, ja zimogrozna..nikad ne znas 😁 i japanke za tusiranje

Nas_bebac
    01. Rujan 2018. 21:13

Cure a nebi vam dali paket ako imate osobnu od osobe kojoj podižete paket? Kod nas malo onako zavrte nosom al svejedno predaju kad imas osobnu... Mislipogotovo ako je u pitanju muž/žena ista prezimena i tako to...
    Justme123 svi smo probali biti samostalni frizeri hahhah ja sam najprije lutku ošišala, pa sebe ali meni se nije sviđalo kako meni stoji pa ja ljepo vratila kosu sa selotejpom nazad kad me mama išla češljt se prepala jer je počelo ispadat dosta kose 😂😂😂😂 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    01. Rujan 2018. 21:20

Blago se meni onda, moj poštar a i pošta daju pakete na koga god da je. Podigne i tata moj i ja mamin i tako..dam svoju osobnu i uvijek daju. Ali te 4.5 kn redovno naplate. I dobijem i račun za to.

01. Rujan 2018. 21:20

Justme123- čuj, sve je moguće. Možda i postoji samo nas nitko nije informirao o tome, jer sigurno bi vidjeli neku obavijest da je obješena na nekom zidu jer sam ostarila čekajući u njihovom redu svako malo

01. Rujan 2018. 21:56

Za bebu nista ne moramo, koliko ja znam. Samo nam donose kad izlazimo robicu za van. Jelena i ako ima jos koja cura iz ST jel vi znate mozda? 
    Bravo! Japanke i krema za bradavice mi fali 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.