Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ssanja
    20. Kolovoz 2018. 11:32

mimmyx koji si tjedan, kad misle raditi carski? Baš mi je žao što ti je tako u bolnici, drži se... za naša mala čuda sve mi izdržimo 
    Ja ću pobudaliti više od ovog CTG-a. Opet ništa ne valja, bebin puls danas ide do 200. Večeras idem opet da radim, kod nas sad praznik dva dana pa internisti tek u četvrtak i tad ćemo odrediti datum za carski. A ovo sa bebinim pulsom me baš brine

Aurora
    20. Kolovoz 2018. 11:32

Petrapp sretan rođendan🎂🍰🌹🎁🎉🎈

Mimmyx baš mi je žao 😐 nije mi jasno zašto na carski, zar ne možeš prvo dobiti antibiotik?! Ja sam za Merkur čula da su okej....🤔

Ja sam zaključila da je to s bolnicama čista sreća, dugo se premišljam dal u Petrovu ili Vinogradsku, al čini mi se svejedno... Bit će kako se taj dan sve pogodi...  
    Jel neka od vas razmišlja da ne cijepi bebu? Vidim puno u zadnje vrijeme za i protiv rasprava...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 11:50

Ssanja

mimmyx koji si tjedan, kad misle raditi carski? Baš mi je žao što ti je tako u bolnici, drži se… za naša mala čuda sve mi izdržimo
    Ja ću pobudaliti više od ovog CTG-a. Opet ništa ne valja, bebin puls danas ide do 200. Večeras idem opet da radim, kod nas sad praznik dva dana pa internisti tek u četvrtak i tad ćemo odrediti datum za carski. A ovo sa bebinim pulsom me baš brine

Šta oni kažu na taj puls bebe, koji je uzrok? To je baš visoko, meni nije prošao 140 nikada 🤔, sretno večeras pa nam javi

_IvaGljiva_
    20. Kolovoz 2018. 11:52

Petrapp, sretan ti rođendan! 🎂🎈🎉
    Ja sam na putu prema Vinogradskoj, idem prijaviti sebe i muža za trudnički tečaj. Zvala sam u petak i rekli mi da moram doći osobno i platiti. Tečaj je prvi tjedan u 9.mjesecu i nadam se da neću roditi do tada i da ću ipak uspjeti nešto korisno pohvatati prije dana D. 😉
    Pitanje dana, zašto su sve bolnice na brdu? Svaki odlazak bilokamo mi je mini planinarenje 🗻😂

mimmyx
    20. Kolovoz 2018. 11:53

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo...😐

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 11:54

Aurora

Petrapp sretan rođendan🎂🍰🌹🎁🎉🎈

Mimmyx baš mi je žao 😐 nije mi jasno zašto na carski, zar ne možeš prvo dobiti antibiotik?! Ja sam za Merkur čula da su okej….🤔

Ja sam zaključila da je to s bolnicama čista sreća, dugo se premišljam dal u Petrovu ili Vinogradsku, al čini mi se svejedno… Bit će kako se taj dan sve pogodi…
    Jel neka od vas razmišlja da ne cijepi bebu? Vidim puno u zadnje vrijeme za i protiv rasprava…

Ja sam u Petrovoj full zadovoljna sa svima od sestara, doktora, hrane pa na dalje, jedino taj jedan specijalizant za UZV nije dobar ali 99% njih je stvarno super 😀
    Ja sam ZA cijepljenje bebača

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 11:57

mimmyx

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo…😐

Onda je bolji carski u svakom slučaju, joj te glupe beštije 😤, samo probleme rade 😠

Looda_vila
    20. Kolovoz 2018. 12:07

mimmyx

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo…😐

Ajde do 30.9. ima jos vremena, pa se mozda i uspijes rijesit beštije. 
    Jao da IvaGljiva sad si me sjetila da se moram raspitat gdje parkirat oko sv.Duha obzirom da tamo rade parking i da nikad nema mjesta za parkiranje.
    Justme123  koja je procedura za TA? Jel to ono dolje pa lijevo od ulaza??

Ssanja
    20. Kolovoz 2018. 12:28

Isssa ginekolog misli da je bebin puls ubrzan zbog kombinacije mog tlaka i mog visokog pulsa. Prošli tjedan je išao do 180, a ovo jutros je baš bilo visoko. Moram sačekati četvrtak i mišljenje interniste, pa možda da odmah radimo sekciju da ne čekamo 38 tjedan. Sve mislim da je nešto baš alarmantno da bi me odmah ostavili u bolnici, ali baš brinem da se nešto ne iskomplikuje 

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 12:59

Ssanja

Isssa ginekolog misli da je bebin puls ubrzan zbog kombinacije mog tlaka i mog visokog pulsa. Prošli tjedan je išao do 180, a ovo jutros je baš bilo visoko. Moram sačekati četvrtak i mišljenje interniste, pa možda da odmah radimo sekciju da ne čekamo 38 tjedan. Sve mislim da je nešto baš alarmantno da bi me odmah ostavili u bolnici, ali baš brinem da se nešto ne iskomplikuje

Ma vjerujem da je nešto opasno da bi već alarm radio, a ovako samo se pokušaj smiriti i ne razmišljati previše, sve će to biti super 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI