Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kikica
    31. Kolovoz 2018. 10:33

Bok cure, evo sad sam primijetila na wc-u nekakvu tamniju žutu sluz? Jel bi to lagano moglo bit ispadanje sluznog čepa? 🙈

31. Kolovoz 2018. 10:50

Looda_vila tu knjigu sam ja htjela svojim klincima nabaviti jer mi se bas cini zgodna, jer sam pocela dobivati pitanja o pravljenju beba (mama tko ti je stavi o bebu u trbuh, a kako ju tata stavi u trbuh ..) i nemam pametnih odgovora za cetverogodisnje dijete. Nadam se da ce ti se ostvariti plan da si za 2 tj vec u radaoni ili gotova s porodom. 🙂 Meni se svida ime Helena (gledam Tetinu tablicu malo), da cekam curicu, bila bi Elena ili Lena.
    I Erik mi je skroz ok ime.
    Isssa sretno s cekanjem danas, ako si jucer imala takve kontrakcije, mozda se nesto i pomaklo pa danas cujes dobre vijesti 🙂
    Kikica moguce je, ako je cep, bit ce jos toga i bit ce tragova sukrvice, onak tanko ko kapilarice u toj sluzi (al ga ja opisujem slikovito 🤦🏼‍♀️)

• LaFemme
    31. Kolovoz 2018. 11:13

Curke sretno danas na pregledima. 😉 Svakako javite kako je proslo.
    Kikice ti isto javljaj situaciju. 😉
    Jucer ste o svemu pisale, jedva sam pohvatala 😁
    Nakon poroda ce mi mama doci na tjedan,dva pomoci oko svega. A sto se tice komentara od ljudi to sam bas u velikom luku pocela izbjegavati. Na pocetku su me komentari smetali, a sada jednostavno se pravim kao da nisam cula.😁
    Do sada nisam imala nikakvih posebnih tegoba, ali sinoc mi je bas bilo cudno u stomaku. Imala sam bas jake grceve cijelog stomaka. Proslo je. Nadam se da je to sve normalno.

PlavaBorovnica
    31. Kolovoz 2018. 11:28

Dobro jutro, dobar dan! Cijeli tekst napisala pa otišao..ugl, vidim da će biti napeto ovih dana na našim stranicama😁👏👏👏 Pandice, Kike, Isssa, Ssanja… javljajte :)
    Dužni fotku za 37.tjedan ali još uvijek javlja grešku sustav.

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 11:31

Justme123 da, ful simpaticna mi se cini knjigica, a vidim da imaju i ostalih u ponudi. Davno sam to gledala, ali ako si ne stavim u bookmark ili zapisem negdje , piši - caio đenja, zaboravim. Haha a mogu si mislit kako su to zanimljivi razgovori sa cetverogodisnjakinjom :D uvijek se nasmijem kad cujem takve razgovore iz vrtica i slicno, to je bas zanimljivo razdoblje :D
    Mislim da se dragi i ja nismo oko niceg tako brzo slozili kao oko imena ja sam u jednoj fazi htjela da se zove Ester, pa su me svi blijedo gledali i da nisam normalna meni je i dalje to bas lijepo , neobicno i nesvakidasnje ime :))
    Kikice meni su sluzni čep opisivali kao oni sluzavi zuto/zeleni šmrklji iz nosa prošarani sukrvicom i kapilarama hahah, predivan opis

Dija85
    31. Kolovoz 2018. 11:41

Looda_vila

Justme123 da, ful simpaticna mi se cini knjigica, a vidim da imaju i ostalih u ponudi. Davno sam to gledala, ali ako si ne stavim u bookmark ili zapisem negdje , piši - caio đenja, zaboravim. Haha a mogu si mislit kako su to zanimljivi razgovori sa cetverogodisnjakinjom :D uvijek se nasmijem kad cujem takve razgovore iz vrtica i slicno, to je bas zanimljivo razdoblje :D
    Mislim da se dragi i ja nismo oko niceg tako brzo slozili kao oko imena ja sam u jednoj fazi htjela da se zove Ester, pa su me svi blijedo gledali i da nisam normalna meni je i dalje to bas lijepo , neobicno i nesvakidasnje ime :))
    Kikice meni su sluzni čep opisivali kao oni sluzavi zuto/zeleni šmrklji iz nosa prošarani sukrvicom i kapilarama hahah, predivan opis

🤮🤮🤮🤮😂😂😂 bljak. Ne znam jesam to morala pročitati dok jedem 😂😂😂
    Tko mi kriv 🤣

31. Kolovoz 2018. 11:50

Dobar tek, Dija :-)

Jelennnna
    31. Kolovoz 2018. 12:01

Bok kloksice.
    Ja doma s pregleda. Bebach mi se okrenuo na zadak ( a zadnja 3puta je bio normalno). 
    Bas sam pod dojmom te informacije. A taman sam full sritna bila jer mi i ono z sta je otvireno cervixa bilo se zatvorilo. I kad na ultrazvuku kaze on meni jel vi znate da vam je beba na zadak. 

Navratila sam i do tajnistva vidit za trudnicki tecaj. Moze se samo platit, nisam ga uplacivala jer ne znam ima li mi smisla; ako ostane na zadak morat cu na carski pa necu moc imat pratnju.

31. Kolovoz 2018. 12:06

Jelena M

Bok kloksice.
    Ja doma s pregleda. Bebach mi se okrenuo na zadak ( a zadnja 3puta je bio normalno).
    Bas sam pod dojmom te informacije. A taman sam full sritna bila jer mi i ono z sta je otvireno cervixa bilo se zatvorilo. I kad na ultrazvuku kaze on meni jel vi znate da vam je beba na zadak.

Navratila sam i do tajnistva vidit za trudnicki tecaj. Moze se samo platit, nisam ga uplacivala jer ne znam ima li mi smisla; ako ostane na zadak morat cu na carski pa necu moc imat pratnju.

Ne brini stigne se jos okrenuti, a i ti uplatiti tecaj. 
    Na kraju sam i ja samo otisla i platila. Dobijes papir i das ga sestrama kad ides roditi. Trebas samo donijeti OIB svoj i od pratnje.

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 12:13

Dija85

Looda_vila

🤮🤮🤮🤮😂😂😂 bljak. Ne znam jesam to morala pročitati dok jedem 😂😂😂
    Tko mi kriv 🤣

Hihihi dobar tek 😁😅😂😂 ma tebi ce to bit kao da haribo bomboni ispadaju...evo jel sad lakse?😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI