Cure ima li neko pravilo koliko prije poroda se stomak spusti? Bar ono okvirno… doslovno mi je preko noći stomak dobro otišao dole, navečer legla bio visoko ujutro ustala ruku mogu staviti između grudi i stomaka… i osjetim da danas puno lakše dišem i manju žgaravicu imam… A i odjednom me užasno bole prepone i imam neki pritisak na noge… Sve me strah da nećemo dočekati planirani termin i narednu srijedu
Moze se i mjesec dana prije spustiti, tak je moj srednji, spustio se oko 30tt, hodala sam ko da loptu medu nogama imam i svaki put su samo govorili na pregledu kako je beba nisko. Najcesce 2 do 4 tjedna prije poroda se spusti, kolilo su mene informirali u bolnici
Looda_vila 😂😂😂 e baš tako da. Tako se i ja osjećam😁
Baby.nb1 baš su takvi zakoni! 😂 Možda ja budem imala sreće ako beba bude kao njezin tata. Taj je samo jeo i spavao. Jako dugo tako. Bio je super beba!
Jutro cure 😀
Looda_vila i baby.nb1 baš ste me nasmijale za dobro jutro 😀😂🤣
Mi smo sinoć bili na roštilju, ajme koliko sam pojela , sad kad stanem na vagu u TA eksplodirala bude 😂😂😂
Sinoć su me šibale kontrakcije nekih 2 sata nenormalno, ali stalo je, baš me zanima kakva je danas situacija na pregledu.
Sretno na pregledima danas 😀
Jutric curke, bas ste me nasmijale 😁
Bila jucer na pregledu. Sve je ok, mala ima 2kg i okrenuta je glavom dolje 🤗 Ja sam na +9kg. Kaze doktorica da je to sve dobro.
Teta kada budes azurirala tablicu za mene stavi Vinogradska, Ema 😉
Dobro jutrooo 😊
Ma ajde ne brinite ženske, uskoro će sve te muke proć 😊 doći će druge😂😂
Isssa, sretno na pregledu, obavezno se javi, nestrpljivo čekamo našeg prvog dečkića💙
LaFemme, bravo za pregled😊
Ja napokon mogu reći da sam mirno spavala, išla sam 3-4 puta na wc, ali sam odmah opet zaspala. Rekla sam mužu da mislim da je to jer sam spavala sama😂 sinoć je nakon mjesec dana godišnjeg bio prvi put noćna tako da sam imala cijeli krevet za sebe🤗😁😁
Jutro cure!
LaFemme superrr za pregled!!
Isssa sretno na pregledu i kampiranju u TA :D
Evo ja pijem kavu i isto laganini na pregled Noć je začuđujuće prosla dobro...nakon wc-a sam vrlo brzo zaspala. Jedino me desna šaka baš jakoo jako grči, bas cu pitat danas doktora o tome.
Ima li još netko pregled danas?
Dobro jutro!
Evo i mi se spremamo za pregled, odnosno kampiranje u TA :D
Ide i dugoocekivana tablica, javljajte novosti i promjene :)
Sretno svima na pregledima i imajte lijepi dan :-*
Iris2018 - 31.08. – curica – Asja – ❤02.08. / 3420gr, 50cm /
——————————————————————
Isssa - 05.09. – decko – Lukas - ZG (Petrova)
Mimmyx – 07.09. – decko
BitCuOpetMama - 13.09. - decko
svekyca - 13.09 – curica – Ines – Šibenik ❤/ 24.08. / 2980gr, 48cm /
Ssanja - 16.09. - curica - Mia
Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
MaSen – 18.09. – curica – Eva ❤/ 22.07. / 1830gr, 44cm /
Pandica1805 - 18.09. – decko
Rorry – 18.09. – curica
Maslacko456 – 20.09.
Looda_vila - 21.09. – curica – Helena - ZG (Sv. Duh)
PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
Sunce_malo - 21.09. – decko
suncica85 - 23.09. – decko – Toma – ZG (Petrova)
IvaGljiva - 25.09. – curica
KikeS – 25.09. – decko - Split
Nas_bebac - 25.09. – decko
nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
Tea686 – 25.09. – decko - Dominik
Lela2018 – 26.09. - decko
Tinci0 - 27.09. – OB Pula
anusha - 28.09. – curica
Kikica – 28.09.
Baby.nb1 - 30.09. - decko
Sortiraj odgovore
Najstariji