Pozz cure😀 jel zna koja da li se treba naručiti za prvi pregled u TA na merkuru? idući tjedan trebam ići pa da me ne vrate ak samo dođem…
centralna.jedinica@kb-merkur.hr
Ovaj mail je na mom nalazu iz TA za naručivanje
Jaooo kad vidim koliko nas je krenulo ili krece uskoro u TA, sve sam više uzbuđenija da nam JAKO brzo dolaze bebice
Ja kad sam se naručivala emailom za sv.Duh odgovor sam dobila kroz par sati.
Sunčica85 jesu ti rekli kaj za to da si otvorena 2 prsta? mi smo 2 dana razlike
Ja sam i za fejs i za forum iako mi je na fejsu lakse jer mi tamo iskoci obavijest cim ndtko nesto napise a i realno tamo sam cijeli dan aktivna haha
Nego cure meni krenuli trudovi na svakih cca 20min. Hehe nadam se da ce biti nesto u narednih par dana wuhuu
Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme, mi smo u fazi selidbe i nekako mi je strka jer ne znam jel cemo stici sve 😕
Procitala sam zadnjih par stranica, vidim da bebice lijepo napreduju i to mi je bas drago vidjeti 😊
Ja sam danas bila na kontroli, ima 3100g, ja sam u potpunosti zatvorena. Od silnog mirovanja smo dosli do toga da moram sto vise setati, al glavno da je sve ok 😊
Jaooo kad vidim koliko nas je krenulo ili krece uskoro u TA, sve sam više uzbuđenija da nam JAKO brzo dolaze bebice
Ja sam prije malo vise od mj.dana bila za prst do ovoja i glavice, na kontroli pred tj.dana isto a danas vec za dva. Ja sam u ned.imala dosta jake bolove neko vrijeme al proslo, i od jutros me sve u donjem dijelu trbuha i preponama stisce, na trenutke i donji dio ledja, pa je rekla da izgleda kak me boli tak se polagano otvaram i da ovak mogu izdrzat jos tjedan, dva, a i da se moze sve pokrenut za dan, dva
Ja sam prije malo vise od mj.dana bila za prst do ovoja i glavice, na kontroli pred tj.dana isto a danas vec za dva. Ja sam u ned.imala dosta jake bolove neko vrijeme al proslo, i od jutros me sve u donjem dijelu trbuha i preponama stisce, na trenutke i donji dio ledja, pa je rekla da izgleda kak me boli tak se polagano otvaram i da ovak mogu izdrzat jos tjedan, dva, a i da se moze sve pokrenut za dan, dva
Aha.. ti si onda u procesu otvaranja vec neko vrijeme. Ma glavno da si sad vec u sigurnim tjednima pa nemas brige. A i ovo sto kazes...sa tim stanjem mozes dogurat jos i do termina!
Cure Lana, rorry, dea rene…samo polako, sve ce se stic na vrijeme! Sve smo izgleda u nekim selidbama/renovacijama! Kod mene su ostale jos sitnice..al te sitnice nikako zavrsit😑🙄
Ja sam i za fejs i za forum iako mi je na fejsu lakse jer mi tamo iskoci obavijest cim ndtko nesto napise a i realno tamo sam cijeli dan aktivna haha
Nego cure meni krenuli trudovi na svakih cca 20min. Hehe nadam se da ce biti nesto u narednih par dana wuhuu
Pandica kod tebe to izgleda ide brže nego što smo mislili javljaj nam šta se dešava ako si u prilici da pišeš
sretno
Teta90 ajde cemo kako tako ja imam u srijedu za otic pa me narucila u 10.30 pa zato pitam 🙂
A spavaćicu sam kupila u kinezima obicn akao haljinica sa bretelama mislim da ce posluzit svrsi..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure malo sam se izgubila jel koja naša jesenska mama postala već mama :-) ?? Znam da nije jesen Al jel možda neki bebač uranio????
Teta90 kad se počinje sa ctgom? Ja sam danas 33 tjedan pa me zanima ako će me sutra priključiti hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji