Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanaa11
    30. Kolovoz 2018. 12:53

Kod mene će dragi ići na godišnji od 3 tjedna kad rodim, tak da se nadam da će biti pd velike koristi, a i kod staraca sam u kući tak da će oni uskakati za sve kaj će trebati.

Baby.k
    30. Kolovoz 2018. 12:53

Muž ima pravo samo na 3 dana slobodnog kada rodim, tako da će iskoristiti godišnjeg koliko može, a i svekrva je s nama, ako ništa bar će skuhati.

30. Kolovoz 2018. 12:57

Petrapp bas mi je zao za h.pylori, ja sam ju imala prije nekoliko godina isto, otkrivena gastroskopijom, jos jedan divan pregled koji ne bih nikome pozeljela i isto je dugo trajalo dok je se nisam rijesila. Nadam se da ipak nije ona nego samo simptomi radi pritiska bebe na zeludac 
    Slazem se s christyy, ja sam isto faceless pa ne bih mogla u toj grupi na facebooku nista vidjeti 
    Trudnasam ne vidim razloga zasto se ne bi moglo, ali ja ne bih to snimala nikad, divim se tim ljudima koji su ti dolje kad beba izlazi van, meni je to koma za vidjeti (nisam vidjela svoje, ali jesam na youtubeu)

christyy
    30. Kolovoz 2018. 13:00

Ssanja i moj muz ima pravo na par slobodnih dana (mislim da je to obavezno u hrv) i dogovorio je sa sefom 2 tj godisnjeg tada tako da cemo u pocetku svi biti skupa 😊 a i nasi zive blizu tako da ce uskakat

maslacko456
    30. Kolovoz 2018. 13:04

Meni ce muz uzeti 3 tjedna godisnjeg i jos 2 tjedna paternity leava ( porodiljni za tate :) ) .. posli toga mi mozda dode sestra, ovisi kako letovi skupi budu zapravo.. a mama i tata ce doci u posjet tek negdi u 11 mj kad mama prestane raditi..  u isto vrijeme mi je drago sto cemo biti sami na pocetku da se naviknemo, a u isto vrijeme hocu svoju mamu 😂😂 
    Ici cemo u hrv u posjet na nekih mj dana na proljece pa ce me mama moci razmaziti tada 😂

Baby.nb1
    30. Kolovoz 2018. 13:05

Moj je isto ostavio 2 tjedna godisnjeg + tih par dana sta bi trebao od firme dobiti

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 13:07

Ja sam isto vise za forum grupu jer nemam fb! Iako ako ce grupa na fb-u bit aktivnija, mozemo neki "no name" profil otvorit pa se join-at u grupu.
    Moj muz je privatnik, tako da tu nema pravila u vezi slobodonih dana...nadam se da ce uspjet izorganizirat posao bar da prvih par dana budemo svi zajedno doma. A mama mi isto planira doc, iako sam joj rekla  da mozda nece trebat jer ju ne zelim previse opterecivat, jadna ionako ima posla preko glave, jos bila na terapiji sa rukom... tako da, zelim ju postedit maksimalno, al ne mozes ti protiv toga..kad ona zeli svoju unucicu od prvog dana nina nana hahah
    Zato cu ja sad pripremit skrinju sa obrocima, pa da si bar olaksam to kuhanje.
    Svekrva 1 udaljena 500 km, svekrva 2 udaljena 1100 km, tako da tu nula bodova

Ssanja
    30. Kolovoz 2018. 13:07

Ja sam mislila da mi ispočetka mama uzme godišnji jer živimo u različitim gradovima pa ne može baš uskakati po potrebi, nakon nje da muž iskoristi svoj odmor i onda nakon toga ostajemo nas dvije i cuko sami  muž inače radi u ugostiteljstvu pa je stalno u smjenama, sreća već je kraj sezone pa bar ne bi trebalo da često radi po cijeli dan... osim njih nemam nikog blizu ko mi može priskočiti po potrebi pa valjda ćemo moći sami... nekako mi je najgore kako ću cuku izvoditi napolje al skontat ćemo nešto u hodu 

30. Kolovoz 2018. 13:17

Meni ce mama starije preuzeti dok sam u bolnici (uzet ce zena godisnji tad jer muz ne moze), a onda ce ih vratiti dan nakon mog povratka.
    Vidjela sam da je netko spomenuo prognoziranje spola po trbuhu, Kikica, ako se ne varam, kako meni to ide na zivce, trbuh mi je isti, a u jednoj voznji tramvajem dobijem 4 misljenja koja nisam trazila, i cak kad kazem da je decko i da je potvrdeno 100% onda ili likuju kako su znali ili se cude da kako to kad je trbuh ovakav i onakav 🙄

30. Kolovoz 2018. 13:18

Hej kloke, čitam vas i lagano ludim jer stan još nije gotov. Umjesto da perem robicui slažem krevetić, kupujem zadnje sitnice za torbu za rodilište, ja ne mogu ništa jer nemam to gdje spremiti. Ali opet, ako se desi, tata će kao po onoj slici ići kupovati dudu i pelene 
    Muzic ima pravo na par dana ali si je ostavio godišnjeg (nemam pojma koliko) i iskreno, najviše bih voljela da nas puste malo same da se naviknemo i mi i pas na bebu 
    Sto se tiče osipa, imam ga i ja ali brzo se povuče. Namažem masnom kremom i suzdržavam se od češanja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.