Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    01. Rujan 2018. 08:11

Hej curke, pratim vas redovito, al taman kad procitam sve-izdojim se i onda nikako napisati 🙄🙄🙄 zao mi vas je sto ne mozete spavati. Da vas utjesim, nece ni kasnije bit bolje 😂😂😂 izdajanje izdajanje...vec mi muka kad cujem zvuk izdajalice. Kazu frendovi sa neonatologije kojima je sin izasao da je bas tempiran na 3h i tako se budi za jesti 😂
    Za h.pylori (vise se ne sjecam tko je pisao) postoji rjesenje ali moram provjeriti mogu li trudnice i dojilje (nema kombinaciju sa antibiotikom) pa je bar to malo lakse (osim za ekstremne slucajeve gdje se koristi uz trojnu terapiju).
    Prestanite se brinuti oko kilaze, na kraju sve izadje iz vas u roku keks. Sva moja trudnicka tezina je nestala tjedan dana nakon poroda. Ok vecina je bila voda, trbuh se vratio na predtrudnicko stanje 😊 mozda je meni to bilo lakse s obzirom na porod 2mj pred termin.
    Hvala na brizi za moju lavicu Brunu, dobro je, deblja se laganini. Jucer je imala 1700 grama, cekamo 2300 za izlazak 😊😊😊 lagano joj smanjuju kolicinu infuzije u kojoj je samo glukoza i povecavaju kolicinu mog mlijeka. Ona infekcija nas je samo malo stopirala, srecom nije izgubila na kilazi, a i jako brzo se oporavila. Primjecujem i da vise spava otkad su joj povecali kolicinu mlijeka- ne uspijemo ju razbuditi u tih sat vremena sto smo s njom. Svi nalazi su joj dobri i nema nikakve sumnje u ikakve komplikacije. Pred izlazak ce nam teta fizijatrica objasniti baby handling i vjezbice... svjesna sam povecanog kontroliranja prvih godinu dana, al mogu vam rec da sam se totalno oporavila od poroda tako da se zaista veselim njenom povratku kuci i s nestrpljenjem ga ocekujem...a sad u subotnje ciscenje stana 😘😘😘

Jelennnna
    01. Rujan 2018. 08:55

Bruncili super vijesti. Odlicno da si ti vec oporavljena tako dobro, a i Brunica da brzo napreduje.
    Petra bas neodgovorno od tih ljudi da su Vas zavlacili, pa valjda znas jel zelis ili ne prodat kucu. Nadam se da cete koju drugu naci.
    Plava borovnica bas slatka izbocina, malo koljence .
    Just me super da su se radovi priveli kraju.

01. Rujan 2018. 09:36

Petrapp2605 bas mi je zao za kucu. Neki su ljudi stvarno neozbiljni, ja bih uvela nekakve pravne sankcije za takve, ne mozes se tako poigravati ljudima koji kupuju dom!
    Looda_vila bas sam i ja tako razmisljala, konacno kad ovdje zavrsimo sve radove, selit cemo se (vjerojatno kad ja trudna budem 😂). Ovaj kvart mi nikako nije za klince, ja bi malo vise prirode umjesto okretista Crnomerec i Ilice. Bas si imala srece s tim pazljivim majstorima, naravno da nesto mora zavrsit strgano, to je da poludis. A za tatu i kcer je totalno istina, njih 2 imaju svoj odnos neki i uvijek ona od njega dobije sve sta si zamisli, iako je on preda mnom  cvrstog stava i onda odjednom sam odonose stvari u stan.
    PlavaBorovnica memi je to svakodnevna pojava i ponekad se bas cudno namjesti pa me boli to di kvrga izleti, jel tebe boljelo? Nije strasno sto se strija tice, cim se smanji trbuh i one ce biti puuuuno krace i manje vidljive, ali znam da su tebi sad trn u oku
    Isssa kako je slatka mala! Cuvaj ujku i bebu - pa i ja bi plakala da mi dijete to kaze, to je ona koja ti je rekla da si Olaf?
    Bruncili bas dobro da Bruna tako lijepo napreduje i da vise papa. Kako si ti? 
    Jelena M bojim se da radovima nikad kraja, uvijek se nade nesto, ovim stanom nikad necu bit zadovoljna do kraja pa da ne znam sta napravimo, al dobro, bar sve radi 

• MatejaT
    01. Rujan 2018. 09:41

Ej cure 
    Citam vas stalno ali nisam popamtila lozinku od profila ni korisnik ime i izgubila profil (znaci trudnicki mozak ne funkcionira nikako ) 😆😆
    Issa znam kako ti je, moj brat zivi u Svedsko i svaki puta kada odlazi uzas.. Suze, tuga, moja klinka od 5god ga ni ne zeli  vidjeti jer je ljuta na njega kad odlazi a kad ode onda stalno govori da idemo mi sad doseliti k njemu 😁
    Ja sam danas usla u 37tt i u 39tt radimo carski. Meni je ovo sve novo jer sam curku rodila u 30tt i svi su mi prognozirali ponovni prijevremeni porod ali moj decko se uopće neda van. I neka jer mi smo isto u renoviranju i trenutno nemam kuhinje🤣

petrapp2605
    01. Rujan 2018. 09:53

Uspjela sam odspavati par sati ne znam točno kako, nisam mislila da me ovo toliko pogodilo al očito je. Ma osjećaj je grozan, pogotovo jer smo prošle godine na sličan način izvisili za stan koji smo željeli kupiti, i rekli ma neka budemo dogodine riješili svoje stambeno pitanje. Čim smo saznali da se prodaje ta kuća u susjedstvu kontaktirati smo ljude, i sve super, i eto nam ga sad. Krajnje je neodgovorno od njih da su nas zavlačili do sad. Nije da mi nemamo gdje živjeti, živimo kod njegovih, ali ipak želimo biti samostalni, nije takva situacija da to mora biti pod svaku cijenu i da ćemo zato pristati na bilo što. 

01. Rujan 2018. 09:54

Mateja T

Ej cure
    Citam vas stalno ali nisam popamtila lozinku od profila ni korisnik ime i izgubila profil (znaci trudnicki mozak ne funkcionira nikako ) 😆😆
    Issa znam kako ti je, moj brat zivi u Svedsko i svaki puta kada odlazi uzas.. Suze, tuga, moja klinka od 5god ga ni ne zeli vidjeti jer je ljuta na njega kad odlazi a kad ode onda stalno govori da idemo mi sad doseliti k njemu 😁
    Ja sam danas usla u 37tt i u 39tt radimo carski. Meni je ovo sve novo jer sam curku rodila u 30tt i svi su mi prognozirali ponovni prijevremeni porod ali moj decko se uopće neda van. I neka jer mi smo isto u renoviranju i trenutno nemam kuhinje🤣

Ljeto 2018. je ocito super za stolare, svi kuhinje radimo 😂

Isssa
    01. Rujan 2018. 09:56

Justme ma da, to je ona koja me prozvala Olaf 😭, mala je čudo, baš je teško da ode netko s kim živiš i s kojom si od rođenja, pa ko da je moja 😍, sva sreća pa dolazi Lukas inače bi samo plakala za njima. 
    Mateja T sve znaš kako je to, i sestra moja se odselila ove godine u DE, pa di je kraj tom seljenju više????? 😤😤😤😤
    Skoro svi su nam otišli iz HR, nema di ih nema od Austrije, njemačke, irske, švicarske, Luxembourga, Švedske po cijeloj EU, dosta mi je više tih seljenja, i to sve bliska obitelj.

Dea_Rene
    01. Rujan 2018. 10:03

Dobro jutro :)
    Ja budna od 6 iako je meni to več normala jer se praktički cijeli život tako ustajem. Mi se konačno preselili tokom idučeg tjedna još par sitnica se mora završiti al smo več krenuli sa slaganjem stvari i večinu posložili.
     Isprobala sam novu sušilicu i mogu reči da sam zadovoljna  nije mi ništa pogužvala robu :)
    petrapp nadam se da čete neš pronači u sljedeča 2 tjedna...  ja kada sam nama tražila stan uspjela sam u tjedan dana ga nači
    bruncili super za Brunu da napreduje, još malo pa čete se doma maziti :)
    Nije na puni tjedan nego na 33+4 al nema veze 

33+4
    33+4

Dija85
    01. Rujan 2018. 10:14

Bok cure, Petra stvarno mi je žao radi kuće. I mi smo u procesu traženja naše nekretnine pa ne mogu ni zamisliti kako bi mi bilo da ju napokon nađemo i to nam se dogodi... Dragi je optimističan, planira u idućih par mjeseci naći nekretninu, dignuti kredit, urediti i sve. Ja ne očekujem ništa iduće dvije godine.
    Sjedim vani, pijem kavu i gledam ove svoje crne mice kako se igraju, lude su skroz. 😂
    Bruncili super za Brunu a i tvoj oporavak! 
    Isssa žao mi je za nećakinje, ja ih imam 5ero i svi su mi blizu, da koji ode tako daleko, dotuklo bi me to. Drži se. ❤😔
    Ostala sam dužna slikicu od petka za punih 34. Pa evo.

• pandica1805
    01. Rujan 2018. 10:22

Jutro curke :)
    Evo i ja sam Rh - hahaha sad kad to ispricam muzu reci ce mi da su mu neke stvari jasnije oko mog ponasanja hahaha 
    Doduse znala sam da ja svoju krv mogu dat svakome a ja da mogu primit samo svoju ali bas da me moze ubit hmmm hahahaha
    Isssa a sta nas dvije cekamo? Ne damo se.
    Jooj o odlascima iz hr ne zelim niti pricat :(
    I mi smo otisli u njemacku i zivim za dan kad cu ici kuci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.