Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    01. Rujan 2018. 13:21

Bas mi je drago da nase prve bebe napreduju. ❤️
    Ja sam sinoc mislila da ce me zgaravica udavit 😣
    Petrapp zao mi je zbog kuce, ali reci cu ti isto sto sam rekla muzu kad nam se takva situacija desila s autom. Isto, danas ga prodaju, sutradan vise ne. Ceka vas nesto bolje, zato vam s ovom kucom nije uspjelo. Tako je i nas docekao puno bolji auto, po super cijeni.
    Joj mene su jutros tako zivci oprali da me zeludac zabolio. Nesto mi nista ne ide po planu, sve mi se pomakne za 2, 3 dana, a htjela bi sve zavrsit. Sogica mi jos stvari nije poslala, a htjela sam to pregledati i oprati, da znam jel trebam jos sta kupit. Kolica jos nismo rijesili. Torbu za bolnicu nisam pripremila jer je muz onaj dan kad je to sve kupio uganuo nogu na poslu i sad treba otici po to. Ne znam, sve me to cini nervoznom. Al dobro, malo cokoladnog mlijeka i odmah bolje 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    01. Rujan 2018. 13:34

Pozdrav cure! Kod nas pljusti i grmi cijelu noc i citavo jutro, bas neko pospano vrijeme, a ja puna energije pobacala sve stvari iz ormara i sad opet slazem unutra 🤣 kupila u lidlu one pogacice sa feta sirom, cijela kuca mirisi, sad kad navalim na to 🙈Rekoh jucer muzu da moramo opet ic da napravim zalihe 😂 
    Busice su vam krasne pa evo i moje bacvice 🤣💪

Dija85
    01. Rujan 2018. 13:40

Divne ste sve! 😍❤

Looda_vila
    01. Rujan 2018. 15:08

Sad mogu 30% mirnije u rađaonu😁😂

Baby.nb1
    01. Rujan 2018. 15:09

Evo kutka za mog decka, jos u izradi, ali tu je ☺️
    Kasnije se sliknemo za puni tjedan, ne da mi se ustati 😁

Baby.nb1
    01. Rujan 2018. 15:11

Looda_vila ako ti trudove ne pokrenes snagom volje, nitko nece 😂😂

Looda_vila
    01. Rujan 2018. 15:17

Baby.nb1

Looda_vila ako ti trudove ne pokrenes snagom volje, nitko nece 😂😂

Hahaha😂😂 samo ti zezaj!! Mislim ds ce na kraju bit džaba ta sva moja volja...vec kak milostiva odluci🤗😏😊 i ja uzela ovu komodicu u ikei, al za hodnik😁
    Bas ti je lijep kutak!! Svida mi se ime Toma!

Nas_bebac
    01. Rujan 2018. 15:30

Bokić cure 
    Sve buse su predivne, mamasite su sve od reda zgodne i fit!!
    Petrapp2605  zao mi je zbog kuce ali doc ce nesto bolbe vidit ce s 🙂
    Sobica mi je preeslatka 🙂🙂
    Tu pljusti i grmii al je ljepo svježe a mene samo moj krevet vuče u zagrljaj hahaha 😁😁😴😴
    Moj bebo je aktivan ali jučer je bome pokušao kroz pupak van i zaključio da nemože bas se stvorila full bolna kvrga o stajala je moza 10-15 sec tako pa odlucio kopati dole put van hahha 😁😁 
    Uglavnom poceo 9 mjesec polako ce nase bebuške van 😁😁
    Naše lavice pozdravljam i samo nek nastave tako super napredovati 💪💪💪💪

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Ssanja
    01. Rujan 2018. 16:57

Baby.nb1 predivan kutak ❤
    Cure divne ste sve redom, prekrasne pupe i prave fit mame 😍😍
    Evo i nas na velikih 38, a ujedno i naš zadnji zajednički puni tjedan 😊😊 baš me hvata nostalgija kad skontam da smo još samo 4 dana u komadu 😊

PlavaBorovnica
    01. Rujan 2018. 17:24

Lijepi trbusi svi svi svi ! :)
    A sobica ova za dječaka...😍😍😍 joj, Bože ja likovnjak pa svojoj maloj ništa još iznad zida da okačim, grozno. Imam neku narudžbu za sliku za završiti ovaj vikend, poslije toga moram nešto naslikati da joj ukrasim kutak. Mene ovo vrijeme drogiralo, ne mogu nego horizntalni pravac. 
    E, da. Prijavljujem neki sluzavi iscjedak sa smeđim- početak čepa? 😱😯😯😯
    Brže bolje sam stavila naslon od AS prati u veš mašinu, čim završi idem oprati još neke stvari i konačno da spakiram tu torbu, odgadam to tjednima. E, a ona kvrga na mom stomaku, to tako stalno. I da, bolno je! Njeno namještanje ko da imam rolling stones u stomaku.👣👣👣💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI