Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    28. Veljača 2018. 19:59

Teta55 sretno sutra, svi držimo fige, znam da je tesko ali samo pozitivno 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

28. Veljača 2018. 20:12

Teta55 kada imaš pregled sutra? 

28. Veljača 2018. 20:18

Cure ja imam temp 37,5.. Je li to bas opasno u trudnoci,  sta da radim?, Pretpostavljam  da nr smin nikakve ljekove piti..  A dr mi nije  nista  jutros daala,  samo  je rekla  da dodem ujutro  ako se budem  lose osjecala.  

28. Veljača 2018. 20:37

Shinin, evo muz me malo ohrabrio, sad sam bolje i generalno sam pozitivna, vjerujem u ovu bebu!
    Imam neke tablete protiv mucnina na bazi dumbira, ali mu se ne osjeti okus, mada nisam primijetila poboljsanje otkad ih pijem.
    Pogledat cu u ljekarni, a mozda probam i s nekom novom hranom :)
    Kako si ti?

28. Veljača 2018. 20:41

Tinci, oko 10 imam, javim se cim stignem.
    Hvala cure na lijepim zeljama!
    Nestrpljiva, to nije neka visoka temp., ako nemas druge bolove ili smetnje, ili temp poraste, idi kod doktora za par dana. Inace se moze uzimati lupocet i nisam sigurna za lekadol, neka me netko ispravi ako grijesim, ali nemoj uzimati dok ti nije temp barem 38.5.

28. Veljača 2018. 21:09

Teta želimo vam svu sreću!! ..ma bit će sve super..ja i cure molimo se Bogu za tvoje malo čudo 

28. Veljača 2018. 21:42

Tinci 😘😘

Nina ❤
    28. Veljača 2018. 21:47

Teta55, sretno! ❤

• riri5
    28. Veljača 2018. 22:41

Teta sretno bit Ce to sve super!

Jelennnna
    28. Veljača 2018. 23:00

Teta sretno!!
    Bit ce nam svima najlipsa godina ikad s nasim bebicama. Mirno spavajte curke!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.