Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    25. Kolovoz 2018. 14:01

Isssa

Evo ušli smo u 39. tjedan 🎉🎉🎉🎉🎉🍼🍼🍼🍼
    Sitno brojimo 😀😀😀😀

Predivan bušo😍😍 Ne mogu vjerovati koliko daleko ste dogurali u duetu, još malo i vrijeme je da dočekamo i prvog frajera na temi👶💙💙

maslacko456
    25. Kolovoz 2018. 14:13

A curke hoce li vama beba spavati u gnijezdu u kreveticu? Ja sam tila kupiti ali me sad strase sa svim tim..

Dija85
    25. Kolovoz 2018. 14:29

Bok cure! Svekyca žao mi je što si to doživjela..sva sreća sve je ok. ❤
    Ostala sam dužna slikicu za puni tjedan od jučer pa evo 

Jelennnna
    25. Kolovoz 2018. 14:38

Petra djelomicno se slazem s tobom, no djelomicno to ovisi o x drugih faktora. Logicno bakterija koja ne bi smjela biti tu zavrsila je tu. No smatram da dosta tog ovisi o imunitetu osobe, razini stresa i ostalom. 
    Naravno da treba brinuti o higijeni i ostalom, al u dosta slucajeva to ne ovisi o nama. 
    Issa ti ces lagano prenijeti kako je krenulo. 

Baby.nb1
    25. Kolovoz 2018. 14:48

Isssa bravo! Eto vas u finisu! Na kraju ces ko 6xmama s ljetnica, od pustih tableta, bolnica i strogog mirovanja - na porodu doktorica morala pomoc da se unutarnje usce otvori 😀 vrijeme je za jednog decka 😄
    Dijo lijepi buso ❤️
    Stavim i ja poslije za 35. Ajme cure moje dokle smo dogurale 😭😭
    Moram izvuc gnijezdo iz ormara da vidim skida li se navlaka, al nekako mi je u glavi da ne.
    Joj umrla sam sinoc muzu od smijeha. Pokupila ovu prvu turu robice sa strika i stoji na stolici. I govorim njemu to cu sutra opeglat kad zahladi. A veli on - opa sine koje privilegije imas, tebi ce se i peglat. Kod mene masina, strik i furaj. 😂😂😂😂 I onda sjedi i gleda me, a meni po majici flekice kako mi kapne tu i tamo iz cice. I veli Vindija sta ti je s majicom 😂😂
    A di nam je Schinin?
    Teta kad budes aktualizirala tablicu, meni stavi Vinogradska i Toma. Konacno smo se odlucili za ime. 🙆🏻‍♀️😄

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    25. Kolovoz 2018. 14:50

Isssa budea vidila doc ces ti do 40 😉 Lucas ceka da zahladi 😁😁
    Istina da bakterije koma ali sta je tu je zavrsila je tu di je al istina da sam imala stresan vikend zahvačjujuci mojoj noni ali eto proslo pa ostavilo posljedice .....
    A imunitet da ne pricamo svi kisu oko mene 😖😖

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    25. Kolovoz 2018. 14:52

Ih i da Dija85 slatkii busooo 😁😁😁😁
    Mislim da moj bebo nebude imao gnjezdo obican krevetic i iza ledja dekica ili nesto da mu drzi tijesno da se ne plasi i to je to... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    25. Kolovoz 2018. 15:15

Baby.k mislim da je vrijeme nakon tri curice na temi da se pridruži jedan dečkić 🍼😂
    Maslacko ja planiram da spava u krevetiću a gnijezdo mi je za boravak 😀
    Dija85 bušica ti je baš slatka, ko loptica 😍
    Jelena nadam se da neću prenijeti, ne mogu više, svakodnevne stvari su postale nemoguće za napraviti, a ako mi nešto ispadne na pod, to i ostaje na podu, samo šutnem nogom 😂
    Baby.nb1 vjerojatno ću i ja ko 6xmama završiti 😂, beba hoće hoće van pa na kraju neće 😂😂😂😂
    A muž ti je legenda, pazi ti njega "Vindija" 😂😂😂😂😂😂
    Nas bebac čeka Lukas lošije vrijeme, mamin sin će to biti 😅
    A bakterije su tu da nas mrcvare, podložnije smo svemu, imunitet oslabljen a one samo čekaju ko babe na prozorima da napadnu, zbog toga nas i tak kontroliraju, nema tu nikakve veze higijena niti ništa, to je jednostavno tako, zašto bi bilo jednostavno kad može bit komplicirano 😤

Nina ❤
    25. Kolovoz 2018. 15:49

Isssa cestitke na 39.tjednu! Pa vec smo do tud dosli 😰🤗
    Dija krasna ti je busica, ko loptica 😘
    Baby.nb1 Vindija 😂😂😂 jesu ti platili za reklamu? 🤣
    Meni pocele noge stvarno oticati zadnjih nekoliko dana, jedva obujem cipele 🙈
    Evo i mojeg podstanara 😉

Dija85
    25. Kolovoz 2018. 16:32

Lijepe bušice! 😍
    I meni noge otiču jako, i ruke isto. Baš peku i onako trnci kao. Sva sreća pa možemo nositi japanke, nema šanse da bi stala u tenisice.
    Moj dragi danas ima rodjendan pa sam za sutra napravila oblatne s čokoladom. Gotove za 20ak min a on ih obožava  😁 a sutra nam je godišnjica zaruka, pa idemo na večeru na mjesto gdje me zaprosio. 😊❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.