Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea686
    30. Kolovoz 2018. 19:00

Petrapp2605 hvala

PlavaBorovnica
    30. Kolovoz 2018. 19:07

Bog, mi smo bili na pregledu danas. Prepali me na ctgu da je beba premirna, sitni otkucaji, bila sam preko 40 min prikopčana na aparat. Onda je došla doktorica i tražila po stomaku valjda najglasnije mjesto otkucaja i ona mi držala onaj krug/ snimač na stomaku jedno 10 min i pratila otkucaje. Raspitivala se osjećam li normalno pokrete, rekoh da- osjećam ih i beba se micala dosta dok je ona to držala. Na kraju je rekla da je sve u redu. Ne razumijem, tako su i prošli tjedan rekli da je mirna da je treba "razbuditi". I radila mi uzv iako je i prije 2 tjedna.
    Na kraju pregleda reče da je sve ok, beba ima 3000 g, zatvorena sam, bris na streptokok negativan. Upitah je pokreće li se što,kaže ne, zatvoreni ste. Poslije vidjeh da je u knjižicu upisala skraćen cerviks.
    Tako to.
    Dakle, Pandica, Kike, Loooda Vila mi se u dan pratimo. Juhuhu. Poslije sliku punog tjedna stavim.
    Što se tiče komentatora, trudnoću ne smatram javnom stvari i na pitanja nepoznatih ljudi kojeg je spola ne odgovaram, što se njih to tiče... Iduću trudnoću definitivno što kasnije reć spol ako ga uopce budem htjela znati.

petrapp2605
    30. Kolovoz 2018. 19:11

Tea686

Petrapp2605 hvala

Ništa, ja idem u petak na kontrolu ☺️

petrapp2605
    30. Kolovoz 2018. 19:12

PlavaBorovnica bitno da je na kraju rekla da je sve ok, još sitno brojite ☺️

Ssanja
    30. Kolovoz 2018. 19:12

PlavaBorovnica pokušaj prije CTG-a pojesti nešto slatko i popiti sok, to definitivno razbudi bebu. A i ja sam primjetila da dosta njih ne zna postaviti CTG već samo stave onaj snimač gdje im padne na pamet i odu negdje. Kod mene bude problem što beba bude preaktivna i mora se onaj krug stalno pomjerati i pratiti je jer pobjegne 

Baby.k
    30. Kolovoz 2018. 19:21

Bravo svima na pregledima, bitno da su bebice dobro😊😊
    A što se tiče komentiranja isto sam rekla da ću drugi put biti pametnija. Duže ćemo zadržati m i ja to samo za sebe, a spol ime i slično će znati kad vide😁

Baby.k
    30. Kolovoz 2018. 19:25

I prijavljujem i ja prve strije po bokovima😭 a bože moj, ni prva ni zadnja😁

Tea686
    30. Kolovoz 2018. 19:25

Petrapp2605 možda se onda i vidimo hehheheh😁

PlavaBorovnica
    30. Kolovoz 2018. 19:30

Petrapp, Ssanja istina, bitno da je sve ok. Ssanja, to mi i nije jasno, beba se miče za vrijeme ctga, iskoči joj koljeno iznad razine trbuha i njime pomiče one trake po stomaku...Možda sam ja kriva, ja sam malo odkunjala danas na tom pregledu. 
    Baby.k i ja ću drugi put pametnija i dulje držat za sebe. Iako su mi ovo dugo šutjeli (spol tek u 6.mjesecu, ime još kasnije) ali očito ne dovoljno dugooo. Muž mi je brbljavac, možda i da od njega šutim hehe :D 

Endzrue
    30. Kolovoz 2018. 19:31

O tom ja cijelo vrijeme pričam. Jedina intima dragog i mene je spol i ime.. Najbolje sad do kraja kad tko pita ću raširit noge i reć evo izvol'te pogledajte sami 🤨 drugo pitanje je jesi udana... Ono boli te kiki više.. Ne želim više ikom odgovarat na ikakva pitanja puna mi je kapa.. Odmah da javim da sam postala ujina i bebici je termin bio 18.9. Tako da me hcata panika ovih preuranjenih beba.. Ne mogu josssss

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.