Nas bebac i da se tuširaš nakon baš svakog odlaska na wc, ni to ti nije garancija da nešto neće doći tamo gdje ne smije. Bakterije su svuda oko nas i šetaju po nama. Sada ću biti malo slikovita i gadna ali moram - pa možeš prdnuti (a to je nama trudnicama stvarno stran pojam!) i bakterije se razlete po gaćama i eto. Tako da si nemoj razbijati glavu kako. I mene čeka bris sljedeći put i baš me strah nalaza
Hej cure, hvala na cestitkama i lijepim zeljama 😘😘😘
Evo da probam ispricati sto je bilo, znaci taj dan sam bila na pregledu, pisala sam vam bilo je sve u redu i polako vec u pripremi, kad sam legla navecer nisam mogla spavati jer sam imala neki osjecaj da ce nesto biti i da je to to, tako sam lezala i oko 1 otisla na wc gdje je ispao ostatak sluznog cepa, vratila sam se u krevet i doslovno cekala da se nesto desi, cure moje koji je to osjecaj bio, uvijek vjerujte svojoj intuiciji, oko 2ipo sam osjetila nesto kao da je puklo i kao kad vas beba udari u mjehur, mislila sam da je vodenjak i kako sam po mraku isla do wca tek sam onda vidila da krv lijeva iz mene, nije uopce prestajala, uspjela sam nekako dozvati mamu i odma u radaonu, tamo me babica prikopcala na ctg, trudovi su bili svake minut dva al ne pre jaki, onda je dosao doktor koji je na specijalizaciji i kad me pregledao i vidio koliko krvi lijeva iz mene zvao je drugog doktora, napravili su uzv preko trbuha i vaginalni, beba je doslovno plivala u krvi i nisu mogli skuzit zasto je to dok nije gurnuo ruku i izvadio komade posteljice, onda su me hitno u salu poslali, i kad sam se probudila samo mi je rekao da su spasavali i mene i nju, ja sam mogla iskrvarit a za bebu kazu da imam srece sto sam ju dobila zivu jer u vecini slucajeva ne zavrsi tako. Ja sam uspjela za sad prosetat par koraka, vise ne mogu, vrti mi se, beba je super, kolostruma imam tako da i sisa ko velika 😊💪 rodena je sa 2980g i 48cm,37+1tt. Sada cekam tog doktora kad bude da ga malo vise ispitam jer nisam puno pricala s njim, bila sam osamucena a njemu je bila smjena... Eto raspisala sam se ali samo vam zelim reci da slusate svoj instinkt, pozdrav od mene i Ines 😘🤗
Uuuuu svekyca ali kakav instikt kad se krv izlijeva u potocima...reko bi covjek da ce te odmah na hitni carski bez sekunde cekanja....bas si me prepala, hvala Bogu da je sve ok!!!! Je li se zna sto uzrokuje abrupciju, mozemo li ikako prevenirati imalo???
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Svekyca strašna priča! Baš sam si i ja mislila kako nisu odmah na carski ako curi toliko krvi
Nažalost, ovo u KBC Rijeka nije prvi slučaj, znam ih još nekoliko ali mi je cura koja je to doživjela rekla da zakonski imamo pravo tražiti da nam pokažu posteljicu nakon poroda.
Toliko o bolnici "prijatelj djece i majki" i nekoc najboljem rodilištu u Jugoslaviji i sudjelovanju u Unicefovom projektu... i da ne govorim da sam ostala bez tečaja za trudnice jer nema vise mjesta! Ne razumijem sto su očekivali da nakon sto se tečajevi nisu održali 7 i 8.mj da neće biti gužva. Mi ranije nismo mogli zbog muževog faksa, rezervirati nismo mogli iako smo zvali u 6. I 7.mj i onda nazovem u 8. I nema vise mjesta. Nadam se da će se barem na porodu "iskupiti"
Uuuuu svekyca ali kakav instikt kad se krv izlijeva u potocima…reko bi covjek da ce te odmah na hitni carski bez sekunde cekanja….bas si me prepala, hvala Bogu da je sve ok!!!! Je li se zna sto uzrokuje abrupciju, mozemo li ikako prevenirati imalo???
Pa doktor bi me vjerovatno odma poslao na carski al babica nije nista rekla nego me spojila na ctg i pokrila, tek poslije kad sam ja doktoru rekla zasto sam dosla on je odma skocio i reagirali su, jos mi poslije govore da sva sreca da sam odma dosla i da sam imala srece jer smo uopce zivi stigli do bolnice... A oni kazu da se to sve u trenutku promijeni, znaci ja nisam imala placentu previu dijagnosgiciranu al je u jednom trenutku dakle u tih par sati sto je proslo od pregleda do navecer to postala i onda se jos odlijepila, tako da ja nisam mogla preventirati ali zaro cure kojima je to ili nesto slicno dijagnoza cuvajte se sto vise mozete...
Joj Svekyca bas zvuci sve koma..ali ipak je tvoja princeza sa tobom i to se sve zaboravi.. samo polako sad poslije carskog,nemoj se forsirati ali sto prije kreneš hodati,bit će lakse..lijepa curka sa lijepom težinom
Da i ja gledam kakav instinkt Osim sto si na pocetku rekla da je to to. Ali nisi nista ni mogla kada si bila na pregledu i tada je bilo sve uredu. Sluzni cep je ispao ali to moze i tjedan dana orije poroda. Nisi imala I bolova jedi o sto si mogla je cekati. Ovo je bas dramaticno. Hvala Bogu da je sve dobro zavrsilo Vilim sretne zavrsetke Uzivajte i cuvaj se sada. ❤️❤️❤️🌹
Jao Svekyca ovo je bilo strašno za pročitat a kamoli preživjeti ali bitno da ste obje dobro i sada se mazi s malenom i sve ce bit uredu 💪💪💪
Curee mene danas BH stiscu cesto makar cim legnem prođe
Anusha bas si me nasmijala ali si u pravu skroz 😁😁😁
Ma bitno da bude sve ok s bebom a s bakterijama se budem ja obracunala nakon trudnocee 🤬🤬🤬🤬
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Svekyce eto kao da Vas je sam Bog cuvao. Glavno da je sve u redu proslo.
Ovo sta ste pricale za infekcije i sl po meni jako malo ima veze s higijenom, eto ja i inace bar jednom godisnje imam upalu mjehura od malena, po toj logici bilo bi kao da se ne tusiram ili sta vec kao druge zene. A i opcenito trudnice imaju smanjen imunitet i lako se na njih nesto nakaci. Po meni je bzvz iti razmisljat kako dode do tih infekcija i ostalog, to mi je a razini tih prica kao ovdi kod nas kad dijete se prehladi mater krive jer ga je po buri setala, jer trci pa se oznoji i ostale idiotarije.
Sortiraj odgovore
Najstariji