Dija85i Nas_bebac, stvarno mi se čini da je, prije 5 godina sam je se kao riješila nakon 3 ture lijekova,a idu 2 antibiotika i inhibitor protonske pumpe u kombinaciji …tu bol nemogu usporediti ni sa čime, budem otišla na testiranje, ali znam da nema terapije dok ne rodim, a i kasnije zbog dojenja…
http://bamija-okra.com.hr/caj-od-bamije/
Pročitaj si malo o ovoj biljci. Piše da ju smiju konzumirati i trudnice. I ja imam problema sa zelucem ... gastritis, dizanje kiseline u grlo ... Lani bila dva puta na gastroskopiji ... bakteriju nisu otkrili, ali polipe jesu ... Pila sam taj caj nekih mjesec dana. Odvratan je ali su mi se tegobe smanjile.
Christy ko zna kad će proraditi forum kak spada, bum ti pješice napisala 😂
Popis liječnika po danima i satima u tjednu
PONEDJELJAK : Dr Goluža i dr Škrablin
UTORAK: Dr Herman i Dr Starčević
SRIJEDA: Dr Veček i Dr Sokol
ČETVRTAK: Dr Gašparović i Dr Starčević
PETAK: Dr Zlopaša i Dr Radošević
E sad prvi dr koji sam napisala u svakom danu je od 8:30-11:30
A drugi dr u svakom danu je od 12:00-14:30
Naručivanje pacijenata:
-osobno uz predočenje uputnice i povjesti bolesti
- e-poštom uz skeniranu uputnicu i povijest bolesti
- e naručivanje od ginekologa primarne zdravstvene zaštite
Telefonom se mogu dobiti samo informacije
E-adresa: predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr
Informacije na telefon: 01/4604-604
Pozdrav curke
Da se i ja javim nakon nekog vremena. Mi u završnim radovima za stan pa smo selili sve stvari. Još nam ostalo nekih sitnica ali do utorka če sve biti gotovo i onda polako slaganje i preslagivanje svega.
Mene zadnjih dana muči žgaravica dosta, al pokušavam jesti što lakšu hranu.
Priključila sam se i fb grupi :)
Ja sam pregled imala u utorak, curica procijenjena na 2100g, kaže sve ok i u skladu sa tjednima. Dole čvrsto i zatvoreno. Malo su mi vene dole otečene i boli me dosta stidna kost al ubrzo če i to proči :)
Moj dragi če imati slobodne dane za rođenje + što če uzeti godišnji, tako da čemo na početku biti zajedno cca 3 tjedna. Ja se ne brinem oko kuhanja i čiščenja jer znam da če on tu sve odradit kako treba. Jako dobro sve zna kuhati tako da nije bed :D
Sada kada se preselimo konačno u cjelosti bi se mogla i malo više aktivirati kod pisanja
Meni ce mama starije preuzeti dok sam u bolnici (uzet ce zena godisnji tad jer muz ne moze), a onda ce ih vratiti dan nakon mog povratka.
Vidjela sam da je netko spomenuo prognoziranje spola po trbuhu, Kikica, ako se ne varam, kako meni to ide na zivce, trbuh mi je isti, a u jednoj voznji tramvajem dobijem 4 misljenja koja nisam trazila, i cak kad kazem da je decko i da je potvrdeno 100% onda ili likuju kako su znali ili se cude da kako to kad je trbuh ovakav i onakav 🙄
Hahaha jao da, znaju bit dosadni s tim bapskim pricama. Meni je najjace kako netko zakljuci da je trbuh visoko, a netko da je nisko za isti trbuh 😂 bas me zanima po cemu to zakljucuju i kako pogadaju spol 🙄
Christy ko zna kad će proraditi forum kak spada, bum ti pješice napisala 😂
Popis liječnika po danima i satima u tjednu
PONEDJELJAK : Dr Goluža i dr Škrablin
UTORAK: Dr Herman i Dr Starčević
SRIJEDA: Dr Veček i Dr Sokol
ČETVRTAK: Dr Gašparović i Dr Starčević
PETAK: Dr Zlopaša i Dr Radošević
E sad prvi dr koji sam napisala u svakom danu je od 8:30-11:30
A drugi dr u svakom danu je od 12:00-14:30
Naručivanje pacijenata:
-osobno uz predočenje uputnice i povjesti bolesti
- e-poštom uz skeniranu uputnicu i povijest bolesti
- e naručivanje od ginekologa primarne zdravstvene zaštite
Telefonom se mogu dobiti samo informacije
E-adresa: predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr
Informacije na telefon: 01/4604-604
Hvala ti punooo 😘😘😘😘
Jel se koja narucivala preko mail adrese na pregled u petrovu? Ja bi se narucila odmah za pon pa me zanima sto ako ne odgovore na mail? A neide mi se tamo osobno ako ne moram 😩
Nas_bebac, bila sam dva sata tamo. Prvo ctg pola sata, to sam odmah dosla na red, onda cekanje jos sat vremena, ali nije bila velika guzva nego je doktorica otisla na kavu ;)
Gdje si kupila spavacicu?
Na pregledu sve ok, ja zatvorena, bebica fino nadoknaduje ono sto je bila nesto sitnija, tako da sam mirnija i jako sretna!
Moj muz ce biti s nama vjerojatno 3 tjedna, bas se veselim :)
Pozdrav cure, i ja danas imala pregled u petrovoj, otvorena sad vec za dva prsta, radili mi i ctg prvi put, tj.vise sam si ga sama radila, odvela me sestra u sobu upalila aparat dala da drzim ono na trbuhu i rekla nek pratim 20 min otkucaje, pa sam nekad i morala pomaknut kad bi izgubila na kratko, nakon tog di sto trebam stisnuti da se isprinta do kraja, da ugasim aparat i donesem nalaz, nisam znala jel bi se smijala il kaj
Pozz cure😀 jel zna koja da li se treba naručiti za prvi pregled u TA na merkuru? idući tjedan trebam ići pa da me ne vrate ak samo dođem...
Sortiraj odgovore
Najstariji