Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    30. Kolovoz 2018. 20:14

Endzrue čestitam ujnaaa 🍻🎉 nadam se da je sve ok sa mamom i bebicom 😀
    I ja sam vikala ne mogu još u tvojem tjednu, ne mogu baš ni sada ali ko me pita 😂😂😂😂

Jelennnna
    30. Kolovoz 2018. 20:44

Endzrue cestitam!!! 

Meni bude ultrasimpaticno kad mi koji stranac uleti (vecinom stariji ljudi). Kad idem po kruh bas vidim bakice da me nekako posebno pogledaju, mislim da im simpaticno bude. Pozele mi dobro jutro ili nesto slicno. Simpaticno mi je tako kad se muzeva baka sjeti svoje trudnoce ili tako koja starija zena. Sta je zivot, proleti za tren. 
    Danas cekas bebicu, vec "sutra" ju upisujes u vrtic i pitas se kud prije. 
    Meni par prijateljica koje vise ne misle imat djece pricaju, sad nakon drugog djeteta kad spremaju ca tu ekstra malu robicu ca da im suze idu na oci od pomisli da vise nikad tako malu bebicu nece imat. 

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 20:57

Eto Borovnice nase djevojcice skoro pa u gram teske🎉🎉😍😍 Iduci put probaj to sto ti Sanja kaze, pojest nesto slatko ili popit sok... moja se odmah raspameti. I danas je lupala sondu i mrštila se na uzv-u kad smo ju snimali 4d, mrgud moj mali hehehe😊😊
    Ja zivim u zgradi gdje je jako puno starceka, bakica i sl. Opce necu komentirat kakve sam sve komentare cula...od " pa kaj ti ides van po takvoj vrucini, to ti nije zdravo...", "sigurno ti je jako tesko po ovom vremenu pa moras lezati puno.. " - ne lezim, nemam vremena - "joj pa nije ti zdravo puno se kretati u tak visokoj trudnoci" ...mislim daj se odluci bakoo, pa svaki dan jedno 30x sigurno je decko/cura i tak svasta, jela sam sljive neki dan u liftu...pa ssm dobila savjet da od sljiva nije dobro mlijeko kasnije..hahah So fun!!😂😂

30. Kolovoz 2018. 21:33

Sto se imena tiče, muž i ja nismo imali niti jedan prijedlog imena. Za curicu da, ali dečka ne. Na kraju smo odabrali ime koje se stalno pojavljivalo u nekim besmislenim situacijama. Ja sam u sali rekla da nam se to ime nameće još u početku trudnoce kad spol nismo ni znali a sad mi neki dan muž kaže da se on već pomirio da će se tako dijete zvati da nije dalje ni razmišljao (a ono, skoro sam 9mj trudnoce, već bi bio red da se dogovorimo) - ja sam rekla OK. Tako da nitko nije odabrao ime... ali definitivno ostaje tajna do kraja. 

30. Kolovoz 2018. 22:14

Looda_vila velis lose mlijeko od sljiva 😂
    Meni je neka bakica savjetovala da pijem puno mlijeka kako bih imala mlijeka. Najbolje sta sam cula je da ti beba OŽIVI u 6.mj trudnoce, jer to kaj sam ja sa 7 tjedana srce vidjela na uzv nema veze
    Garavusa pa to je bas fora kad tak spontano dodete do imena, ionako je najvaznije da se vas 2 slazete omo toga kako ce se bebica zvati, najgore je kad se svi krenu petljat i misle da je njihovo pravo birat ime bebi. Ja sam rekla jos za prvo: ja nosim 9 mj, ja radam, mene su rezali, e pa ja i ime biram 

Elza
    30. Kolovoz 2018. 22:21

Justme123

Meni je neka bakica savjetovala da pijem puno mlijeka kako bih imala mlijeka. Najbolje sta sam cula je da ti beba OŽIVI u 6.mj trudnoce, jer to kaj sam ja sa 7 tjedana srce vidjela na uzv nema veze
    Garavusa pa to je bas fora kad tak spontano dodete do imena, ionako je najvaznije da se vas 2 slazete omo toga kako ce se bebica zvati, najgore je kad se svi krenu petljat i misle da je njihovo pravo birat ime bebi. Ja sam rekla jos za prvo: ja nosim 9 mj, ja radam, mene su rezali, e pa ja i ime biram

Mene ljuti kad se stariji nameću po pitanju bilo cega... Imali su svoju djecu, mogli su raditi sto su htjeli i kako su htjeli, sada je na meni red da radim lako zelim makar i pogrijesila u necemu, na greskama se uci... Za forsanje oko imena-no comment

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 22:27

Justme123

Daaa, nemoj ni slucajno jest sljive jer bi u sisama umjesto mlijeka mogla dobit sljivovicu😂😂😂😂

Baby.k
    30. Kolovoz 2018. 22:53

Mene je svekrva pitala jesmo se odlučili za ime, kada sam joj rekla njezin komentar je bio da mi nismo normalni, od svih imena baš to, ona ga tako neće zvat, ona će ga zvati kako ona hoće. Tu sam pukla i rekla sam da više nikome ništa ne govorim. Kako ide pjesma, ovo mi je škola i drugi puta ću pametnije 😁

30. Kolovoz 2018. 23:03

Ian, danas sam prvi put radila ctg u TA.

Elza
    30. Kolovoz 2018. 23:27

Prije ste spominjale snimke poroda na youtubeu, bacila sam se na gledanje i cmoljim 
    Steta da vise nema one emisije svake minute jedna beba, voljela sam pogledati :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.