Trudnasam to ja nista ne priznajem 😂 pa moj muz ti je meni bio na porodu s drugim djetetom iako nema nikakav tecaj, ne moze nitko ocu djeteta zabraniti iako se trude u nekim bolnicsama. Ma sasvim ok da si ti to zelis snimiti, kazem, ja ne bih jer sam malo gadljiva na taj proces i krv i sve skupa (sto je fascinantno jer cistim i kad djeca povracaju i kakaju i kad pas i s tim nemam problema)
Petrapp2605 bas sranje s tom bakterijom, nadam se da ces si bar uspjeti olaksati simptome, ko da ih nije dovoljno u trudnoci pa te jos i to ulovilo. Ja sam abnormalne kolicine vode pila dok sam imala tu bakteriju bas radi takvih simptoma.
Ssanja valjda kad si trudna svi misle da ti trebaju dat svoje misljenje 😂 srecom, mene jos nije nitko ulovio za trbuh, ali svakako ne bih to dopustila da vidim da se sprema, ali sumnjam da bih to tako ljubazno kao KikeS.
suncica85 ti si sama svoj pregled odradila, ne znam jel smijesno ili zalosno 🤦🏼♀️
Cure malo sam se izgubila jel koja naša jesenska mama postala već mama :-) ?? Znam da nije jesen Al jel možda neki bebač uranio????
Teta90 kad se počinje sa ctgom? Ja sam danas 33 tjedan pa me zanima ako će me sutra priključiti hehe
MaSen i Bruncili su ti rodile. MaSen Evu, a Bruncili Brunu, cure su malo uranile, 2 lavice imamo
Cure malo sam se izgubila jel koja naša jesenska mama postala već mama :-) ?? Znam da nije jesen Al jel možda neki bebač uranio????
Teta90 kad se počinje sa ctgom? Ja sam danas 33 tjedan pa me zanima ako će me sutra priključiti hehe
MaSen i Bruncili su ti rodile. MaSen Evu, a Bruncili Brunu, cure su malo uranile, 2 lavice imamo
I svekyca i iris - isto curke🎉
Imamo mi vec 4 jesenske bebice 🙂
Imamo Evu, Brunu, Asju i Ines
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I svekyca i iris - isto curke🎉
Isprike curama na zaboravu, moj trudnicki mozak nije u stanju popamtiti vise od pola informacije zadnjih dana
Danas ste jaaaako aktivne, više ne znam šta sam pročitala😁
Vidim da vas ima dosta kod kojih se nešto dešava, a neke su jako blizu 😍 ja sam uzbuđena kao da sam ja na vašem mjestu, iako ću bit tek za koji tjedan😁
Pozdrav cure, redovito vas pratim al nisam aktivna u tipkanju 🙈 svako jutro redovito uz kavicu citam sve novosti i jako se veselim s vama. Mi smo sa kupovinom stvari pri kraju, ovaj tjedan krece pranje robice i slaganje stvari u ormar. Drago mi je da sam to vec pocela jer vec sad kuzim kak se brzo umorim sve me strah kak ce pred
kraj biti.
Sto se tice spavanja isto tegobe imam kao i vecina s boka na bok, pa nesanica, pa zgaravica al dobro sve se to nekako izdrzi 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji