Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    30. Kolovoz 2018. 10:55

Bokic curke 😊
    Super za preglede 😊 a vama koji tek imate sretno 😉
    Nina ni ja se ne budim po noci radi wc-a ali zato kad god se okrenem me ubije kicma. Danas se nisam mogla ujutro niti ustati koliko me sve boljelo nisko dolje u predjelu trtice. Jel jos koju tako boli? Bit ce da stvarno moram bas lezati.. tako da danas nigdje neidem..
    Danas odmaranje i polako peglanje na preskokce tako da bu do navecer sve gotovo 😂
    Isssa  opaa 2 prsta. Jos maloooo brojis.. ajme kako sam uzbudena radi svega sto nas ceka evo svaku vec kroz koji tjedan. Samo cekam da krenemo polako jedna po jedna 😊

30. Kolovoz 2018. 11:04

PlavaBorovnica

I ti sine Kike 37 tjedan! Kad ti je bio zadnji pregled?

21.8. je bio zadnji u moje gin. Iduci je u bolnici, pa sam uzbudena skroz, cekam taj CTG ko boga jer mi ga jos nisu radili. 😂 dani mi ko godine

Baby.nb1
    30. Kolovoz 2018. 11:10

Ajme, ajme, sad ko ce prije 😃😃
    Isssa sad navali i ne pustaj muza 😄
    Bravo za preglede!
    Bome nocas sam i ja spavala ko top! Tek oko 3 sam zaspala od zgaravice i par puta na wc, al to vec racunam pod normalno 😂

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    30. Kolovoz 2018. 11:11

Bok curke! 
    Isssa tvom mužu ništa drugo ne preostaje nego u akciju!
    Bravo sa sve ostale preglede, bitno da je sve dobro! Još malo i stižu bebice 😍😍. 
    Mislim da se meni vratila Helicobacter pylori, žgaravica je nepodnošljiva, a jučer me je i počelo boljeti kao i prije, a i svi ostali simptomi su tu 😥. 

• pandica1805
    30. Kolovoz 2018. 11:12

KikeS

PlavaBorovnica

I ti sine Kike 37 tjedan! Kad ti je bio zadnji pregled?

21.8. je bio zadnji u moje gin. Iduci je u bolnici, pa sam uzbudena skroz, cekam taj CTG ko boga jer mi ga jos nisu radili. 😂 dani mi ko godine

I ja sam 37tt. Znaci pratimo se hehe

30. Kolovoz 2018. 11:12

Christyy, mene ti boli trtica kad se preforsiram. Onda se ne mogu ni ustat ni sjedit ni lezat na ledima. Jedino na bok i umirit se. 

Ssanja
    30. Kolovoz 2018. 11:18

Pandice, Looda vila, Isssa super za preglede 
    Pandica javljaj nam šta se dešava, pratimo te  baš me zanima koja će prije, ti ili Isssa 
    Ja ću ipak da sačekam, u ponedeljak imam termin kod frizera i depilaciju i masažu, pa ne bih to da propustim 
    Teta hvala za tablicu, baš nas ima puno ali šteta što dosta cura nije aktivno pa ne znamo šta se dešava.
    I ja mislim da ne bi bilo loše nastaviti ovo dopisivanje poslije da pratimo naše bebice, pa ili da napravimo novu temu na podforumu bebe ili grupu na fb, šta većini bude više odgovaralo 

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 11:19

Isssa cestitke na dozvoli za sex!!!!

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 11:25

gle kak mi ode postttttttttt
    ...danas kad se ulovis muza, jadan nece znat sto ga je snaslo hehehe
    Borovnice ti si isto ko i ja, punih 37 tjedna, usla u 38.tjedan! I da, lagano bi da se nesto vec pokrenulo, u smislu da se cervix smanjio, da se nesto otvara i sl.. da bar nekih naznaka ima. Al ocito kod mene jos nista Iako veli doktor da se to moze preko noci okrenut. I dalje imam dozvolu za sve, od sexa, hodanja, penjanja, trcanja, vjezbanja... a sve to radim i vise, al nista za sad tocno imam feeling da cu prenjet !
    U TA krecem 10.9.  jer veli da nema potrebe prije, trudnoca uredna, beba super.

Dija85
    30. Kolovoz 2018. 11:31

petrapp2605

Bok curke!
    Isssatvom mužu ništa drugo ne preostaje nego u akciju!
    Bravo sa sve ostale preglede, bitno da je sve dobro! Još malo i stižu bebice 😍😍.
    Mislim da se meni vratila Helicobacter pylori, žgaravica je nepodnošljiva, a jučer me je i počelo boljeti kao i prije, a i svi ostali simptomi su tu 😥.

Ajme imala sam tu bakeriju. 2 godine pila tablete za nju, znala sam u sred trgovine sjesti na pod i plakati od bolova. Iskreno se nadam da ju nemaš opet. 😔

Što se tiče nastavka druženja, pošto nemaju sve cure ovdje face, mislim da je najbolje kad sve budemo gotove otvoriti novu grupu "Jesenske bebe 2018". Ili kako god hoćete, ali praktičnije je zbog cura koje nisu na faceu. I da, cure koje čitate, ako čitate, a baš se nejavljate dajte pišite novosti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.