Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    30. Kolovoz 2018. 10:07

Jutro cure! Jesam ja jedina koja se uopce ne dize na wc po noci? 🙈 jedino me uhvati nesanica s vremena na vrijeme. 
    Mene opet muci alergija, ljusti mi se cijelo lice od stalnog brisanja nosa, a claritine ne pomazu 😣😥 
    Isssa i Teta sretno u TA 😘
    Koliko nas ima u tablici... bit ce pravi baby boom kad krene 🤣

Isssa
    30. Kolovoz 2018. 10:20

I dalje mi neda slike stavljati 😤
    Obavila sam pregled, 2 prsta otvorena do ovoja i glavice (prije 2 tjedna 1 prst), kreće polakooooo 😀😀😀😀😀
    SEX poželjan 😀😀😀😀😀, prekidamo celibat NAPOKON 😀
    Sad još CTG čekam 😀

Looda_vila
    30. Kolovoz 2018. 10:23

Evo ja gotova sa pregledom.
    Nema pomaka!😭 Beton beton...pita me dokotor jel zelim da mi prstima proba cervix pokrenut...reko moze dajjj - al nista, veli tvrdo ko orah😭🤣
    Mala ima oko 3100 g i kaze da vec dugo nije vidio tako skolsku bebu. Sve 5 i nek pojacam sve moguce opcije za pokretanje poroda😊😁

• pandica1805
    30. Kolovoz 2018. 10:33

Looda mene se film nije dojmio jer sam ja imala jako problema sa dojenjem u pocetku i svi su mi rekli da gledam taj film. U filmu nisam nista pronasla ili cula sto bi mi pomoglo. Film je ok da te malo ohrabri i to je to. U njemu govore zene koje su od pocetka znale dojit ili su imale malih problema ali ono sve pricaju divno i krasno a meni je prvih mj dana bilo sve osim toga. Al kazem, to je samo moj dojam.

Jucer sam bila na pregledu. Sve je super. Bebac ima 2800 :) tako je imao i prvi sin kad se rodio. Nooo ono sto se danas dogodiloo.. ispao mi je sluzni cep ujutro!!! Sad sam totalno na iglama i cekaaam hehe

Sto se tice pranja, ja svu robu nasu  i djecju perem na 60. Osim tetri, rucnika i krpe to iskuhavam.
    Moj savjet da ne koristite Becutan kao ni za pranje tako  i za kupanje bebe kasnije. Isto kao i Johnsons samponi su kancerogeni ali svatko ima svoje misljenje :)
    Meni su svi govorili nekih 2 tjedna prije poroda ajme kak ti se spustio trbuh yli ja to nista nisam kuzila, no dan prije poroda muz i ja bili u zoo i taman imam slike ajmee kako mi se taj zadnji dan spustio! Kao da sam cijeli trbuh nagurala u gace haha
    Cure imam jedno pitanje, buduci da sam ja sa starijim sinom takoder bila na forumu ovdje, pa smo mi koje smo rodile otvorile fejs grupu i evo i dan danas nakon godinu i vise dana jos uvijek se svaki dan sruzimo i dopisujemo, pa me zanima gdje su otisle sve mame ovdje koje su vec rodile? Steta da cijelu trudnocu se pratimo i onda nestanemo :(

Nina ❤
    30. Kolovoz 2018. 10:44

Isssa, Looda vila i pandica bravo za preglede! 
    Isssa tvoj muz ce danas nastradati nakon toliko vremena 😂😂😂 mozda sutra odmah odes u radaonu 😂
    Looda vila ima vremena da se sve pokrene, iako znam da bi svi cim prije... 😉

Jelennnna
    30. Kolovoz 2018. 10:46

Majamarijana

Pozdrav drage žene,
    Pratim vas svaki dan ali nikad nisam komentirala.
    Molila bih savjet ako tko ima slična iskustva.
    U 35.tjednu sam trudnoće i ima zadnja dva dana me svrbilo strasno na trbuhu uz pojavu crvenila oko strija medutim to proslo i vise me ne cese a od jucer me pocelo lagano svrbit po cijelom tijelu s tim da nema nikakvog crvenila niti osipa.
    Cula sam za onu bolest kolestaza pa me zato strah.

Meni ti je tako ima 2-3 dana. Pretpostavljam da nije kolestaza. Jer kolestaza pise najcesce je dlan i taban. Za tu PUpp pise da najcesce ne bude trbuh, podrucje oko strija da bude, da je cesca u prvorotkinja i zena koje nose musko dijete. Ja sutra idem na pregled pa cu svojoj prijavit. Meni evo jutros nista nema, al navecer je ajme; pece bocno ispod sisa bokovi ajme ajme. Sinoc sam cilo predvecer / vcr gola sjedila jer nisam mogla podnijet da me tu ista dira od tkanine

Jelennnna
    30. Kolovoz 2018. 10:48

Majamarijana ugl sutra cu prijavit svojoj ginicki pa s njom vidit, imam redovan pregled. 
    Prosurfaj malo PUPP se zove, ja pretpostavljam da mi je to

30. Kolovoz 2018. 10:49

Majamarijana, ja bi isto nazvala ginekologa, nemam iskustva sa svbezom, u pocetku me jedino malo trbuh svrbio, ali nista znacajno. 
    Oooo mi toliko cekamo Ssanju i Isssu na kraju ce nas pandica iznenaditi 💪💙
    Luda vilo ti si jos beton 😂😂😂 ugl.bravo za preglede bitno da je sve ok 💪🎊
    Ja nocas spavala ko top od 10 do 10, piskila jedino u 5.30 sto kazu da je tad bio potres 😂 nista ja to skuzila nisam. Ja brojim dane do svoje kontrole..cini mi se taj 5.9 tako daleko. A danas smo usli u 37 💪

PlavaBorovnica
    30. Kolovoz 2018. 10:52

Isssa, Pandice, Looda vila super za preglede!🎉🎉🎉
    Pandice, čep 👏👏👏
    Looda, tebi već rekli da počneš nešto pokretati?? Što o😵 Pitam jer smo isti termin, evo danas 37.tjedan ljudi moji...😱 Ja se upravo idem spremiti, imam ctg u podne Bogu hvala ne čekam po tim ambulantama, al zato je kod moje gin isto kampiranje, moram nešto i pojest, tj moj drugi doručak. Počela je noćna glad da me budi. 

PlavaBorovnica
    30. Kolovoz 2018. 10:53

I ti sine Kike 37 tjedan! Kad ti je bio zadnji pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.