Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 15:25

petrapp2605

mimmyx

Ja sam pitala juce kuharicu dali mi moze otvoriti vode a ona je rekla : Nemogu,nisam ja za te stvari imas sestru ,al onako bezobrazno….Covjek se bas glupo zbog njih osjeca😕
    Bakterija se zove isirihija holi ili koli nemam pojma kk se izgovara al ugl to 😂

Esceri

Kad stisneš pošalji prije nego napišeš. 
    escherichia coli ugl, to je gadna bakterija i dobro da si u bolnici, mojoj mami je prošlo ljeto također došla do bubrega nakon nekolilo upala mjehura koju joj je izazvala, bila je 3 tj u zaraznoj na antibioticima i imala užasne bolove i strašno visoku temperaturu. 

petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 15:38

Isssa nisu ti ništa napominjali za terapiju zato što izolirana e.coli u rodnici ne predstavlja probleme i stoga se ne tretira antibioticima nego se gleda kao "prirodno" prisutna mikroflora, kao što je i stanovnik probavnog sustava, od kuda se i "preseli". Al problem je kad se stvori u urinarnom sustavu jer tu pokazuje svoju pravu sposobnost za stvanjem infekcije. Ali bude vam naša doktorica schinin  bolje objasnila kad pročita. 

PlavaBorovnica
    20. Kolovoz 2018. 15:46

Žao mi je zbog bakterije mimmyx. Nadam se da još postoji opcija da se ta zločesta bakterija potamani i da ne bude carski.
    Js sam se upravo pogledala u ogledalo i vrisnula. 
    Na mom trbuhu su iz noći rasule stotine strija. Stotine srebrnih munja svih smjerova. 🤖😔😔😔 Džaba mazanje. Raspoloženje mi je ko ona stvar u pravom lunaparku što te popne na vrh i onda zakuca dolje.

Dija85
    20. Kolovoz 2018. 16:21

PlavaBorovnica

Žao mi je zbog bakterije mimmyx. Nadam se da još postoji opcija da se ta zločesta bakterija potamani i da ne bude carski.
    Js sam se upravo pogledala u ogledalo i vrisnula.
    Na mom trbuhu su iz noći rasule stotine strija. Stotine srebrnih munja svih smjerova. 🤖😔😔😔 Džaba mazanje. Raspoloženje mi je ko ona stvar u pravom lunaparku što te popne na vrh i onda zakuca dolje.

A jooj, žao mi je.. ❤ iako ti to nije nikakva utjeha. Ja ih samo čekam. Svaki dan se mažem ali nekako sam sigurna da je džabe. 😏 
    Petra koliko lijepe robice! 😍

Looda_vila
    20. Kolovoz 2018. 16:31

Justme123 hvala ti na  ponudi draga, al zbilja ne treba!😊 sad u ta me muz ujutro ostavi, pa kasnije pokupi...ovo za parking mi je vise in case kad dode porod, al mislim da bum se onda dopeljala s uberom hahah.😂😂😂
    Petrapp i ja uzela ovaj zuti kompletic winnie iz h&m-a😍😍 jako slatko je sve🤗😍😍
    Borovnice zao mi je za strije😕 ako su one svijetle i tanke mozda se povuku nakon poroda!!
    Meni moje dijete danas neda radit nista. Toliko me jako gura i lupa da jednostavno moram sjest ili lec i cekat da se malo umiri😑😏 imam osjecaj da ce mi izbit nogom van kroz trbuh😆🤣🤣

Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 17:44

Ovako se otprilike osjecam 😂

url=https://lilypie.com]

20. Kolovoz 2018. 17:52

Mimmyx bas mi je zao sto su tako bezobrazni u bolnici, nadam se da ces ipak ici doma uskoro i da nece biti carski prije vremena.
    Crna lijepa busica, svida mi se haljina!
    Petrapp robica je divna! Sretan ti rodendan!! Jesi danas bolje volje unatoc vrucini?
    PlavaBorovnica zao mi je za strije, ali vidjet ces pravo stanje stvari tek nakon sta rodis i kad se trbuh povuce, mozda je bolje stanje nego sto se trenutno cini kad je trbuh zategnut do maksimuma
    Looda_vila kako zelis, a do poroda mozda i zavrse taj parking kod bolnice (nisam ni znala da su tamo radovi) 😊

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 17:55

Danas imam trudničke želje za poluditi 😂, ujutro u 9 sam kuhala grah sa kiselim zeljem, na +40, pa ko jede to po ovim vrućinama???? I sad sam napravila štrudlu s jabukama, maznula sam cijeli red 🙈🙈🙈🙈🙈, a kak sam tijesto razvačila, ajmeeeee, joga poze 😂😂😂😂😂

Looda_vila
    20. Kolovoz 2018. 18:22

Isssa

Danas imam trudničke želje za poluditi 😂, ujutro u 9 sam kuhala grah sa kiselim zeljem, na +40, pa ko jede to po ovim vrućinama???? I sad sam napravila štrudlu s jabukama, maznula sam cijeli red 🙈🙈🙈🙈🙈, a kak sam tijesto razvačila, ajmeeeee, joga poze 😂😂😂😂😂

Jaoooo ja bi grah sa zeljem!!!! Bas mi se jede to😍😍😍 mogla bi to sutra spremit 😋😋😋
    Ova strudla ti isto fino izgleda😍😍
     ja sam danas krenula kao radit pasiranu rajcicu i šalšu za u skrinju, jer mami je toliko paradajza rodilo da nema kud s njim..al ova mala moja mi nije dala mira, pa cu sutra nastavit. 
    Kike hvala za info na bubamaru, bas cu uzet za malu od frendice jednu igracku 😊

PlavaBorovnica
    20. Kolovoz 2018. 18:25

Hvala na razumijevanju drage moje...Znam da razumijete. 😘😘😘 Možda se povuku, zasad samo vidim da je sve popucalo.
    Baby nb1, nasmijala si me tim crtežom😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.