Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    26. Kolovoz 2018. 11:06

Dobro jutro! I nama jako paše ovakvo vrijeme. Kiša, kava, dekica i tv. 😁 
    Mene baš zanima kolika je koja beba. 🤷‍♀️ a mjerit će ju kad budem 36. Tjedan tek. Nadam se da ste sve  danas ok. 😊

Elza
    26. Kolovoz 2018. 11:17

PlavaBorovnica

Baby.nb1

Znate o cemu sam ja razmisljala neki dan… Kako se vise ne sjecam kakav je osjecaj obuci traperice 😂😂😂

Jutro!
    Traperice? Što su to traperice? Trenerka, majicu koja nije tatina ili trudnicka, cipele, sandale, sva obuća koja nije šlapa/ natikača…muž mi pokazuje fotke iz 12.mjeseca, koji tjedan prije nego smo začeli, ja ostala paf. Mislim se koja zgodna cura…😱
    Moji grcevi u rukama postaju zaista bolni, ne mogu spavati od njih ni ležati općenito, ne znam koji mi položaj preostaje ako ni bok više ne odgovara 😔

Meni su se ruke grčile jedno tjedan-dva dok nisam skuzila da je zapravo problem u vratu i ramenima... valjda se sve ukocilo od silnog valjanja po bokovima. Probaj zamoliti nekoga da te izmasira, meni je pomoglo :)

Elza
    26. Kolovoz 2018. 11:19

Meni je bebica bila 1600 na 29+4.. cini mi se da po tablici to ispadne tu negdje oko 50. centile. Ali beba je dosta mirna zadnja 2 dana, bit ce da raste :)

Baby.k
    26. Kolovoz 2018. 11:23

Moj je na 30+6 imao par grama ispod 2 kile😊

Dija85
    26. Kolovoz 2018. 11:30

Meni je na 29+3 procijenjena na 1425 grama. Rekao je tad to je ok. Ni previse ni premalo. 

Nas_bebac
    26. Kolovoz 2018. 11:34

Vidilaa sam preslatkih trbuščića jaoo sve stee fitt a ja se počela gegat 😨😨
    Plavaborovnica jaoooo i meni istooo takooo nocas nikako zaspat bas bole 😖😖😖
    Cicee svrbe i mene al bradavice ko da sam na drugom planetu oko bradavica svrbi r
    A bradavica vice  don't tuch!!! Hahhaha 😉
    Traperica se radoo sjecam 😁😁
    Meni je trbuh bas buknuo naglo sada sam ko bačva!
    Baby.nb1 sviđa mi se tvoje maštanje (a realnost nema veze) iii jedva cekam mazit se sa bebicom 👏👏 ❤️❤️ evo opet samo ljubav 😂😂
    Kod nas savrsenih 17°C vaaa uzivancija 😁😁
    Uzivajtee u ostatku nedjelje 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    26. Kolovoz 2018. 11:36

E i da moj beboo je na 32+4 procijenjen na 1900 i doktorica je rekla da ce bit bucko i prepala me 😳😳 al vidim da po svim tablicama beba je normalna 😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    26. Kolovoz 2018. 11:55

Nas_bebac

E i da moj beboo je na 32+4 procijenjen na 1900 i doktorica je rekla da ce bit bucko i prepala me 😳😳 al vidim da po svim tablicama beba je normalna 😁

A šta je onda moj, tenkić mali kao mama😂😂
    Žene, imam pitanje vezano za porodiljni. 5.9. mi je kao 45 dana prije termina, moram ga otvoriti baš na taj dan ili?

Ssanja
    26. Kolovoz 2018. 12:48

Koliko fit trudnica na jednom mjestu  divne ste sve redom ❤ ja kad vidim vaše slike osjećam se kao nilski konj 
    Evo i nas na 37+1, još deset dana u komadu ❤

Baby.k
    26. Kolovoz 2018. 13:06

Ssanja

Koliko fit trudnica na jednom mjestudivne ste sve redom ❤ ja kad vidim vaše slike osjećam se kao nilski konj
    Evo i nas na 37+1, još deset dana u komadu ❤
    Jutros smo ponovili CTG, za dva dana idemo ponovo… baš mi je više bolnice preko glave

Lijepa okrugla bušica😍 jooj još malo, jesi uzbuđena??? 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI