Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    30. Kolovoz 2018. 15:52

Tea686

Pozz cure😀 jel zna koja da li se treba naručiti za prvi pregled u TA na merkuru? idući tjedan trebam ići pa da me ne vrate ak samo dođem…

centralna.jedinica@kb-merkur.hr 
    Ovaj mail je na mom nalazu iz TA za naručivanje 

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 15:54

Jaooo kad vidim koliko nas je krenulo ili krece uskoro u TA, sve sam više uzbuđenija da nam JAKO brzo dolaze bebice
    Ja kad sam se naručivala emailom za sv.Duh odgovor sam dobila kroz par sati.
    Sunčica85 jesu ti rekli kaj za to da si otvorena 2 prsta? mi smo 2 dana razlike

• pandica1805
    30. Kolovoz 2018. 16:01

Ja sam i za fejs i za forum iako mi je na fejsu lakse jer mi tamo iskoci obavijest cim ndtko nesto napise a i realno tamo sam cijeli dan aktivna haha
    Nego cure meni krenuli trudovi na svakih cca 20min. Hehe nadam se da ce biti nesto u narednih par dana wuhuu

• Rorry
    30. Kolovoz 2018. 16:03

Pozdrav cure,  nije me bilo neko vrijeme,  mi smo u fazi selidbe i nekako mi je strka jer ne znam jel cemo stici sve 😕
    Procitala sam zadnjih par stranica,  vidim da bebice lijepo napreduju i to mi je bas drago vidjeti 😊
    Ja sam danas bila na kontroli,  ima 3100g, ja sam u potpunosti zatvorena.  Od silnog mirovanja smo dosli do toga da moram sto vise setati,  al glavno da je sve ok 😊

suncica85
    30. Kolovoz 2018. 16:05

Looda_vila

Jaooo kad vidim koliko nas je krenulo ili krece uskoro u TA, sve sam više uzbuđenija da nam JAKO brzo dolaze bebice

Ja sam prije malo vise od mj.dana bila za prst do ovoja i glavice, na kontroli pred tj.dana isto a danas vec za dva. Ja sam u ned.imala dosta jake bolove neko vrijeme al proslo, i od jutros me sve u donjem dijelu trbuha i preponama stisce, na trenutke i donji dio ledja, pa je rekla da izgleda kak me boli tak se polagano otvaram i da ovak mogu izdrzat jos tjedan, dva, a i da se moze sve pokrenut za dan, dva

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 16:13

suncica85

Looda_vila

Ja sam prije malo vise od mj.dana bila za prst do ovoja i glavice, na kontroli pred tj.dana isto a danas vec za dva. Ja sam u ned.imala dosta jake bolove neko vrijeme al proslo, i od jutros me sve u donjem dijelu trbuha i preponama stisce, na trenutke i donji dio ledja, pa je rekla da izgleda kak me boli tak se polagano otvaram i da ovak mogu izdrzat jos tjedan, dva, a i da se moze sve pokrenut za dan, dva

Aha.. ti si onda u procesu otvaranja vec neko vrijeme. Ma glavno da si sad vec u sigurnim tjednima pa nemas brige. A i ovo sto kazes...sa tim stanjem mozes dogurat jos i do termina!
    Cure Lana, rorry, dea rene…samo polako, sve ce se stic na vrijeme! Sve smo izgleda u  nekim selidbama/renovacijama! Kod mene su ostale jos sitnice..al te sitnice nikako zavrsit😑🙄

Endzrue
    30. Kolovoz 2018. 16:33

Meni je curica a nije stavljena .. Ne vode dečki.. 

Ssanja
    30. Kolovoz 2018. 16:39

pandica1805

Ja sam i za fejs i za forum iako mi je na fejsu lakse jer mi tamo iskoci obavijest cim ndtko nesto napise a i realno tamo sam cijeli dan aktivna haha
    Nego cure meni krenuli trudovi na svakih cca 20min. Hehe nadam se da ce biti nesto u narednih par dana wuhuu

Pandica kod tebe to izgleda ide brže nego što smo mislili  javljaj nam šta se dešava ako si u prilici da pišeš  sretno 

Nas_bebac
    30. Kolovoz 2018. 16:43

Teta90 ajde cemo kako tako ja imam u srijedu za otic pa me narucila u 10.30 pa zato pitam 🙂
    A spavaćicu sam kupila u kinezima obicn akao haljinica sa bretelama mislim da ce posluzit svrsi.. 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• ian1910
    30. Kolovoz 2018. 17:16

Cure malo sam se izgubila jel koja naša jesenska mama postala već mama :-) ?? Znam da nije jesen Al jel možda neki bebač uranio????
    Teta90 kad se počinje sa ctgom? Ja sam danas 33 tjedan pa me zanima ako će me sutra priključiti hehe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.