Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Kolovoz 2018. 10:50

Looda_vila tu knjigu sam ja htjela svojim klincima nabaviti jer mi se bas cini zgodna, jer sam pocela dobivati pitanja o pravljenju beba (mama tko ti je stavi o bebu u trbuh, a kako ju tata stavi u trbuh ..) i nemam pametnih odgovora za cetverogodisnje dijete. Nadam se da ce ti se ostvariti plan da si za 2 tj vec u radaoni ili gotova s porodom. 🙂 Meni se svida ime Helena (gledam Tetinu tablicu malo), da cekam curicu, bila bi Elena ili Lena.
    I Erik mi je skroz ok ime.
    Isssa sretno s cekanjem danas, ako si jucer imala takve kontrakcije, mozda se nesto i pomaklo pa danas cujes dobre vijesti 🙂
    Kikica moguce je, ako je cep, bit ce jos toga i bit ce tragova sukrvice, onak tanko ko kapilarice u toj sluzi (al ga ja opisujem slikovito 🤦🏼‍♀️)

• LaFemme
    31. Kolovoz 2018. 11:13

Curke sretno danas na pregledima. 😉 Svakako javite kako je proslo.
    Kikice ti isto javljaj situaciju. 😉
    Jucer ste o svemu pisale, jedva sam pohvatala 😁
    Nakon poroda ce mi mama doci na tjedan,dva pomoci oko svega. A sto se tice komentara od ljudi to sam bas u velikom luku pocela izbjegavati. Na pocetku su me komentari smetali, a sada jednostavno se pravim kao da nisam cula.😁
    Do sada nisam imala nikakvih posebnih tegoba, ali sinoc mi je bas bilo cudno u stomaku. Imala sam bas jake grceve cijelog stomaka. Proslo je. Nadam se da je to sve normalno.

PlavaBorovnica
    31. Kolovoz 2018. 11:28

Dobro jutro, dobar dan! Cijeli tekst napisala pa otišao..ugl, vidim da će biti napeto ovih dana na našim stranicama😁👏👏👏 Pandice, Kike, Isssa, Ssanja… javljajte :)
    Dužni fotku za 37.tjedan ali još uvijek javlja grešku sustav.

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 11:31

Justme123 da, ful simpaticna mi se cini knjigica, a vidim da imaju i ostalih u ponudi. Davno sam to gledala, ali ako si ne stavim u bookmark ili zapisem negdje , piši - caio đenja, zaboravim. Haha a mogu si mislit kako su to zanimljivi razgovori sa cetverogodisnjakinjom :D uvijek se nasmijem kad cujem takve razgovore iz vrtica i slicno, to je bas zanimljivo razdoblje :D
    Mislim da se dragi i ja nismo oko niceg tako brzo slozili kao oko imena ja sam u jednoj fazi htjela da se zove Ester, pa su me svi blijedo gledali i da nisam normalna meni je i dalje to bas lijepo , neobicno i nesvakidasnje ime :))
    Kikice meni su sluzni čep opisivali kao oni sluzavi zuto/zeleni šmrklji iz nosa prošarani sukrvicom i kapilarama hahah, predivan opis

Dija85
    31. Kolovoz 2018. 11:41

Looda_vila

Justme123 da, ful simpaticna mi se cini knjigica, a vidim da imaju i ostalih u ponudi. Davno sam to gledala, ali ako si ne stavim u bookmark ili zapisem negdje , piši - caio đenja, zaboravim. Haha a mogu si mislit kako su to zanimljivi razgovori sa cetverogodisnjakinjom :D uvijek se nasmijem kad cujem takve razgovore iz vrtica i slicno, to je bas zanimljivo razdoblje :D
    Mislim da se dragi i ja nismo oko niceg tako brzo slozili kao oko imena ja sam u jednoj fazi htjela da se zove Ester, pa su me svi blijedo gledali i da nisam normalna meni je i dalje to bas lijepo , neobicno i nesvakidasnje ime :))
    Kikice meni su sluzni čep opisivali kao oni sluzavi zuto/zeleni šmrklji iz nosa prošarani sukrvicom i kapilarama hahah, predivan opis

🤮🤮🤮🤮😂😂😂 bljak. Ne znam jesam to morala pročitati dok jedem 😂😂😂
    Tko mi kriv 🤣

31. Kolovoz 2018. 11:50

Dobar tek, Dija :-)

Jelennnna
    31. Kolovoz 2018. 12:01

Bok kloksice.
    Ja doma s pregleda. Bebach mi se okrenuo na zadak ( a zadnja 3puta je bio normalno). 
    Bas sam pod dojmom te informacije. A taman sam full sritna bila jer mi i ono z sta je otvireno cervixa bilo se zatvorilo. I kad na ultrazvuku kaze on meni jel vi znate da vam je beba na zadak. 

Navratila sam i do tajnistva vidit za trudnicki tecaj. Moze se samo platit, nisam ga uplacivala jer ne znam ima li mi smisla; ako ostane na zadak morat cu na carski pa necu moc imat pratnju.

31. Kolovoz 2018. 12:06

Jelena M

Bok kloksice.
    Ja doma s pregleda. Bebach mi se okrenuo na zadak ( a zadnja 3puta je bio normalno).
    Bas sam pod dojmom te informacije. A taman sam full sritna bila jer mi i ono z sta je otvireno cervixa bilo se zatvorilo. I kad na ultrazvuku kaze on meni jel vi znate da vam je beba na zadak.

Navratila sam i do tajnistva vidit za trudnicki tecaj. Moze se samo platit, nisam ga uplacivala jer ne znam ima li mi smisla; ako ostane na zadak morat cu na carski pa necu moc imat pratnju.

Ne brini stigne se jos okrenuti, a i ti uplatiti tecaj. 
    Na kraju sam i ja samo otisla i platila. Dobijes papir i das ga sestrama kad ides roditi. Trebas samo donijeti OIB svoj i od pratnje.

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 12:13

Dija85

Looda_vila

🤮🤮🤮🤮😂😂😂 bljak. Ne znam jesam to morala pročitati dok jedem 😂😂😂
    Tko mi kriv 🤣

Hihihi dobar tek 😁😅😂😂 ma tebi ce to bit kao da haribo bomboni ispadaju...evo jel sad lakse?😂😂

Ssanja
    31. Kolovoz 2018. 12:14

Evo i nas s pregleda  ctg uredan, bebini otkucaji su došli u normalu što mi je posebno drago jer sam baš brinula onih nekoliko puta koliko su bili visoki... depilaciju voskom su mi savjetovali da ne radim, stomak se baš dobro spustio pa da ne izazovem kontrakcije. Rekli su ako mi se pojavi pritisak dole i pojačaju bolovi u preponama da se odmah javim, ali svi se nadamo da neće ništa prije srijede  naredni ctg u utorak, i tad ostajemo u bolnici...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.