Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Kolovoz 2018. 10:36

Ja sam prala sve to u kadi. Napunila vodu, malo deterdženta, natopila.. tu i tamo kritične dijelove još malo ručno istrljala i stavila na balkon da se suši. Netko to pere u perilici a mene bilo strah. Bivša vlasnica kolica kaže da ih je prala na dvorištu sa šmrkom za zalijevanje 
    Ja sam jučer bila na pregledu. Bebolino ima oko 2,300kg, sve je ok, zatvorena sam ali je CTG opet pokazao kontrakcije ali ovaj puta 3 u 20 min, ja sam osjetila samo jednu. Izgleda da je bebolino zaspao u toku CTG-a jer je u jednom momentu  prestao sa pokretima i Graf od srca se malo spustio na donji dio prosjeka. 
    Ja imam tu potrebu za pripremanjem robice i čišćenjem gnijezda ali jos uvijek nisam doma i nemam kuda sa stvarima pa kad čitam kako vi to lijepo pripremate, malo sam ljubomorna. Ali opet, najvažnije da beba bude u pupi do kad je priroda rekla pa će se sve stići. 

Amy2018
    23. Kolovoz 2018. 10:46

Bokic drage moje da se ubacim u temu pripremanja stvari. I meni su svi povukli zivce kako se ne sme bukvalno pre nesto pripremiti jer kao desit ce se nesto Lose i sta onda sa tim stvarima? Wtf, bukvalno sam pristala bila na to, tako da sa skoro 35 tjedana nemam nista, osim par stvarčica sto sam dobila, neke robice. Ali sam se predomislila i planiram u 36 tjednu kad dragi dobije platu da kupim krevetac, narucim ogradicu posteljinu gnijezdo, i kupim vec pelene pempas, odijelce, koji bodic..i za sebe naravno za bolnice.. Ja mislila sve po izlasku iz bolnice al naslo se par pametnih osoba koji nisu sujevjerni i rekli neces biti u stanju, uzmi odmah. Pa jedva cekam, to je za 2 tjedna, pa idemo prati, peglati, slagati, i torbe ce biti spremne 😁 ssanja drzim ti fige i budno i verno te pratim, ti i issaa ste prve na spisku, ako vas nebi koja zeznula pre 😋😋💖

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Amy2018
    23. Kolovoz 2018. 10:48

evo slicica, ovo sam nasla na nekoj stranici na internetu, i odabrala ovaj set za svog sincica 😍😍

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Isssa
    23. Kolovoz 2018. 11:48

Hej cure, ja od jučer imam goste, već sam luda, teško mi je dvoriti ih, jedva hodam, dragi otišao na posao a ja se snalazim. Stvarno volimo da nam se dođe ali sad nije vrijeme nikako, ok ako je muž doma ali ovako.....🤪, jučer me 3 puta zabolilo jako u preponi, iskusne mame jel to normalno?

Crna191 to su mi u Petrovoj rekli, s obzirom na porođajne težine nas 3 sestre i na moju visinu (162) da nije ništa čudno da je manja beba. Mi smo sve rođene u 40 tjednu a imale smo 2600,2800,3100, a sister je malog rodila isto u 40 tjednu 2800 tako da očito genetski rađamo malu dijecu 🤔, a muž je rođen sa malo više od 3 kg i 50 dug a sada ima skoro 2 metra, tako da to ništa ne znači......

IvaGljiva sretno na pregledu, javi nam se 😀

Amy prekrasno je sve, baš si lijepo odabrala 😀
    Vidjet ćemo hoće li neko preko reda 😀❤️

Ja sam sutra na pregledu u TA, uzv i ctg bi trebala imati, u 12 trebam doći, držite fige da se malo frajer udebljao 😍

Ssanja
    23. Kolovoz 2018. 11:55

Mi ćemo ipak pokušati izdržati još malo skupa u komadu  zakazali smo termin za carski, 04.09. a ukoliko dođe do nekih komplikacija radit ćemo hitni prije. Nalazi su svi spremni, CTG ćemo raditi svako dva dana i tako pratiti stanje. Ako bude sve kako treba, sitno brojimo još 12 dana 
    Amy set je divan, baš mi se sviđa. Ja sam svoj kupila prerano dok još nismo znali spol, pa sam uzela neutralnu bež kombinaciju jer mi se baš svidio, a sad sam naručila isti takav rozi 

Nas_bebac
    23. Kolovoz 2018. 12:01

Crna191 daa 2-3 puta tjedno al generalnoo 😁😁😁 zi imas bebaca doma vec pa moras jer oni packaju naravno ali ja sam sama s mužem 😶😶
    Eh i nama ova noc je bila groznaaaaaaaa uzasnooo vruce i sparnoo a wc aa to se vise ni ne broji ko ustajanje hahahha 😁😁😥 
    Ja sam sve od kolica do AS sta ima doticaj s bebom oprala u masini i zatborila u vrece ja sam to sta se da poskidala a sta ne samo sa spuzvicom prosla pa posusila na terasi... Miskim da imam sce sta ce mi trebat barem za pocetak iakoo cijelo vrijeme imma osjecaj da sam nesto zaboravila a sve s spiska sam prekrizila hahhhhhhh.. .
    Cureee koje danas imate pregledee sretnoo i da svi bebači budu živahni 😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    23. Kolovoz 2018. 12:04

I odee post prije kraja hhahah 😁😁😁 
    Amy predivann kompletic bas mi je foraa boja 😁😁😁😁😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    23. Kolovoz 2018. 12:08

Ssanja

Mi ćemo ipak pokušati izdržati još malo skupa u komaduzakazali smo termin za carski, 04.09. a ukoliko dođe do nekih komplikacija radit ćemo hitni prije. Nalazi su svi spremni, CTG ćemo raditi svako dva dana i tako pratiti stanje. Ako bude sve kako treba, sitno brojimo još 12 danaAmyset je divan, baš mi se sviđa. Ja sam svoj kupila prerano dok još nismo znali spol, pa sam uzela neutralnu bež kombinaciju jer mi se baš svidio, a sad sam naručila isti takav rozi

Opa, 4.09, to mi tako daleko zvuči a tako je blizu 😎, izdržite što duže 2u1 😀, sretnoooo

joNNa
    23. Kolovoz 2018. 12:17

Wuhu Sanja.  Sad ce to. Blago ti se.  Ja bi isto ranije, bar u 38 tjednu.🙂 Pocetkom oktobra. Mada bi bilo lijepo da mi je beba skorpion onda bi trwbala roditi 5 dana poslije termina.  Ja bi mogla lagano spremiti torbu za bolnicu. Nikad ne znas🙂
    Ma zasto bi prale naavlake od kolica i as? Pa jesu nove? Uvijek mozete dok je beba mala zastiti sa tetrom ili nekom tkaninom dok beba ne stekne imuni sistem. Kasnije nece ni trebati

Nina ❤
    23. Kolovoz 2018. 12:36

Pozdrav cure! 
    Sretno vam na pregledima danas! 😘
    Ja sam svu odjecu oprala i stavila u vakuum vrece tako da spremna ceka. Isto sam poskidala sve sa kolica i AS i oprala u vesmasini, ostatak vani na dvoristu. Iskoristila sam jos dok donekle mogu sama i dok je vani lijepo vrijeme. Torba za bolnicu je spakirana, trebaju jos neke sitnice koje se na brzinu mogu ubaciti. Bezveze mi je ovo sto neke govore nemoj nista spremati prije nego rodis da se nesto ne dogodi. Nego kad ces? Trcat iz bolnice u shoping ili slati nekog da kupuje za tvoje dijete? Ne hvala... Ne kuzim toliku praznovjernost. Ja sam uzivala birati stvari, prati i peglati jer tako mi sve izgleda stvarnije i ne bih da to moram na brzinu ili da nekom drugom prepustim to zadovoljstvo. Istina da neces poceti spremati u 10.tjednu, al sad nitko vise nemoze reci da je prerano 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.