Dobro jutro! I nama jako paše ovakvo vrijeme. Kiša, kava, dekica i tv. 😁
Mene baš zanima kolika je koja beba. 🤷♀️ a mjerit će ju kad budem 36. Tjedan tek. Nadam se da ste sve danas ok. 😊

Znate o cemu sam ja razmisljala neki dan… Kako se vise ne sjecam kakav je osjecaj obuci traperice 😂😂😂
Jutro!
Traperice? Što su to traperice? Trenerka, majicu koja nije tatina ili trudnicka, cipele, sandale, sva obuća koja nije šlapa/ natikača…muž mi pokazuje fotke iz 12.mjeseca, koji tjedan prije nego smo začeli, ja ostala paf. Mislim se koja zgodna cura…😱
Moji grcevi u rukama postaju zaista bolni, ne mogu spavati od njih ni ležati općenito, ne znam koji mi položaj preostaje ako ni bok više ne odgovara 😔
Meni su se ruke grčile jedno tjedan-dva dok nisam skuzila da je zapravo problem u vratu i ramenima... valjda se sve ukocilo od silnog valjanja po bokovima. Probaj zamoliti nekoga da te izmasira, meni je pomoglo :)

Meni je bebica bila 1600 na 29+4.. cini mi se da po tablici to ispadne tu negdje oko 50. centile. Ali beba je dosta mirna zadnja 2 dana, bit ce da raste :)

Meni je na 29+3 procijenjena na 1425 grama. Rekao je tad to je ok. Ni previse ni premalo.

Vidilaa sam preslatkih trbuščića jaoo sve stee fitt a ja se počela gegat 😨😨
Plavaborovnica jaoooo i meni istooo takooo nocas nikako zaspat bas bole 😖😖😖
Cicee svrbe i mene al bradavice ko da sam na drugom planetu oko bradavica svrbi r
A bradavica vice don't tuch!!! Hahhaha 😉
Traperica se radoo sjecam 😁😁
Meni je trbuh bas buknuo naglo sada sam ko bačva!
Baby.nb1 sviđa mi se tvoje maštanje (a realnost nema veze) iii jedva cekam mazit se sa bebicom 👏👏 ❤️❤️ evo opet samo ljubav 😂😂
Kod nas savrsenih 17°C vaaa uzivancija 😁😁
Uzivajtee u ostatku nedjelje 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
E i da moj beboo je na 32+4 procijenjen na 1900 i doktorica je rekla da ce bit bucko i prepala me 😳😳 al vidim da po svim tablicama beba je normalna 😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
E i da moj beboo je na 32+4 procijenjen na 1900 i doktorica je rekla da ce bit bucko i prepala me 😳😳 al vidim da po svim tablicama beba je normalna 😁
A šta je onda moj, tenkić mali kao mama😂😂
Žene, imam pitanje vezano za porodiljni. 5.9. mi je kao 45 dana prije termina, moram ga otvoriti baš na taj dan ili?

Koliko fit trudnica na jednom mjestu divne ste sve redom ❤ ja kad vidim vaše slike osjećam se kao nilski konj
Evo i nas na 37+1, još deset dana u komadu ❤

Koliko fit trudnica na jednom mjestudivne ste sve redom ❤ ja kad vidim vaše slike osjećam se kao nilski konj
Evo i nas na 37+1, još deset dana u komadu ❤
Jutros smo ponovili CTG, za dva dana idemo ponovo… baš mi je više bolnice preko glave
Lijepa okrugla bušica😍 jooj još malo, jesi uzbuđena??? 😁😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji