mimmyx koji si tjedan, kad misle raditi carski? Baš mi je žao što ti je tako u bolnici, drži se... za naša mala čuda sve mi izdržimo
Ja ću pobudaliti više od ovog CTG-a. Opet ništa ne valja, bebin puls danas ide do 200. Večeras idem opet da radim, kod nas sad praznik dva dana pa internisti tek u četvrtak i tad ćemo odrediti datum za carski. A ovo sa bebinim pulsom me baš brine

Petrapp sretan rođendan🎂🍰🌹🎁🎉🎈
Mimmyx baš mi je žao 😐 nije mi jasno zašto na carski, zar ne možeš prvo dobiti antibiotik?! Ja sam za Merkur čula da su okej....🤔
Ja sam zaključila da je to s bolnicama čista sreća, dugo se premišljam dal u Petrovu ili Vinogradsku, al čini mi se svejedno... Bit će kako se taj dan sve pogodi...
Jel neka od vas razmišlja da ne cijepi bebu? Vidim puno u zadnje vrijeme za i protiv rasprava...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
mimmyx koji si tjedan, kad misle raditi carski? Baš mi je žao što ti je tako u bolnici, drži se… za naša mala čuda sve mi izdržimo
Ja ću pobudaliti više od ovog CTG-a. Opet ništa ne valja, bebin puls danas ide do 200. Večeras idem opet da radim, kod nas sad praznik dva dana pa internisti tek u četvrtak i tad ćemo odrediti datum za carski. A ovo sa bebinim pulsom me baš brine
Šta oni kažu na taj puls bebe, koji je uzrok? To je baš visoko, meni nije prošao 140 nikada 🤔, sretno večeras pa nam javi

Petrapp, sretan ti rođendan! 🎂🎈🎉
Ja sam na putu prema Vinogradskoj, idem prijaviti sebe i muža za trudnički tečaj. Zvala sam u petak i rekli mi da moram doći osobno i platiti. Tečaj je prvi tjedan u 9.mjesecu i nadam se da neću roditi do tada i da ću ipak uspjeti nešto korisno pohvatati prije dana D. 😉
Pitanje dana, zašto su sve bolnice na brdu? Svaki odlazak bilokamo mi je mini planinarenje 🗻😂

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo...😐
Petrapp sretan rođendan🎂🍰🌹🎁🎉🎈
Mimmyx baš mi je žao 😐 nije mi jasno zašto na carski, zar ne možeš prvo dobiti antibiotik?! Ja sam za Merkur čula da su okej….🤔
Ja sam zaključila da je to s bolnicama čista sreća, dugo se premišljam dal u Petrovu ili Vinogradsku, al čini mi se svejedno… Bit će kako se taj dan sve pogodi…
Jel neka od vas razmišlja da ne cijepi bebu? Vidim puno u zadnje vrijeme za i protiv rasprava…
Ja sam u Petrovoj full zadovoljna sa svima od sestara, doktora, hrane pa na dalje, jedino taj jedan specijalizant za UZV nije dobar ali 99% njih je stvarno super 😀
Ja sam ZA cijepljenje bebača

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo…😐
Onda je bolji carski u svakom slučaju, joj te glupe beštije 😤, samo probleme rade 😠

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo…😐
Ajde do 30.9. ima jos vremena, pa se mozda i uspijes rijesit beštije.
Jao da IvaGljiva sad si me sjetila da se moram raspitat gdje parkirat oko sv.Duha obzirom da tamo rade parking i da nikad nema mjesta za parkiranje.
Justme123 koja je procedura za TA? Jel to ono dolje pa lijevo od ulaza??

Isssa ginekolog misli da je bebin puls ubrzan zbog kombinacije mog tlaka i mog visokog pulsa. Prošli tjedan je išao do 180, a ovo jutros je baš bilo visoko. Moram sačekati četvrtak i mišljenje interniste, pa možda da odmah radimo sekciju da ne čekamo 38 tjedan. Sve mislim da je nešto baš alarmantno da bi me odmah ostavili u bolnici, ali baš brinem da se nešto ne iskomplikuje

Isssa ginekolog misli da je bebin puls ubrzan zbog kombinacije mog tlaka i mog visokog pulsa. Prošli tjedan je išao do 180, a ovo jutros je baš bilo visoko. Moram sačekati četvrtak i mišljenje interniste, pa možda da odmah radimo sekciju da ne čekamo 38 tjedan. Sve mislim da je nešto baš alarmantno da bi me odmah ostavili u bolnici, ali baš brinem da se nešto ne iskomplikuje
Ma vjerujem da je nešto opasno da bi već alarm radio, a ovako samo se pokušaj smiriti i ne razmišljati previše, sve će to biti super 😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji