Jelena i Nina, cisto iz radoznalosti jer imate male busice na koliko su vam procijenili bebe i u kom tjednu ste rad bile? :D i petrapp , na koliko su tebi procijenili, tebi je dosta veci, kao i moj, tu smo negdje, zanima me bas je li istina ako je trbuh malen da je i bebac manji. Citala sam da nema to veze, ali eto radoznalost 😁
To ti se samo cini da je moj trbuh manji. Meni se npr moj kostur cini sam po sebi jaci od Petrinog. Ja sam van trudnoce bila 73 kg na 178 visine, znaci neka srednja gradja ajmo rec. A i radi grudi tako djeluje, prije trudnoce jedva trica nekakva, sad itekako puna cetvorka.
Meni je beba stalno po mjerama, 31 tjedan je bila 1800 grama
Lako za trbuh. Nego ako tko pita koliko grudi mogu narast. Desna slika za Bozic ove godine tu negdi, propuh teski u sisama, jedva grudnjak napunila hahhha. A ovo lijevo je sad i jos raste.
Justme123 baš me zanima koliko će još porasti trbuščić. A to vi ovak na slici ne vidite al malo mi se i guza povećala 🤣. Ali sve u svemu dobro je, ništa previše nisam dobila i mogu biti zadovoljna.
JelenaM pa da ja sam mala naspram tebe, 164 i prije sam imala 56 kg.
Sta bi rekle za mene, onoliki trbuh a svi mi podbadaju da imam malen i da beba nece imati ni 2 Kg, glupost 😰 citala sam da to nema veze s kilazom bebe, i meni su do sada govorili da je sve po tjednima. To je najbitnije 😁 ja sam 1.60, imala sam 53 Kg sad sam na 63 al sve u stomak otislo. I ja prijavljujem da mi je nekako od 30-32 tt poceo naglo trbuh rasti, bebe nam napreduju 😁😁
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sta bi rekle za mene, onoliki trbuh a svi mi podbadaju da imam malen i da beba nece imati ni 2 Kg, glupost 😰 citala sam da to nema veze s kilazom bebe, i meni su do sada govorili da je sve po tjednima. To je najbitnije 😁 ja sam 1.60, imala sam 53 Kg sad sam na 63 al sve u stomak otislo. I ja prijavljujem da mi je nekako od 30-32 tt poceo naglo trbuh rasti, bebe nam napreduju 😁😁
Meni je najgire sta me on i sise cijeli svrbe. Dio oko sisa me svrbi gore no trbuh.
Dobro jutro!
Meni i mom bebanu super paše ovo vrijeme, pa smo s piš pauzama spavali do sad😊 Kišica pada, vani svježe, milina. Jedino nam je sinoć nevrijeme skurilo tv i resiver😤
Jelena, i mene jako svrbe cice, trbuh čak i ne toliko, tu i tamo. A bradavice i areole osjetljive za poludit.
Jelena i Nina, cisto iz radoznalosti jer imate male busice na koliko su vam procijenili bebe i u kom tjednu ste rad bile? :D i petrapp , na koliko su tebi procijenili, tebi je dosta veci, kao i moj, tu smo negdje, zanima me bas je li istina ako je trbuh malen da je i bebac manji. Citala sam da nema to veze, ali eto radoznalost 😁
S punih 31 tj rekla doktorica da je oko 1800 g. Nije do velicine djeteta, to su bapske price 😉
I jos krasnih trbuscica 😘 Bas se naocigled vidi koliko rastemo iz tjedna u tjedan. ❤
Ja sam uzela u h&m trudnicke trapke i to su jedine u koje stanem 😂😂
Nisam mislila da cu ovo ikad u zivotu izgovorit za ovakvo vrijeme, ali divno je 😂😂😂
Sinoc sam opeglala robicu, ja mislila to ce bit cas posla, onako malo sve, ono nikad kraja.
Da cice svrbe za poludit, a moras pazit s bradavicama jer bole 🙆🏻♀️
Joj sad si zamisljam ovako prohladna jutra, a bebica i ja u toplom krevetu. (znam, znam, vece su sanse da cu biti do nosa u pelenama, cupava i izrigana, al nema veze) 🤣
url=https://lilypie.com]
Znate o cemu sam ja razmisljala neki dan… Kako se vise ne sjecam kakav je osjecaj obuci traperice 😂😂😂
Jutro!
Traperice? Što su to traperice? Trenerka, majicu koja nije tatina ili trudnicka, cipele, sandale, sva obuća koja nije šlapa/ natikača...muž mi pokazuje fotke iz 12.mjeseca, koji tjedan prije nego smo začeli, ja ostala paf. Mislim se koja zgodna cura...😱
Moji grcevi u rukama postaju zaista bolni, ne mogu spavati od njih ni ležati općenito, ne znam koji mi položaj preostaje ako ni bok više ne odgovara 😔
Dobro jutro! I nama jako paše ovakvo vrijeme. Kiša, kava, dekica i tv. 😁
Mene baš zanima kolika je koja beba. 🤷♀️ a mjerit će ju kad budem 36. Tjedan tek. Nadam se da ste sve danas ok. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji