Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    25. Kolovoz 2018. 21:39

Ovo je tocno mjesec dana prije ove gornje slike. Tako da imam feeling da je cijeli skoro izrastao ovaj mjesec dana. Bas meni kaze muz da ne moze vjerovat kojom brzinom sad raste, de facto ima par tjedana nigdi ga nije bilo za vidit nest specijalno, a sad samo cekam da me ko pita kad je termin. 
    Kad bi mi postporodjajni bio kao na ovoj slici gornjoj ja bi za prvu ruku skroz zadovoljna bila (dok se ne ustima nazad)

joNNa
    25. Kolovoz 2018. 21:57

Jelena ja ne vodim razliku izmedju ove dvi slike. Valjda kut gledanja. Stvarno mali slatki buscic. 🙂🐿️

Jelennnna
    25. Kolovoz 2018. 22:07

Trudnasam

Jelena ja ne vodim razliku izmedju ove dvi slike. Valjda kut gledanja. Stvarno mali slatki buscic. 🙂🐿️

Masu je narastao. Donji dio mi prelazi grudi, a cijeli gornji je sad narastao. Npr ima misec sam mogla sigurno dvije sake izmedju grudi i trbuha stavit. Sad tik ispod grudi je vec trbuh. 

Baby.nb1
    25. Kolovoz 2018. 22:15

Znate o cemu sam ja razmisljala neki dan... Kako se vise ne sjecam kakav je osjecaj obuci traperice 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Baby.k
    25. Kolovoz 2018. 22:50

Baby.nb1

Znate o cemu sam ja razmisljala neki dan… Kako se vise ne sjecam kakav je osjecaj obuci traperice 😂😂😂

Bome da, a inače ih obožavam, imam ih masu, sad čekaju neke bolje dane 😂 

petrapp2605
    25. Kolovoz 2018. 22:55

Joj koliko lijepih bušica, a ja nisam stavila svoju za puni tj pa evo je sad. Postajem prava okruglica. Malo su mi noge natekle danas, ali mogu vam reći da naprosto uživam u ovoj svježini vani. 

petrapp2605
    25. Kolovoz 2018. 22:57

Baby.nb1

Znate o cemu sam ja razmisljala neki dan… Kako se vise ne sjecam kakav je osjecaj obuci traperice 😂😂😂

Bome, a mislim da niti ne stanem u niti jedne koje posjedujem, tak da bi se samo izbedirala da ih i moram obuć 🤣

Amy2018
    25. Kolovoz 2018. 22:59

Jelena i Nina, cisto iz radoznalosti jer imate male busice na koliko su vam procijenili bebe i u kom tjednu ste rad bile? :D i petrapp , na koliko su tebi procijenili, tebi je dosta veci, kao i moj, tu smo negdje, zanima me bas je li istina ako je trbuh malen da je i bebac manji. Citala sam da nema to veze, ali eto radoznalost 😁

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

petrapp2605
    25. Kolovoz 2018. 23:04

Amy2018

Jelena i Nina, cisto iz radoznalosti jer imate male busice na koliko su vam procijenili bebe i u kom tjednu ste rad bile? :D i petrapp , na koliko su tebi procijenili, tebi je dosta veci, kao i moj, tu smo negdje, zanima me bas je li istina ako je trbuh malen da je i bebac manji. Citala sam da nema to veze, ali eto radoznalost 😁

Meni su ti prije 2 tj, odnosno sa 31+4 rekli da ima oko 1700g. Al u ova 2 tj mi raste naočigled trbuh

26. Kolovoz 2018. 00:14

Petrapp2605 u ovoj fazi bebe dobivaju prosjecno 200g na tjedan pa nije ni cudo da se trbuscici naglo povecaju. Po meni si ti super, samo trbuh si dobila, ne vidi se nigdje drugdje nikakv prirast kilaze 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.