Isssa, zato i pitam jer imam pregled 17.9. pa da znam jel moram ići i prije kod njega po doznake. Isto sam na komplikacijama i rekao je da 5.9. mi je tih 45 dana prije termina.
Joj cure kako vam zavidim, ja ne mogu više dočekati da upoznam svog malog princa..
Onda odi k njemu po doznake, nemoj čekati pregled, dat će ti za zatvaranje bolovanja i za otvaranje porodiljnog doznake i prije 5.09 odnesi na HZZO 😀
Baby.nb1 tako sam i ja jučer navlačila tenisice, odnosno muž je navlačio i vezao😂😂
Ssanja, joj meni se razvuklo kao čitava vječnost 😁
Isssa, hvala ti na pomoći 😁😘
Cureee kako su vam lijepe busice
Jelena i Nina naspram vasih malih busa ja se osjecam blago receno ko tenkic. 😂
U Splitu jos nista od kise. Noc mi je bila grozna, sparna, uhvatili me jaki menstualni grcevi i leda (posto je prvi put da me zabolilo ista bas sam se prepala da je to to) da se nisu smirili otisla bi na hitnu. Mislim da sam se preforsirala jucer pa zato.
Kad smo kod tenisica, ja sam uvrtila da nemam tene j da ih bas sad moram kupiti, mozete misliti kako je na hobit nogu probavati ista. Da jucer su mi i noge prvi put natekle. Ocito ce me zadnji mjesec sve trudnicke tegobe uhvatit :D
U Splitu jos nista od kise. Noc mi je bila grozna, sparna, uhvatili me jaki menstualni grcevi i leda (posto je prvi put da me zabolilo ista bas sam se prepala da je to to) da se nisu smirili otisla bi na hitnu. Mislim da sam se preforsirala jucer pa zato.
Svi cekaju kisu. Ja muzu jos u sridu najavila da ce s vcri sub na ned i cilu nedilju bit kisa. Sve isplanirali za doma filmove i lagano kisa. I jutros normalno uvatija me u đir da mi je dobra ta kisa sta sam najavljivala.
Al evo sad djeluje da bi moglo bit sta. Hhh
Sta se tice tenkova ja sam sad teza od muza, on 82 ja 83 kg. Hahhhha. Prejako mi je to. A tek ako dođem do 9tke
Haha moj muz je zbog solidarnosti isto dobivao kile pa sad mora na dijetu 😂 krivi mene jer prvih 5 mjeseci ja nista nisam mogla jesti pa je on jadan morao i moj dio 🤣
Hahaha jelena bas si me nsmijala na ovo za kilazu 😂
Moja beba je na 33+6 bila oko 2400 tako da sve i da se nesto ranije desi tjesi me da bar ima ok kilazu :) i istina da od 30og tj trbuh bas naocigled raste a glupost je da ako je mali trbuh mala je i beba. Sve to zavisi od grade zene...
Svi cekaju kisu. Ja muzu jos u sridu najavila da ce s vcri sub na ned i cilu nedilju bit kisa. Sve isplanirali za doma filmove i lagano kisa. I jutros normalno uvatija me u đir da mi je dobra ta kisa sta sam najavljivala.
Al evo sad djeluje da bi moglo bit sta. Hhh
Sta se tice tenkova ja sam sad teza od muza, on 82 ja 83 kg. Hahhhha. Prejako mi je to. A tek ako dođem do 9tke
Hehhehehe, nadmašila si muža 😂😂😂😂😂, ja imam teškaša (100kg) tako da imam još fore do njega ali majce sam počela njegove uredno nositi 😂😂😂😂, taman su mi 🙈
Ja sam na +14 kg (82kg), teška sam sama sebi, jooooj 🙈
E da, neki dan pričam sa nećakinjom (2.5 godine) i kaže ona frajerica "ja sam Elza, mama je Ana a ti si ujna Olaf", pokidali smo se od smijeha 😂😂😂😂😂😂😂😂
Isssa Hahha koja usporedba 😁😁😁
Evo ako niste znale kako to izgleda 😂😂😂
https://www.facebook.com/342769985852639/posts/1677364362393188/
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Isssa hahahaha i meni se necak danas opalio smijat od srca uz rijeci gle kolika si 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Hahaha jelenabas si me nsmijala na ovo za kilazu 😂
Moja beba je na 33+6 bila oko 2400 tako da sve i da se nesto ranije desi tjesi me da bar ima ok kilazu :) i istina da od 30og tj trbuh bas naocigled raste a glupost je da ako je mali trbuh mala je i beba. Sve to zavisi od grade zene…
Slazem se s tobom, ti si mrsavica i imas manji trbuscic nego ja, a moj malac je sad na pregledu imao 2100 po procjeni.
Isssa Olaf, genijalna ti je necakinja 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji