Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2018
    25. Kolovoz 2018. 16:38

Sada sam bolje, kazem, Cim se uspio okrenuti svi bolovi nestali. Doslovce sam se valjala po podu, svakakve poze isprobavala da mu olaksam da se vise okrene da prestane. Nezaboravno, al drago mi da se desilo to, barem približno da znam kakav je porod i pripremim se :D issaa potresla sam se kad sam vidjela 39 sedmica, pa kud prije i zar vec? 😱 Blago ti se, jos malo i s tobom je tvoj bebac, ja imam jos da cekam, ubistvo 🤔🤔😰 ja nisam za puni tjedan odavno slikala, evo sad jedna sa 34+4 :D

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

christyy
    25. Kolovoz 2018. 17:22

Pozz curke, jao bas me potresla prica od svekyca, kako na brzinu dode do komplikacija, strasno :/ najbitnije je da je sad sve u redu... Curke krasne su vam buse, nisam ni ja objavila za puni tjedan pa ide slika od prije 2 ili 3 dana..
    Ja cistim ko manijak zadnja dva dana i noge su mi katastrofa od natecenosti, tako da ostatak dana provodim u krevetu. Stan blista a djecje stvari ostavljam za sljedeci tjedan, jedva cekam :)
    Puse svima 😘

Baby.k
    25. Kolovoz 2018. 18:14

Prelijepe bušice😍😍😍
    Evo i naše za puni tjedan😊

32 tt, +7 kg
    32 tt, +7 kg

joNNa
    25. Kolovoz 2018. 19:10

Isssa nije ti trbuh ni velik. Cestitam na 39 tjednu . ❤️Bome sad ce to 🙂
    Nina tvoj trbuh je malen, blago ti se. Nadam se da ti je zbog toga lakse 🙂
    Ja sam danas cistila nekih sat i po i koda sam orala cijeli dan. A i bolile prepone, trbuh.. Ajme.Zaspala 5 sati se nisam dizala pola spavala pola bila budna i kasnibe kao da nista nije bilo nastavila cistiti jedno sat vremena i Za danas dosta. 

Baby.nb1
    25. Kolovoz 2018. 19:36

Evo i nas 😄

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    25. Kolovoz 2018. 19:41

Trudnasam

Isssa nije ti trbuh ni velik. Cestitam na 39 tjednu . ❤️Bome sad ce to 🙂
    Nina tvoj trbuh je malen, blago ti se. Nadam se da ti je zbog toga lakse 🙂
    Ja sam danas cistila nekih sat i po i koda sam orala cijeli dan. A i bolile prepone, trbuh.. Ajme.Zaspala 5 sati se nisam dizala pola spavala pola bila budna i kasnibe kao da nista nije bilo nastavila cistiti jedno sat vremena i Za danas dosta.

Ma ja sam mala,tj.niska pa se beban rastegnuo po cijelom trbuhu i nemam okrugli trbuh, vise duguljasti ko lubenicu 😂 izgleda manji, al ima ga 🤣  zato mi se guzica rasirila duplo🙈 😂

Nina ❤
    25. Kolovoz 2018. 19:44

Curke, busice su vam svima divne 😘 Toliko razlicite, a opet prekrasne isto ko i nasi mali podstanari ❤

Jelennnna
    25. Kolovoz 2018. 20:02
    I ja imam lubenicu
    I ja imam lubenicu

I ja imam lubenicu hahhhha. Ja se u podrucju droba osjecam ogromaticno. Di su ona vrimena kad si netrudan i napuvan pa racunas ufff jesam sirok. Sad vise 5- 10 cm u struku vise nista ne znaci. Hahhha

Baby.k
    25. Kolovoz 2018. 20:04

Ma Nina i Jelena, gdje su se te vaše bebice sakrile??? Osjećam se kao tenk u usporedbi s vama😂😂😂
    Sve su vam bušice divnee❤❤

Nina ❤
    25. Kolovoz 2018. 20:10

Jelena e tocno takva lubenica 😂 Rekao muz klincu neki dan gle kak ti je mama okrugla, a veli mali vise je ko valjak 🤣🤣 odvalili se od smijeha 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.