Dija85 i Nas_bebac, stvarno mi se čini da je, prije 5 godina sam je se kao riješila nakon 3 ture lijekova,a idu 2 antibiotika i inhibitor protonske pumpe u kombinaciji ...tu bol nemogu usporediti ni sa čime, budem otišla na testiranje, ali znam da nema terapije dok ne rodim, a i kasnije zbog dojenja...
Curke koje boli trtica, malo se pripazite i probajte stavljati toplo-hladne obloge.. mene je boljelo i ispalo je da imam Pilonidalnu cistu, navodno se to zna dogadati trudnicama.. bolje pripaziti nego se muciti ako se upali..
Ja sam uspila uci u grupu :)
Ja evo povadila stvari iz frizidera da ga odledim jer zaman trebamo u nabavku. Muz uganuo nogu na poslu tako da je na bolovanju. Koliko mi ga zao, toliko mi i drago jer ce malo biti doma, ovako sam sama po cijele dane. A i predahnut ce malo.
Da, definitivno cemo nastaviti druzenje i poslije. Mislim da ce nam biti jos potrebnije 😂😂
A sa slikama nesto zeza vec 2 dana.
Teta kad budes azurirala meni mozes staviti Vinogradsku i ime malca Toma 💙
url=https://lilypie.com]
maslacko456 valjda će i ostalima proraditi provjerila sam postavke, sve je kako treba.... ako bude nekih problema možete me dodati na fb https://www.facebook.com/sanja.veljkovic.12?fb_dtsg_ag=AdzeRg6K5Wd_fiXd_GSs0bYUQu4HnfYkaKVFS5oX8ViMtQ%3AAdyjJsIlydmNQAHEyc0qe7jjtPwX_zkNdqmivrWX5PZayQ pa ću vas dodati
A bit ce da je stvarno od preforsiranosti. Jer beba je jako nisko i moram mirovat a ja sam 100 na sat. Jednostavno ne znam odmarat (sad bi se opalila).
Prije neki dan sam si kupila jos jednu spavacicu u c&a bila je 60 kn pa reko nek bude za porod ak ju unistim da ju odma i bacim nema stete haha..
Isssa jesi me nasmijala. Jadan tvoj muz danas 😂😂 i mene je bilo strah zadnjih 2 tj jer me gin isprepadao o prijevremenom porodu tako da ni mi nismo ali mislim da su vec sigurni tjedni tako da mislim da je i moj nagrabusio veceras 😂
Petrapp nadam se da nije nije strasno 😐
Sto se tice grupe, ja bi rade da ju tu na forumu otvorimo jer ja nemam face, a mislim da je jos cura bilo pisalo kako nema pa bi ovdje bilo prakticnije za sve
Klokanice, samo da vam se javim. Redovito vas čitam i pratim, ali sva u gužvi i ne stignem tipkati. Posto sam ja jos daleko od termina (3.11), mi tek sad preuređujemo spavaću i dnevni, pa tek onda krećemo opremati za maloga. Sve nešto polagano.
Od simptoma, od prvog dana, nemam ništa. Jučer bili na ultrazvuku i malac ima 1550 g. Sce mjere oko 31 tjedna, baš kak treba.
Tata odlučio da će biti Jakov, pa neka. :)
Nadam se da će uskoro krenuti baby boom da.nas kasnojesenske mame informirate o porođaju i prvim danima sa mališanima.
Sretno svima :D
Mislim da će nam isssa nakon toliko celibata već sutra javit da je na putu do rađaone😂
Looda, prava mala curka ali se ona još neda van, lijepo joj je unutra😊😁
Pandica, bravooo za čep, znači i tebe čekamoo😊😊😊 Ja sam se učlanila u grupu, ali naravno da ću biti i tu aktivna😊
Jooj sad kad bebice samo krenu jedna po jedna😍😍😊
Ja nisam sigurna koliko ćemo imati vremena da pišemo bilo gdje kad nam stignu bebe, ali mi je super da smo optimistične i pozitivne da ćemo sve stizati
Kad smo kod toga, cure hoćete li imati neku pomoć ispočetka, ili ste same sa tatama, hoće li vam muževi moći koristiti neke slobodne dane ili odmor kad izađete iz bolnice...
Evo i mene. Imala sam goste pa bisam pisala.
Meni odgovara fejs zbog vise opcija i lakse je pisanje umetanje slika, videa i sve. Puno brze i jednostavnije. Sad neznam. Ja sam usla u grupu na fb. Ako netko otvori podforum ovdje biti cu i tu. Lijepo je razmjenjivati iskustva..
Mene jr zgaravica ubijala sinoc a i jela sam u 21 sat Definotivno necu vise. Teze se krecem ustajem okrecem i tako. Nemam nekih velikih tegoba.
Danas sam si kupila drzac za mobitel u svim pozicijama flexibilni jer cu snimati porod 🙂 ima li jos ludih kao ja ? I dali se to smije u hr ?
Ja nisam sigurna koliko ćemo imati vremena da pišemo bilo gdje kad nam stignu bebe, ali mi je super da smo optimistične i pozitivne da ćemo sve stizati
Kad smo kod toga, cure hoćete li imati neku pomoć ispočetka, ili ste same sa tatama, hoće li vam muževi moći koristiti neke slobodne dane ili odmor kad izađete iz bolnice…
Moj nece moci, ima par dana godisnjeg na zimu i to je to. Ali i mama i svekrva su mi blizu a i sestre tako da ce sigurno netko od njih uskociti. Najradije bih da to bude seka jer je rodila prije 5 mjeseci. Bar oko bebe, najbolje zna.a kuca i kuhanje, to ne znam.. mozda stignem sve i sama.
Sortiraj odgovore
Najstariji