Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    22. Kolovoz 2018. 21:35

Isssa to ti za težinu dr u Petrovoj rekao/La da na tvoju visinu ne može biti veliko dijete? 
    Ja sam 160cm i rodila sam prvoga od 3950gr i 54cm..doduše na carski ali eto,rodila sam ga..

Curke moj i prvi i drugi su za tjedan do dva veći i nikad nitko nije radio probleme..samo me uvijek pitaju za OGTT Al ja već znam pa odmah napominjem da je od početka trudnoce veći.. i da,te njihove težine nemojte bas uzimat zdravo za gotovo..moj malac je prije poroda bio procijenjen na 3500gr..ja se poveselila,Reko bit će lakši porod..na kraju izašao ogroman bebač..i skužila sam da u našem slučaju bas nema veze kolika sam ja a koliko visok mm..on je rođen sa 3200gr a sad je 185cm..a ja rođena sa 3700gr a ostala mala🙈

Crna191
    22. Kolovoz 2018. 21:39

A oko tog pripremanja Robice i svega..kad mislite da je vrijeme,perite/ribajte/slažite krevetiće..
    Evo ja sam u 37tt nemam još ništa posebno spremno,osnovne stvari su mi oprane i čekaju,ostalo će se složiti jer mm nikako da uhvati vremena a i soba nam mala pa da bezveze ne zauzima mjesto sve..
    A susjeda iznad mene trudna 24tt za vikend će imati spremnu sobicu za curku..tako da nema pravila kad nešto treba poceti..

joNNa
    22. Kolovoz 2018. 21:50

Slazrm se s vama curama koje ranije pripremate robicu , stvari. Ja sam isto negdje u 6-7 mjesecu oprala robicu   Slozila u ormar i zatvorila. Bolje dok smo lakse, tako je.
    Teta 60zao mi je, vjerujem da si se uplasila. Kao sto cure kazu kilaza varira i nista ne znaci. Nadam se promjeni situacije, i da je tamo netko progrijesio u procjeni. Drzim fige da bude dobro. Odmaraj sto vise i javljaj se.❤️

Nas_bebac
    22. Kolovoz 2018. 21:56

Mene svaki tjedan barem dva tri dana ulobi manijakalno čišćenje kuće sobe kuhinje bilo čega ali opet nikad mi nije dovoljno čisto 🙂🙂🙂 pa opet na novo i tako vec nekih cca 3 tjedna  robicu sam svuu oprala, vecinu ispeglala jos mi ostala posteljina za ispeglati a nju bome nikako da krenem svaki put kad krenem nemogu odem nesto drugo radit i takoo too cekaa bolje dane a mozda cekam i da se netko ponudi hhahahah

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    23. Kolovoz 2018. 07:50

Jutro curke! Slažem se s vama, ja osjećam da to trebam krenuti raditi sad i gotovo, neće me imaš još vremena zaustaviti, jer baš što kažete neće nam se beba najaviti e ja ću sad 😅. Za drugi vikend imam dogovorenog majstora da našu spavaću sobu pokreći, i onda ćemo složiti krevetić, uvući komodu za bebicu u sobu i čekati da stigne. 
    Ova noć mi je bila užasna, vruće, nikako se namjestiti, pa više puta na wc-a. Nadam se da ću tokom dana odspavati malo. Nadam se da je kod vas bila bolja situacija. 

Crna191
    23. Kolovoz 2018. 08:04

Jutro..
    Mi smo konačno svi spavali..ok wc ni ne brojim vise koliko puta idem ali sam uspjela svaki put ponovno brzo zaspati..
    Nas bebac samo dva-tri puta tjedno?!?! Dobra si..ja svaki dan ribam..ne znam ni ja vise sto ali ribam..prozore i stolariju sam oprala valjda već 3puta,sad vidim da opet moj miš ostavio packice prstića pa ću opet..
    E pitanje kad smo kod ribanja..gdje perete tepihe?  I ako ima koja pirolizu u pećnici koliko često se to uključuje i kako?

Ssanja
    23. Kolovoz 2018. 08:36

Crna191 ja pirolizu uključim po potrebi, kad vidim da se pečnica isprljala i da je vrijeme za čišćenje. Obično svako par mjeseci pa se i ne stigne nešto pretjerano zaprljati tako da ne koristim ništa posebno, uključim i kasnije samo prebrišem ako je šta ostalo. A za tepihe je zadužen muž obzirom da je pokupovao svu opremu za pranje auta, vap mašinu, usisivač za dubinsko i onda je dobio zaduženje kad već može oko auta da izgubi nekoliko sati onda pere i tepihe 😀 sreća mi imamo kuću sa velikom terasom pa nam nije problem ni pranje ni sušenje.
    Inače, kako ste vi cure, kakvi su planovi za danas, ima li neko preglede? Ja pijem kafu i spremam se za bolnicu, prvo kod intrniste, onda CTG i na dogovor za termin. Ubija me neka nervoza, baš me zanima kad će zakazati  već sam sinoć počela da planiram gdje ćemo slaviti prvi rođendan jer ćemo danaa saznati datum kad će biti 

_IvaGljiva_
    23. Kolovoz 2018. 08:53

Dobro jutro cure!
    Ja evo vec 3 dana ko manijak perem veš i peglam... Imam još ručnike, jastuk za nošenje, vreće za spavanje i skafanderić za oprati. Naravno i navlake od autosjedalice i kolica (no to ostavljam nekako za kraj jer nisam još sigurna kako ću to) Imam svu robicu 50/56 spremnu u jednoj ladici komode, u drugoj je 62, a ove veličine dalje imam u kutijama zatvorene u ormaru. Mislila sam da imamo previše robice, ali sada kada je sve soritano po veličinama vidim da je taman ok. Moglo bi čak i zafaliti tu i tamo nešto... 😏
    Inače, danas imam pregled nakon dugih 5 tjedana pa me baš zanima kakvo je stanje. Najavio mi je dr da će mi raditi bris pa sam sinoć imala zabavu s depilacijom 😂 Nadam se da mi nije negdje nešto promaknulo 😉

23. Kolovoz 2018. 09:51

Jutro! 
    Da prijavim prvu doc prospavanu bez nervoze, vrucine i znoja 💪 
    Moja robica i stvari su spremne samo nikako se natjerati poceti prati i peglati..a s obzirom na 36t bi mogla :D. Ni meni nije jasno kako cu oprati navlake od AS i kolica. 
    Danasnji zadatak mi je cekanje paketa od Tetra pelene za djecu (narucila tetrice ipak tamo..mogu komadno birati uzorke) i od HM sebi grudnjak za dojenje i mladom gospodinu jos bodija i hlacica. (Uhvatila me panika da 2 duga bodija nisu dovoljna i narucila jos 6, kao ima kratkih bodija ima kompletica pa sam sve mislila ok je, iako jos nisam sigurna kako ga obuc :-D) 
    Kako se blizi termin ja sam polako panicna. Uhvatio me toliki strah. Da kako cu ja to? Da cu umrijet tamo 😂😂😂 postala sam jako pekmezasta i osjetljiva na bol pa mi se mozda zasto vrte gluposti...

Crna191
    23. Kolovoz 2018. 10:06

KikeS ja sa prvim malcem kratke bodice nisam ni koristila,samo duge..jer lakse mi ga bilo obuc odmah u dugi i dolje hlacice nego kratki,pa još nešto preko jer u prvih mjesec dana nemaju cirkulaciju oni još i nebi trebali biti u kratkome..
    Tako da ti 2 duga definitivno nisu dosta.. ja tek od 62/68 imam kratke bodice tipa za po kući pa gore još majica neka..
    Svaka AS vam ima tutorijale na YouTube kako se skidaju i stavljaju navlake..no sve je to vrlo jednostavno i na kopcice..od kolica isto tako se skoro sve osim krovića kod većine skida i pere normalno u mašini na 30..bar sam ja tako..od košare kolica sam prala samo onaj kao madrac i okolo unutra se kod mene skida..za drugo nije bilo potrebe jer beba ionako nema doticaj s time..a na sportskom djelu mi se sve skida osim sto krović moram ručno radi onih žica unutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.