Sad mogu 30% mirnije u rađaonu😁😂
Ja sam ga isto mislila nabaviti ali ne znam hoće li mi ga htjeti aplicirati u rodilištu. A inače je dosta skup
Sad mogu 30% mirnije u rađaonu😁😂
Ja sam ga isto mislila nabaviti ali ne znam hoće li mi ga htjeti aplicirati u rodilištu. A inače je dosta skup
Evo mene s Marsa. A tete, što vam je to? Cemu služi?

Plava borovnica - pa to ti je nešto kao lubrikant za porođaj, ne znam kako bih drugačije objasnila. Gel da bebolino lakše izadje van, smanjuje trenje pa smanjuje pucanje, potiče elastičnost rodnice... neki se kunu da je super, drugi da je čisto sranje a kod nas košta oko 100eura, vani je nešto jeftinije.
Plava borovnica - pa to ti je nešto kao lubrikant za porođaj, ne znam kako bih drugačije objasnila. Gel da bebolino lakše izadje van, smanjuje trenje pa smanjuje pucanje, potiče elastičnost rodnice… neki se kunu da je super, drugi da je čisto sranje a kod nas košta oko 100eura, vani je nešto jeftinije.
Da, meni su ga moji kupili u Svicarskoj, ali isto ga jedva nasli, no duplo jeftiniji, cca 60franaka.
Ja sam pitala dal ce ga aplicirat ako donesem - da nema problema, slobodno! I da imaju jako pozitivna iskustva s njim. To provjereno znam da sv.Duh i Vinogradsku. 2 frendice takodjer imaju pozitivna iskustva s gelom. A sad...vidjet cemo. Tu je vise faktora u igri.
U kutiji je 6 aplikatora, ako mi ostane koja tuba, planiram to poklonit tu kod nas u grupi.

Looda onda ima da rodis prije mene.😁😁😁 I to barem 3 dana (dok hr pošta to proslijedi). Ne škodi u svakom slučaju, a pare eto nestanu na ovaj ili onaj način.

Looda onda ima da rodis prije mene.😁😁😁 I to barem 3 dana (dok hr pošta to proslijedi). Ne škodi u svakom slučaju, a pare eto nestanu na ovaj ili onaj način.
Hahah nema problema! Evo samo da se dogovorim sa svojom curicom😁😁😁 iakoooo...kod tebe se nesto pocelo dogadati😏😏

Hej hej 😀
Eto ja prijavljujem bolove u leđima, hodam ko šestar i mlatim po čokoladi (inače nisam od slatkog) 😀
Bušice su predivne, eto i moje za ulazak u 40. tjedan, slijedi Grand FINALE 😍

Predivne okrugle ogromne buse 😇😍😍😍
Hahah Borovnice ako ces nasom postom mislim da ti ta 3 dana nece biti dosta 😁
Isssa jos malo 💪
Mislim da u ST rodiliste dodem s tim gelom da bi me torpedirali i mene i njega nakon blago telecih pogleda hhh
Cure moje, ja 8mj nisam imala nekakav pojacan apetit niti zelje. Jela sam kao i inace. A od momenta kad smo usli u 9mj ja trpam u sebe ko prase. Upravo ispekla kifle sa spekom i sirom i davim se. Mislim da cu ovaj zadnji mjesec natuc kila za sve sto nisam do sad. 🙈
I pocelo me sve boliti, donji dio leda, menstrualni lagani pa stezanje trbuha, tezina neka. Sad nakon 10m se osjecam kao maraton istrcan. Spremila sam napokon torbu pa moze kad hoce. 😁
Osim osobne higijene (sampon mali, pasta za zube, cetkica, rucnici, cesalj) strpala sam 10ak chicco ulozaka i cijeli paket vira, 2 spavacice, 5 jednokratnih gacica, grudnjak za dojenje i jastucici, paket vlaznih maramica i papuce. U malu platnenu torbu ko za plac 😁 sam stavila sve nalaze i uputnicu, jednokratne gacice i 2 chicco uloska, bocu vode i neke kekse. To planiram sa sobom u unutra.
Sto ste vi spakirale? Jel trebam sto dodati?
Bome Isssa dobro ste izdrzali, ja sam cijelo vrijeme od onog tvog zavrsavanja na tokolizi mislila kako ces svaki cas, kat eto te u 40.tt. Samo ti mlati po cokoladi, obecaj malcu da ce bit toga jos ak dode van, mozda pozuri 😁
KikeS to sam i ja primjetila! Jucer i danas nema sta nisam strpala u sebe, pa dam se kladit da sam minimalno jos kilu u plusu u ova 2 dana, ali sve me strah na vagu stat.
Ssanja malo sam ljubomorna jer ti tocno znas kad si gotova i kad upoznajes bebicu!
Busice dive Issa i Ssanja!
Ja sam danas imala ludi dan i hitan odlazak frizeru jer je moja draga djevojcica odlucila da je vrijeme da ona samu sebe osisa, sto, naravno, nije rekla sve dok ja nisam nasla pramen kose, pa jos jedan...tako da smo zavrsili na sisanju jer ju nisam mogla pustit u vrtic u ponedjeljak takvu. Eto, mame koje cekate curice, pripremite si zivce na šokove, rade i decki voje pi.darije, al bar se ne mogu unakazit ak se osisaju jer postoji masinica.

PlavaBorovnica- još ti poštar neće htjeti nositi to u torbi nego će ti ispisati papirić da si ga ideš sama podići u postu. Kod nas u Rijeci redovito to rade, a bas mi je superzgodno ići do grada i parkirati 500m dalje jer MUŽ NE MOŽE AKO NEMA PUNOMOĆ OVJERENU KOD JAVNOG BILJEŽNIKA. Samo zato sto se poštaru ne da...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji