Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    30. Kolovoz 2018. 13:18

Just me kako ne vidis!? 🙂Moze biti brdo razloga zasto ne smijes . Prvo primitivna smo drzava jos uvijek nazalost, kad dodjes u bolnicu na drugim si mjestu ne na prvom. Muz mora polagati tecaj da bi sudjelovao  kao da nije sudjelovao u pravljenju.. Itd Nemas puno prava reci sta mislis i zelis...brdo je razloga sad da ne na vodim. Ja zelim snimati iz razloga, sto zelim vidjeti kroz sto sam prosla,. Zelim vidjeti taj velicanstveni momenat. Necu sigurno kameru uperiti u fifi, mada mi ni to nije strasno. Vise zelim dozivjeti kada se sve slegne  Mislim da je velika stvar to i zelim uspomenu za sebe. Nije da cu stavljati na Youtubeu  mada hvala svim zenama koje jesu jer nebih imale pojam kako to ustvari izgleda
    🙂❤️

petrapp2605
    30. Kolovoz 2018. 13:19

Ja sam isto više za forum, jer dosta cura nema face. Moj mužić ima još 14 dana godišnjeg +5 dana što mu da firma, i kad se to rastegne po njegovim smjenama, bit će doma od početka 10.mj do sredine 11.mj☺️.  Inače ne smije koristiti godišnji u periodu od 10..mj do 4.mj jer je tad sezona grijanja, tako da sam jako sretna što su mu to uopće dopustili, a i najljepše je da smo skupa s bebom prve tjedne. I moj tata je pisao godišnji u 10.mj tak da nam svi budu na usluzi za bilo kakve potrebe, a čini mi se da će i svekrva ostati doma kad rodim. 
    Justme123 baš me boli od jednjaka prema želucu, ali bol se osjeti više prema leđima i to luđačka bol, tako mi je bilo i prije, osim toga podriguje mi se na sve što pojedem ili popijem 😫, rekla mi dr da si za sad mogu povećati dozu peptorana ako mi to olakšava išta. Noćas me tak bolilo da se nisam mogla ni okrenuti s boka na bok, a muž mi bio u noćnoj. 

Mrs.mom
    30. Kolovoz 2018. 13:19

Bokiic svimaa.. citam al nisam bas sve popamtila..
    Busice su vam predivne.. toliko razlicite isto kao i bebice unutra..
    Bruncili pustili su nas sa 36 tjedana i 2320 gr. Isle bi kuci sa 2200 ali nismo imale tjedne. 
    Super sto ste se rijesiki te bestije od bakterije.. koliko je sada Bruna teska? 
    Svekyca cestitke na bebici..
    Amy2018 ovisi koliko bi bebica bila teska i ovisi o njezinom stanju.. mozda i nebi trebala s obzirom da su vec tjedni tu.. 
    Dija85 kolica su predivna. Stavljam u prilog svoja kolica a kojima sam preeezadovoljna. S 3.900,00 snizena na 2.990,00..
    Pandice čep.. uskoro bi i kod tebe u narucju trebala biti bebica.. 
    Isssa navali polako😂😂 

Evo i obavijest iz naseg malog kutka.. 
    Eva je super, jako mi je dobra..bas je zaigrana vec sad.. puno mase rukicama, nogicama.. jedino imamo zamjenjen dan za noc.. pa je bas odmorna po noci i dok se probudi za jest ona nebi spavala.. al se zaigra sama nemora ju se ni nosit.. ne place.. 
    Ja sam se takoder uclanila u grupu na fejsu ali popratit cu i ovdje..

• hortensia
    30. Kolovoz 2018. 13:21

Cure koje imate problema sa svrbezom, nemojte se saliti s tim, pitajte doktora ili jos bolje izvadite jetrene enzime....normalna je jedino svrbez trbuha koja dolszi lagano zbog rastezanja a sve to naglo i intenzivno je opasno...i ne moraju svrbit udovi, moze bit i trbuh...moja rodica je sve svoje troje djece rodila planirano ranije zbog kolestaze i uvijek je to bila kod nje svrbez trbuha!!! A sto je najbolje sve je to rjesivo, samo treba reagirati,!!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Mrs.mom
    30. Kolovoz 2018. 13:22

Nece mi ucitat sliku kolica.. 

joNNa
    30. Kolovoz 2018. 13:23

Meni su se nudile i mama i svekrva koje zive 2500 km od mene. Ali sam rekla da cu vidjeti kako se osjecam. Ovdje tata ima pravo na 10 dana poslije poroda. Placeno. Mada moj muz ne radi u firmi, nema ugovor. Tako da moze birati koliko hoce.Draze mi je da smo sami za pocetak  pa cemo vidjeti, lako kazemo da dodju i da ih trebamo. (A da je u firmi imao bi 6 mjeseci kao roditelj placenog  ) 

Ssanja

Justeme123 ja stvarno ne razumijem otkud ljudima potreba da se obraćaju nepoznatim ljudima i komentarišu bilo šta  kad me prodavačica u radnji pita koliko je još ostalo do poroda a prvi put u životu je vidim, ili me neko zaustavi na ulici da mi kaže da mi je divan stomak... mislim haloo, kad je postalo normalno zaustavljati ljude koje ne znaš da im se obraćaš o tako intimnim stvarima... a pipači stomaka su posebna priča, kad neko krene da mi pomazi stomak dobijem želju da ga pomazim šakom u glavu  

petrapp2605

MaSen

Nešto zeza forum zadnjih dana. Kako ste vas dvije? 

Mrs.mom
    30. Kolovoz 2018. 13:32

petrapp2605

MaSen

Nešto zeza forum zadnjih dana. Kako ste vas dvije?

super smo.. Eva je zamjenila dan za noc pa vise preko dana spava nego sto bi trebala ali bude se to s vremenom korigiralo..
    jako je dobra i zaigrana vec sada.. netreba ju se nosat sama se zabavi, uspava ili samo lezi a ja joj pricam, pjevam.. ma zlatno dijete 

30. Kolovoz 2018. 13:37

Ssanja

Justeme123 ja stvarno ne razumijem otkud ljudima potreba da se obraćaju nepoznatim ljudima i komentarišu bilo štakad me prodavačica u radnji pita koliko je još ostalo do poroda a prvi put u životu je vidim, ili me neko zaustavi na ulici da mi kaže da mi je divan stomak… mislim haloo, kad je postalo normalno zaustavljati ljude koje ne znaš da im se obraćaš o tako intimnim stvarima… a pipači stomaka su posebna priča, kad neko krene da mi pomazi stomak dobijem želju da ga pomazim šakom u glavu

Pipači stomaka 😂😂😂 meni to u liftu rade babe iz zgrade, a ja ih onda samo zamolim da se ne naljute, al da ne volim da me se dira po trbuhu. Nije im bas pravo, al nije me briga. Ni dok nisam bila trudna nisam volila neki fizicki kontakt, cmakanje i sl. Sad pogotovo, ne dirajte mi busu babe 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.