Koliko fit trudnica na jednom mjestudivne ste sve redom ❤ ja kad vidim vaše slike osjećam se kao nilski konj
Evo i nas na 37+1, još deset dana u komadu ❤
Jutros smo ponovili CTG, za dva dana idemo ponovo… baš mi je više bolnice preko glave
Slatke sličice 😍, jel te frka već kad znaš još kolko dana ste 2u1?????
Kak mi paše ovo vrijeme 😀😀😀😀😀, spavala sam ko TOP noćas, i samo mi se spava, danas ni ručak neću raditi, nešto ćemo naručiti 😴😴😴😴😴😴
Sutra ujutro idem na CTG, malac je mirniji, valjda i njemu paše ovo vrijeme 😀❤️
Mislim da se spušta dolje jer osjećam da kopa tunel 😂
Brojim sitno i trebala bi još neke stvari srediti prije poroda a tako mi se NIŠTA neda raditi 😶, samo bi spavala😴
Kak se vi osjećate?
Isssa i meni se non stop spava... inače nikad ne spavam preko dana ali zadnji tjedan obavezno. Samo mi je sreća da je sve spremno, pojma nemam kako bih sad išta radila
A mogu vam reći da mi je poprilično frka i neko čudno uzbuđenje puno mi je bilo lakše prije kad su me stavili na mirovanje i rekli može krenuti svaki čas nego ovo kad tačno znam dan i vrijeme kad će biti... onako kontam ako krene krenulo je, nema se vremena čitati i razmišljati o tome... a ovako ni o čemu drugom ne mogu da mislim
ali na stranu sve to razmišljanje o porodu, jedva čekam da vidim moju princezu i brojim sate do tog susreta ❤
Isssa i meni se non stop spava… inače nikad ne spavam preko dana ali zadnji tjedan obavezno. Samo mi je sreća da je sve spremno, pojma nemam kako bih sad išta radila
A mogu vam reći da mi je poprilično frka i neko čudno uzbuđenjepuno mi je bilo lakše prije kad su me stavili na mirovanje i rekli može krenuti svaki čas nego ovo kad tačno znam dan i vrijeme kad će biti… onako kontam ako krene krenulo je, nema se vremena čitati i razmišljati o tome… a ovako ni o čemu drugom ne mogu da mislim
ali na stranu sve to razmišljanje o porodu, jedva čekam da vidim moju princezu i brojim sate do tog susreta ❤
I meni se čini da je teže kad znaš točno dan i vrijeme, ovako kad ne znaš onda ni ne razmišljaš previše o tome😊
Znači nisam jedina koja bi samo spavala 😴😴😴😴😴
Meni još nejde u glavu da ću za par dana biti mama, nekako mi se to sve čini još jakooooo daleko
Isssa, zato i pitam jer imam pregled 17.9. pa da znam jel moram ići i prije kod njega po doznake. Isto sam na komplikacijama i rekao je da 5.9. mi je tih 45 dana prije termina.
Joj cure kako vam zavidim, ja ne mogu više dočekati da upoznam svog malog princa..
Pitanje ako neko zna, već dam ovdje tražila savjet za nosiljku i preporučili su mi Ergobaby... našla sam ovu Ergobaby Adapt koja ide od rođenja pa šta mislite jel ok? Nije baš ni jeftina pa bih ipak volila čuti još neko mišljenje prije nego uzmem
Lako sta mi razmisljamo, ali i svi ostali isto oko nas (muzevi i roditelji). Meni muz neku vcr zaspao uz film i budim ga ja da idemo u krevet. I on u polusnu meni govori - razmisljam o zivotu, bebachu, smrti i da cu jednog dana umrijet. I za kraj pitanje - djeluje li tebi to realno?
Bas sam odvalila od smijeha.
Ja zasad uopce ne razmisljam o porodu. Djeluje mi sve to jos prilicno daleko, kao da cu jos 100 godina bit trudna.
Ajme ja mislim da ja 5 dana ne bi mogla spavati da znam datum i vrijeme 😄
E vidim da spominjete grceve, mene nocas probudilo u dva navrata, toliko su me sake i prsti bolili, imala sam osjecaj da su mi natekle sake i da ne mogu prste ispruzit. Upalim svjetlo, vidim sve normalno.
Mi idemo kod mojih na rucak, ja se oblacim i molim Boga da stanem u tenisice 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Baby.k brzo će to meni je treće tromjesečje najbrže prošlo a još sam bila ma mirovanju od 32 tjedna i mislila sam da će mi to biti najduži period... a sad kad pogledam ne znam gdje proleti vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji