Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    24. Kolovoz 2018. 18:35

Kod mene je vec padala posteno.. bas lijepo osvjezenje :)

joNNa
    24. Kolovoz 2018. 19:00

PlavaBorovnica

maslacko456

Trudnasam

Maslacko da bas to nesigurno jer sta ako posteljica nije uredu, sta ako mjere nisu redu, sta ako voda curi a d a ja nemam pojma…ajmr meni ne zelim no razmisljati. A placati privatno nema smisla. Pitta cu ja svoju babicu za uzv u sljedeci pon. Ipak ima jos do termina.

Ja sam isla na 4 d privatno pa su onda sve izmjerili pa je bilo dobro.. sad se drze toga.. prosli put kad sam bila na pregledu bila je neka zena isprid mene i uspili su joj vidit da nesto nije u redu i poslali je odmah na ultrazvuk i kod doktora na pregled.. meni nije jasno kako oni oni mogu ista vidit, ona meni ispipka trbuh i kaze evo tu je glava, tu je guza, ovo su noge a ja samo buljim u nju i gledam kakooooo to znas..

Hehe, znaju vjerojatno zato što se više oslanjaju na svoje vještine i osluškuju tijelo trudnice, a manje na aparate. Što bi da nema aparata? To su ipak ljudi od struke, koji rade u zemljama razvijenijim od Hrvatske. Meni je dosta uzv pregleda, ja ih više ne bi. Vidjela sam bebu dovoljno puta, (1xsvaka 4 tjedna), malo nas dijeli od konačnog susreta. Sad me dr opipa i pregleda, vjerujem joj jer je temeljita i pažljiva. I dala mi je svoj broj mobitela u slučaju da ona ne radi a pomislim da nešto nije u redu, ili kako je Isssa rekla da su joj rekli ako ne osjeti bebu itd. Naravno, savjetovala je da odem u bolnicu, ali ako što treba, ona je tu.

Ne slazem se. Nrma veze sto su razvijeniji  zdravstvo im nije na zavidboj razini. Evo kad ste se vec dotakle teme ostanka posteljice nakon poroda imala sam isto bliski slucaj u Swe gdje joj je ostao dionposteljice, nakon mjesec dana dobila krvarenje pala u nesvjest... I brdo nekih problema. Nisu temeljiti i svi aposlutno svi slucajevi koje znam i na sebi i oko mene smo dobili krive dijagnoze . Toliko o razvijenosti. I za svaku bolest ti daju tipa paracetamol i idi kuci proci ce. Mah. 
    Maslacak i ja sam isla na 4 d u 28 tjednu  i kasnije jos u 30  ja mislim zato sto nisam osjecala bebu jednako, i to sam inzistirala na uzv inace te samo spoje da slusaju srce bebe. I ako kuca uredno jedno vrijeme to je ok. 

Nas_bebac
    24. Kolovoz 2018. 19:46

Petrapp2605 mislim da nije do higijene jer se pazim zbog ureaplazme i eserihichie ali mislim da znam kako sam je pobrala... Kad malo bolje razmislim 😳😳😳

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

24. Kolovoz 2018. 21:29

Isssa

Petrapp ja ću na kraju tražiti prisilnu deložaciju 😂😂😂😂
    A ovo za posteljicu, strašno, prestrašno 😢😥

Nije li tebe Schinin jos zezala da ces na kraju i prec termin? 😀

Elza
    24. Kolovoz 2018. 22:31

Ne pisem često ali vas čitam :)
    Čestitam na rođenju bebice, hvala bogu da je sve dobro proslo :)
    Ja danas primjetila da mi noge pomalo otiču, prvo sam vidjela da su nekako krofnaste i debeljuskaste i onda sam pritisnula prstima na potkoljenicu i ostale su udubine. 
    Trbuh je naglo poceo rasti i jako mi se znoje dlanovi i stopala, to mi je bas smijesno haha.
    Htjela sam vas jos pitati.. koji toplomjer namjeravate koristiti?

PlavaBorovnica
    24. Kolovoz 2018. 22:37

Nas bebac, zao mi je zbog nove bakterije...
    Ne znam jel pristojno pitat kako misliš da si ju dobila...ne moras reći ako ne zelis. ja se isto pazim zbog ureoplazme i eserihije koje sam imala u prethodnim mjesecima. Imam dozvolu za kupanje a kako sam "dite s mora" kupam se skoro svaki dan i uvik se mislim,valjda neću nešto pokupiti iz mora. Zadnjih dana mi je urin pomalo florescentan, jel moguće zbog cedevite?ona je tih nekih boja 🙈😁

Nas_bebac
    24. Kolovoz 2018. 22:48

Ili sam pokupila sa onog glupog papira u wc-u ili s mora pa samo dvaput sam se kupala nije moguce valjda tooo 😭😭😭 taman kada je sve bilo sterlino ja budala odo u javni wc a nemam maramica pa iskoristim onaj papir ali ne prvi hmm.... A bućnula sam se jos jednom u more 😩 kada mi je zadnji put rekla da je urin uredu 😩 kako u 2 tjedna pobrat toliku kolicinu bakterija? 😭😭😭 Bas sam pehist. 
    Vidit cemo sta ce rec u TA.... Bas sam si u bedu sada i to naravnooo bas pred kraj hmmm...😭

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    24. Kolovoz 2018. 22:56

Justme123

Isssa

Petrapp ja ću na kraju tražiti prisilnu deložaciju 😂😂😂😂
    A ovo za posteljicu, strašno, prestrašno 😢😥

Nije li tebe Schinin jos zezala da ces na kraju i prec termin? 😀

Da, i eto vidiš možda će bit i u pravu 😂

PlavaBorovnica
    24. Kolovoz 2018. 23:50

Nas bebac, nemoj kriviti sebe,  bakterije su poosvuda , teško je u potpunosti kontrolirati doticaj s njima.
    "Bakterije vole trudnice, i vole stres, tako da sitnice koje nas uznemire mogu biti okidač za njihov povratak ili širenje" tako mi je rekla jedna iskusna ljekarnica. 
    Djevojke, laku noć. Sjetih se još jednom Svekyce i njene curice...😍 ko će nam biti nova beba 😊

Baby.k
    25. Kolovoz 2018. 01:22

Vrijeme je za jednog dečka 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.