Jutro cure!
Isssa sretno na ctgu! sad ces vidjet je bilo efekta od nocne akcije heheh, jel muz uzeo bolovanje?
IvaGljiva a tek koliko sam ja šljiva pojela... rodile nam ove godine ko blesave, ako nisam pola kg svaki dan jedno vrijeme hahah, mogla bi slljivovice za badel proizvodit
Ja danas moram u shopping za krstitke, opce nemam ideje sto uzet maloj curici za poklon pa cu se zaletit do ureda, danas nam stigao glavni šef iz Hamburga, pa zove da dodem na ručak ako sam u pokretnom stanju
Looda_vila to sam baš htjela napisat da naši imaju toliko šljiva i toliko sam ih dobila i pojela, da ću imat šljivovice da prodam badelu, kao što smo nekad prodavali. Sad sam na domaćem grožđu iz našeg vinograda svaki dan. Onda bi mogla jedna sisa proizvoditi rakiju, a druga će vino 🤣🤣🤣.
Isssa sretno na pregledu! Jel muž preživio, ili je i on na pregledu završio?
Dobro jutro :)
heheh ako od šljiva imamo šljivovicu mora da od grožđa onda imamo vino
Što se tiče biranja imena meni je bilo bitno da se meni i dragom sviđa i da mi ima neko značenje. Kad kažem da če biti Miriam vidim na facama da im se ne sviđa al koga briga. Jedino je moja baka oduševljena imenom :)
Jutro cure!
Isssa sretno na ctgu! sad ces vidjet je bilo efekta od nocne akcije heheh,jel muz uzeo bolovanje?
IvaGljiva a tek koliko sam ja šljiva pojela… rodile nam ove godine ko blesave, ako nisam pola kg svaki dan jedno vrijeme hahah, mogla bi slljivovice za badel proizvodit
Ja danas moram u shopping za krstitke, opce nemam ideje sto uzet maloj curici za poklonpa cu se zaletit do ureda, danas nam stigao glavni šef iz Hamburga, pa zove da dodem na ručak ako sam u pokretnom stanju
Ja sam recimo za takve stvari uvijek uzimala personalizirane poklone. Okvir s imenom i datumom krštenja, tenisice-vezicu za dudu i narukvicu s imenom, dekicu i jastuk s imenom. Tako nešto. Sad ne znam koliko imaš vremena i kad su krstitke.
Super je i recimo dječji album za slike, knjiga s bajkama, slatke trakice za kosu ili gumice, zavisi kolika je curica. Znala sam tako svašta natrpati i bude baš super poklon.
Baby. K ja bi joj rekla onda ga neces ni vidjeti. I promijenila temu. Nek se onda ona misli, sta bi ja. O ukusima se stvarno ne moze. Meni je bilo mog psa neobicno zvati tesla iako sam joj ja dala ime. Sad joj ne mogu zamisliti drugo ime. Moj sin ce se zvati Oscar, ne mogu se odlijepiti od tog imena. Muz zeli drugo. Ali cu mu reci ti ga zovi kako god hoces ali na papiru ce biti Oscar🙂 jer njegoov ime je ono vanzemaljsko, japansko meni se ne svidja i tocka. Necu da mi se djetetu rugaju.
Jutro cure!
Isssa sretno na ctgu! sad ces vidjet je bilo efekta od nocne akcije heheh,jel muz uzeo bolovanje?
IvaGljiva a tek koliko sam ja šljiva pojela… rodile nam ove godine ko blesave, ako nisam pola kg svaki dan jedno vrijeme hahah, mogla bi slljivovice za badel proizvodit
Ja danas moram u shopping za krstitke, opce nemam ideje sto uzet maloj curici za poklonpa cu se zaletit do ureda, danas nam stigao glavni šef iz Hamburga, pa zove da dodem na ručak ako sam u pokretnom stanju
Ja sam recimo za takve stvari uvijek uzimala personalizirane poklone. Okvir s imenom i datumom krštenja, tenisice-vezicu za dudu i narukvicu s imenom, dekicu i jastuk s imenom. Tako nešto. Sad ne znam koliko imaš vremena i kad su krstitke.
Super je i recimo dječji album za slike, knjiga s bajkama, slatke trakice za kosu ili gumice, zavisi kolika je curica. Znala sam tako svašta natrpati i bude baš super poklon.
Hvala ti na idejama! Dobro si me sjetila! Narucit cu joj presonaliziranu knjigicu "Kako je beba stigla na svijet" iz Tvornice snova https://www.tvornica-snova.hr/knjige/20
Ful zgodno mi se to čini :)) a imam vremena jos 2 tjedna, no planiram to obavit danas ili ovaj vikend, jer tko zna gdje cu i u kojem stanju bit za 2 tjedna! :) Iskreno nadam se u rađaoni ili već gotova sa porodom :D hehe
Ajme u Petrovoj je GUŽVA nenormalna 😥
Muž je itekako preživio, nije niš ni radio, sinoć sam baš imala bolove i kontrakcije jake, na kraju od silnog iščekivanja tog famoznog keksa situacija je bila da je sjedio u kupaonici i pazio me dok sam se tuširala jer sam jedva stajala 😥😥😥😥
Malac je kopao ozbiljno tunel, stidna kost me ubijala, niti sjedit niti stajati 😥, prepone me bolile toliko da sam hodala ko ŠESTAR 😂
Jutro curke! Ja spavala opet do sad, valjda punim baterije za kasnije. Nemam nista za prijaviti. Nema bolova, nema pregleda, osim cudnog sna. Sanjala sam da mi je gin rekla da necu docekati termin nego da malac stize 8.9 panika me vec u snu uhvatila...
Hahaha pa cure koliko je Isssa danas smajlica natrpala cini mi se da je muz na bolovanju 😁
Sretno na pregledima i javljajte situaciju 😚
Jutro cure!
Hvala ti na idejama! Dobro si me sjetila! Narucit cu joj presonaliziranu knjigicu "Kako je beba stigla na svijet" iz Tvornice snova https://www.tvornica-snova.hr/knjige/20
Ful zgodno mi se to čini :)) a imam vremena jos 2 tjedna, no planiram to obavit danas ili ovaj vikend, jer tko zna gdje cu i u kojem stanju bit za 2 tjedna! :) Iskreno nadam se u rađaoni ili već gotova sa porodom :D hehe
Da, ta knjiga je isto super poklon! Eto, rijesila si 😁
Bok cure, evo sad sam primijetila na wc-u nekakvu tamniju žutu sluz? Jel bi to lagano moglo bit ispadanje sluznog čepa? 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji