Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimmyx
    20. Kolovoz 2018. 14:36

Ja sam pitala juce kuharicu dali mi moze otvoriti vode a ona je rekla : Nemogu,nisam ja za te stvari imas sestru ,al onako bezobrazno....Covjek se bas glupo zbog njih osjeca😕 
    Bakterija se zove isirihija holi ili koli nemam pojma kk se izgovara al ugl to 😂

20. Kolovoz 2018. 14:43

Looda_vila

mimmyx

Ja sam u 35 tt, daju mi antibiotik al ona se vec drugi put vratila u razmaku od tri mjeseca pa kazu da postoji sansa da se vrati opet i da se beba zarazi.. Ne odma ali 30.9 kad mi je termin bi trebalo…😐

Ajde do 30.9. ima jos vremena, pa se mozda i uspijes rijesit beštije.
    Jao da IvaGljivasad si me sjetila da se moram raspitat gdje parkirat oko sv.Duha obzirom da tamo rade parking i da nikad nema mjesta za parkiranje.
    Justme123koja je procedura za TA? Jel to ono dolje pa lijevo od ulaza??

Daj mi mail napisi pa ti ja svoju adresu posaljem pa mozes kod mene u dvoriste parkirat i onda prosetas do bolnice gore par min uzbrdo (ja sam cca 200m od bolnice i stalno mi se ispred dvorista parkiraju ljudi koji idu na sv.duh). Za prvi dolazak u TA se moras naruciti i ides u prizemlje dolje lijevo od glavnog ulaza ili ak udes tam di je ulaz za hitni prijem (prek puta farmacie), ides desno

• anusha
    20. Kolovoz 2018. 14:44

mimmyx

Ja sam pitala juce kuharicu dali mi moze otvoriti vode a ona je rekla : Nemogu,nisam ja za te stvari imas sestru ,al onako bezobrazno….Covjek se bas glupo zbog njih osjeca😕
    Bakterija se zove isirihija holi ili koli nemam pojma kk se izgovara al ugl to 😂

Sad mi više ništa nije jasno. Zar nije Isssa pisala da su joj tu istu našli u brisu ali da nije frka i da ju čak neće ni liječiti? 

20. Kolovoz 2018. 14:50

Isssa taj parking je na groznom mjestu jer se takva guzva stvori kad 1 ceka uparkiravanje (prolazim onuda kad klince u vrtic vozim i uvijek popi.dim) pa mu ne zele sat iz suprotnog smjera da ude i onda je kolona doslovno do Mitnice dolje

mimmyx
    20. Kolovoz 2018. 15:03

Anusha- meni je i mama moja rekla ds je mene rodila na carski isto zbog te bakterije ,nju su bez promisljanja stavili na carski... A neznam vise ni ja ...

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 15:14

Justme123

Isssa taj parking je na groznom mjestu jer se takva guzva stvori kad 1 ceka uparkiravanje (prolazim onuda kad klince u vrtic vozim i uvijek popi.dim) pa mu ne zele sat iz suprotnog smjera da ude i onda je kolona doslovno do Mitnice dolje

E sad za to ne znam, ja sam tamo parkirala iza 8 i to kratko samo dok bi mi krv izvadili cca 10 min i nikad problema 😀

20. Kolovoz 2018. 15:15

Off topic cure
    Veceras od 8 bubamara ima late night shopping za clanove kluba. 15% popusta i besplatna dostava iznad 150kn i dobije se dar neki :) 
    Ako jos kojoj sto fali :)
    http://www.bubamara.in

Isssa
    20. Kolovoz 2018. 15:16

mimmyx

Anusha- meni je i mama moja rekla ds je mene rodila na carski isto zbog te bakterije ,nju su bez promisljanja stavili na carski… A neznam vise ni ja …

Kod mene je u vaginalnom brisu, ne u urinarnom, kad je u urinarnom onda je problem makar nema logike 🤔, uglavnom kod mene niti su kaj u Petrovoj rekli za liječenje niti moja ginekologica

petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 15:19

Evo kad je Baby.nb1 spomenula bebe i da se raznježila odmah sam morala ić gledat našu novu robicu, pa sam ju usput i poslikala. Ovaj zadnji dolje desno nam je kompletić za ići doma. 

petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 15:21

mimmyx

Ja sam pitala juce kuharicu dali mi moze otvoriti vode a ona je rekla : Nemogu,nisam ja za te stvari imas sestru ,al onako bezobrazno….Covjek se bas glupo zbog njih osjeca😕

Esceri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.