Evo da se i mi javimo malo..
Bili na pregledu i rekli nam da bebica ima 2,255 gr i okrenuta je glavicom dolje... Posteljica je otraga i nema nikakvih poteskoca. 28.8 smo naruceni na bris i onda u Zagreb svakih tjedan dana ... Sve je u najboljim mjerilima za 34 tt...Imamo jos malo do kraja a 9 mj nam je pun rodendana 😂Kak cemo to izbavit nemamo blage...
Pozz svima i drzite se do kraja 😘😌
Pozdrav curee!
Nova sam ovdje i upravo sam se registrirala jer ne mogu spavatii od iščekivanja.
Trenutno sam u 32. tt i polako me hvata nervoza zbog poroda koji se bliži.
Ovo mi je prva trudnoća i zanima me imate li vi kakvih iskustava sa epiduralnom i osjeckim kbc-om. Imate li kakve informacije o tome placa li se epiduralna i mora li se unaprijed ugovarati kao sto neki pricaju?
Hvalaa :)))
evo nas na 30+2 tt. Iako sam s kilama na +3 ogromne smo, al dobro bude se to sredilo, a za grudnjake mogu samo da kažem blago onima s malima, ja sam na E košarici, i muku mučim s pronalaskom grudnjaka, ne želim ni zamišljat kaj će bit dalje kad krene mlijeko 🙈
Pozdrav curee!
Nova sam ovdje i upravo sam se registrirala jer ne mogu spavatii od iščekivanja.
Trenutno sam u 32. tt i polako me hvata nervoza zbog poroda koji se bliži.
Ovo mi je prva trudnoća i zanima me imate li vi kakvih iskustava sa epiduralnom i osjeckim kbc-om. Imate li kakve informacije o tome placa li se epiduralna i mora li se unaprijed ugovarati kao sto neki pricaju?
Hvalaa :)))
Dobro nam došla 😀, za OS neznam ali u ZG se ne plaća, nebi ni tamo trebalo a ni dogovarati, nekome se ne stigne ni dati epiduralna 😁, i nemoj biti nervozna zbog poroda, i meni je prva beba 😊, ali nekako sam si zacrtala da van mora kako god i ne želim razmišljati uopće o porodu, doći ću glupa ko stup betonski na porod 🤣😂 i baš me briga
evo nas na 30+2 tt. Iako sam s kilama na +3 ogromne smo, al dobro bude se to sredilo, a za grudnjake mogu samo da kažem blago onima s malima, ja sam na E košarici, i muku mučim s pronalaskom grudnjaka, ne želim ni zamišljat kaj će bit dalje kad krene mlijeko 🙈
Hehehehe, vi sisate nabijate nama ne sisatama komplekse 😂, samo dajte 😂😂😂😂😘😘😘
Hvala! :))
Ajmee svaka čast na takvom razmišljanjuuu! Ja sam jedna od onih koje je trta i kada krv treba vaditi pa nije ništa čudno što me sada hvata nervoza😂😂
Bok cure!
Krenula sam odgovarati poimenice pa sam se izgubila. Hhh
Ugl. htjela sam reci bravo curama koje su isle na preglede, neka smo sto duze 2u1 i da je sve ok.
Poroda se ne bojim jer ne znam sto me ceka. Al kakva sam inace pekmezava u zadnje vrijeme i jednom mi je jedna dr rekla da imam nultu tocku tolerancije na bol nisam sigurna kako ce to na kraju biti, al malac mora van kako god okrenem pa mi svejedno. Bitnije mi da babica, sestre i doktor budu normalni i ako ih budem mogla slusat da ce mi bit bolje.
Ja sam do sad dobila 8kg, a sad smo 35t. Nitko mi nista ne govori, a ja se ne opterecujem, kad dode vrijeme kile cu skidati.
Danas sam isla po zadnji nalaz s transfuzije i dobar je, u utorak nam je kontrola pa se javim kakvo je stanje. Jucer me je toliko izmlatio i nije dao spavat da sam i ja mislila da ce mi koza puknut koliko se rasteze, pa vjerujem da je beba Teo dobro. 💙
Evo i nas s pregleda... beba je fino napredna, skoro 3400 teška, ponovo smo radili CTG i puls opet ubrzan, do 170 ide. Sutra cu ponoviti CTG. Dogovoren mi je carski rez u 38om tjednu, doktori ne bi rizikovali sa indukcijom zbog pulsa i tlaka. A papire za carski počinjem pripremati od sutra, tako da imamo sve spremno ukoliko porod krene ranije jer je beba i dalje baš nisko glavicom u zdjelici. Pa sad pratimo šta će se dešavati narednih dana
Evo i nas s pregleda… beba je fino napredna, skoro 3400 teška, ponovo smo radili CTG i puls opet ubrzan, do 170 ide. Sutra cu ponoviti CTG. Dogovoren mi je carski rez u 38om tjednu, doktori ne bi rizikovali sa indukcijom zbog pulsa i tlaka. A papire za carski počinjem pripremati od sutra, tako da imamo sve spremno ukoliko porod krene ranije jer je beba i dalje baš nisko glavicom u zdjelici. Pa sad pratimo šta će se dešavati narednih dana
Sad sam se zabrinula kad si ovo rekla. Radili su ni ctg prije par dana i puls je bio 180 i vise. Okretali me na sve strane ali nista. Na kraju sestra odustala i rekla ah beba je aktivna jako. I isto nije u zdjelici mi beba a mogu svaki cas rodit. Ajme sad sam u panici
Marija, dobrodošla😊
Majchi, aaaa evo još jedne koja se muči kao ja, isto sam na E košarici, tako da te razumijem u potpunosti😥😊
Ssanja, pa to je već velika beba😊😊 držim fige da sve bude dobro🤞🏻🤞🏻❤
Sortiraj odgovore
Najstariji