Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 13:21

Hej curke! Evo nas su konacno smjestili u sobu, jutros od 8 🤪 rucali smo, s tim da su nam fulali rucak i dali nam obicni, umjesto dijabetickog. A pazite razliku: obicni - juha, piletina, pire, kupus salata, bijeli kruh. Dijabeticki - ne znam jel juha bika, piletina, mlinci i zelena salata i jabuka, ne znam jel bilo kruha. Nes ti razlike. Kruh i tko nisam pojela jer mi je bilo cudno da su mi bijeli kruh dali. Situacija vam je ovako: soba 4 kreveta, 3 smo za sada. Puse nekakav ventilator ili klima prijenosna, ne znam sta je. Cekam jos uvijek jastucnicu, kratki su s posteljinom. Za sada jako jako ljubazne i sestre i doktori. Neki mladi dok. Ja ne znam da li su to sad vec lagano tjedni kad vaginalni pregledi postaju neugodni, al brate oci mi skoro ispale 😂😂 i drito smo se pogledali kad je zarovo posteno unutra i govori ma znam da nije ugodno, al moram jer je cerviks iza. Ja se kasnije pukla smijati, velim ja mene strah kad kihnem jer mislim da je to sve osjetljivo, a vi to tako krvnicki 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    20. Kolovoz 2018. 13:34

Haha, hvala Isssa,,reci cu muzu da proskenira taj parking😃😄😄
    Baby.nb1 odlican dijabeticki rucak kad su mlinci ukljuceni😂😂. Super za sestre i doktore! Zelim da su nam svima.takvi u bolnici😊😊
    a ovo čačkanje dolje...i meni je zadnji put na pregledu bilo tak..oci mi skoro ispale kak velis...a doktor meni opustite se , opustite se...znam da je neugodno!! Pa jbt kak da se onda opustim??!🤬😳😂😂 

Nas_bebac
    20. Kolovoz 2018. 13:35

Dann curkee ja danas bome ljenčarim nije me volja bas nista natecena sam od jutra i bezvoljna poslje rucak cu nabrzinu slozit lazanje i u pecnicu nista konkretnije me nije bolja radit ...
    Petrapp2605 sretan tiii rođendan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
    Mimmyx eeee bemu misa bas mi je zao jer ti je tako lose ali jos maloo sve za nase malene ..
    Curke drzite se i samo polako vruce je i tlak nam skace na sve sada smo vecinom sve pri kraju i imamo razloga vise ljencarit i pazit se... Svima zelim sto mirniji dan 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 13:37

Hvala cure na lijepim željama za rođendan! Ja radim čololadni kolač za kasnije🥧🎂 🤭. 
    Mimmyx baš mi je žao što se ne osjećaš ugodno u bolnici, ja planiram roditi u Merkuru, i bila sam u njihovoj TA, i sve sestre i dr su bile jako ljubazne. I do sada stvarno nisam čula negativne komentare pogotovo za dr za koje kažu da su stvarno stručnjaci. A što se hrane tiče, to je teško uopće komentirati, pogotovo hranu na intenzivnoj, di god da sam bila u bolnici hrana mi je bila grozna. Promaklo mi je o kojoj je bakteriji riječ u tvom slučaju?
    Baby.nb1 koliko dugo tebe misle zadržati? 

Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 13:46

Petrapp a rekla mi je sestra da sutra ujutro u 6 je zadnje mjerenje, pa ako nalazi budu ok, idem sutra doma, ako ne vidjet cemo. Ne znam jesam vam rekla, na uzv je procjena 3 kile 😂😂😂 al je rekao da je to neki prastari uzv, pa mozda poslije pogleda i na nekom boljem.
    Tako su me raznjezile ove bebice danas. Vidjela sam male blizance kad su ih tati pokazivali. I jos 3 bebice kad su ih nosili. ❤️❤️❤️ 

Dija85
    20. Kolovoz 2018. 13:59

Ja mislim da sam za sada sa šopingom gotova. Još samo kolica. To ću naručiti na početku 9. Mj. Kupila sam za bradavice kremu od biobaze, piše da se ne mora prati prije dojenja, a 18 kn. Valjda je ok. I još krema za bebinu guzu ali to ću iz ljekarne onu što oni prave pa da mi ne stoji dugo. To stignem. Uzela sam te pelene u dmu jedne su gratis. Znači 3 paketa za 235 kn. Sve skupa 220 pelena. Valjda je to ok. 

Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 14:00

E da, htjela sam vam jos napisati sto se tice spavacica i toga. Ima ih doslovno u svim kombinacijama. Trenirka/majica, kratke hlacice/potkosulja, klasicne spavacice, one ful kratke  dekoltirane... Bas svega... Jedino obratite pozornost na koliko je materijal proziran. Ako vas to naravno dira. Jedna je imala svijetloplavi ogrtac, al se tocno kuzio onaj ogromni ulozak 

Crna191
    20. Kolovoz 2018. 14:13

Duzna sam slikicu za punih 36tt

Meni je sutra pregled u Petrovoj i uzv..pa ćemo vidjeti kakvo je stanje..moram i frendicu vidjeti koja je isto rodila tamo ali u 29tt kao naše curke ovdje..

• anusha
    20. Kolovoz 2018. 14:15

Iva Gljiva gdje se to ide uplatiti za tečaj? Moram i ja do kraja mjeseca, ali mislila sam tamo za tjedan dana najranije, kad zahladi, valjda će biti mjesta. 

petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 14:34

Crna191 buša ti je tako lijepa okrugla! 😊😍 Moram i ja staviti slikicu za puni tj 
    Baby.nb1 onda držim fige da bude sve ok, jer doma je ipak najljepše! Makar znam da su u Vinogradskoj jako rigorozni kaj se tiče šećera, meni je rekla moja dr da bi me s onim 4.8 na tašte oni tamo vrlo vjerojatno stavili na dijetu 🤣. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.