Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MateMari
    16. Kolovoz 2018. 17:11

bok cure..  Jesam nova ovdje al vas već dugo pratim😉mislim da sam pročitala sve postove do sad, tipa kad se navučeš na neku seriju pa moraš svaku pogledati hehe😂 trenutno sam na 35+4tt i sve ovo mi je uspjeh obzirom da sam curicu u prvoj trudnoći rodila u 30-om tt sa 1200gr. Tako da mi je sve ovo novo😉  nego da pitam vas koje ste na komplikacijama, kad je obično isplata? Nikak da se dočekam vise, ovo mi je prva uplata, pa da obavim zadnji Shopping😁😁😁 

Baby.k
    16. Kolovoz 2018. 17:26

MaSen, drago mi je da napredujete, izdržite još malo😊😊
    MateMari, dobrodošla 😊 Inače su komplikacije 18-og, ali mislim da će ovaj mjesec biti sutra.

Isssa
    16. Kolovoz 2018. 18:12

Amy2018 jel sve ok?
    MateMari dobro nam došla 😀

Schinin
    16. Kolovoz 2018. 18:17

pozdrav moje drage klokanice  probala sam vas procitati, ali sam naravno vecinu pozaboravljala sto sam kome htjela napisati  uglavnom vidila sam puno lijepih busica, nasa djecica si uveliko grade kucice i puno lijepih stvarcica sto su vas bacile u bakrot  i vase price o sisa-ementaleru itd su me bas nasmijale - hvala vam za to, u nekom sam depresivnom stanju pa mi je malo smijeha bas dobro doslo.
    perilicu za sudje smo rijesili (hvala tata ) a za ostalo sutra dolazi vodoinstalater. sad sam na jos jednom mjestu na stropu nasla vlagu,pa se nadam da taj bude sve nasao i sredio sto treba.
     i vi ste bile nestripljive zbog mog pregleda bar kao ja  ovako: kod mene sve po starom, od zadnjeg puta nisam nist dobila na kilazi, dakle od pocetka smo na +2kg, tlak itd sve ok. a beban  je veliki: ca. 45cm i 2144g AFI 14. i UZ mu se nije svidio, lupio je nogom sondu. za UZ je bio okrenut glavicom dolje, ali mislim da se sinoc opet preokrenuo. interesantno je da ako racunas termin po ZM bude 12.10. ako uzmez u obzir da sam imala duze cikluse i znam kad je bila ovulacija termin bi bio 16.10. a po zadnjem UZ i velicini bebe kaze 23.9 - odgovara bebi 3tj starijoj.... budemo se dali iznenadit kad ce doci, samo bi ja trebala polako krenut pripremat 
    eh da i dr mi je rekao da prestanem citati  pocela sam piti probiotik, jer je nedavno izasla studija koja je utvrdila da uzrocnik za autizam moze biti nebalancirana crijevna flora kod majke i da se preporucuje zdrava ishrana i probiotik. pa rekoh hajd da krenemo, ne skodi ni meni ni bebaacu, a ono za svaki slucaj, posto kazu da je risikofaktor starost roditelja, a mi nismo bas u cvijetu mladosti....
    i dobila sam jos diteper cjepivo. jeli to i kod vas prakticiraju? prije svega svrha je da se naprave antitijela protiv hripavca koja ce preci na fetus da bude zasticen dok beba sama ne bude cjepljena. a posto su nase bebice jesenske i tako nesto kao hripavac moze biti potencijalno smrtonosno mislim da ima smisla, iako ja jos psujem jer me je ubod bolio
    Bruncili i Masen drago mi je da vase lavice tako fino napreduju i nadam se da ce tako i ostati! a vama zelim prije svega strpljenja!!!
    Pandica i Sanja drzite se jos koji dan! 
     i ostatak sam stvarno zaboravila

Amy2018
    16. Kolovoz 2018. 18:29

Evo da se javim da vas ne ostavljam u neizvjesnosti. Dok sam cekala muza da dodje, izbolilo me, lezala sam dok nisam zaspala,, kad je dosao sve je proslo kao rukom odneseno 🤨🤨 nemam vise bolova, osim u trtici al to mi je od pocetka jos tako, prestalo jedno vrijeme i sad opet. Tako da nisam isla na pregled, nadam se da su bili laznjaci,, mislim da me otvaralo ili nesto da nebi prestalo svakako, Cim satima nista se ne desava sigurno je sve ok i bebac je jaaaako aktivan. Hvala vam na savjetima, super ste cure 😁😁 jao kad vidim te kilaze bebuskica krivo mi bude sto moja doktorka ne mjeri i nista ne govori, ima stari uzv pa eto, nemam pojma koliki mi je malac 🤔🤔 ima vas dosta od 35 tt i na dalje, uskoro nam dolaze bebice, sve me vise panika hvata 😁 hvala cure jos jednom, pratimo se i dalje, ako sta novo bude, javim 😁😁😁😘😘😘😘😘

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Isssa
    16. Kolovoz 2018. 20:10

Amy2018

Evo da se javim da vas ne ostavljam u neizvjesnosti. Dok sam cekala muza da dodje, izbolilo me, lezala sam dok nisam zaspala,, kad je dosao sve je proslo kao rukom odneseno 🤨🤨 nemam vise bolova, osim u trtici al to mi je od pocetka jos tako, prestalo jedno vrijeme i sad opet. Tako da nisam isla na pregled, nadam se da su bili laznjaci,, mislim da me otvaralo ili nesto da nebi prestalo svakako, Cim satima nista se ne desava sigurno je sve ok i bebac je jaaaako aktivan. Hvala vam na savjetima, super ste cure 😁😁 jao kad vidim te kilaze bebuskica krivo mi bude sto moja doktorka ne mjeri i nista ne govori, ima stari uzv pa eto, nemam pojma koliki mi je malac 🤔🤔 ima vas dosta od 35 tt i na dalje, uskoro nam dolaze bebice, sve me vise panika hvata 😁 hvala cure jos jednom, pratimo se i dalje, ako sta novo bude, javim 😁😁😁😘😘😘😘😘

Javi nam obavezno, ja sam se otvorila 2 cm da nisam apsolutno ništa osjetila tako da ti bolovi nisu pravilo nikakvo, a kontrakcije su bile potpuno bezbolne 3-4 puta na dan 🙄

Ssanja
    16. Kolovoz 2018. 20:21

Isssa nikako da pitam, jesi li ti još uvijek na mirovanju i uzimaš li još terapiju? Šta su ti rekli do kojeg je tjedna bitno da ne dođe do poroda, ili će pokušati da se ide do termina? Joj jesam ovo stručno napisala al valjda si me skontala na šta mislim 

Isssa
    16. Kolovoz 2018. 20:22

Stigao mi je babyphone 😀😀😀😀😀
    Naručila sam preko wish-a i odličan je, nekako su mi kod nas preskupi bili pa sam riskirala i oduševljena sam 😀, pa eto ako netko planira kupovati slobodno naručite

Isssa
    16. Kolovoz 2018. 20:27

Ssanja

Isssa nikako da pitam, jesi li ti još uvijek na mirovanju i uzimaš li još terapiju? Šta su ti rekli do kojeg je tjedna bitno da ne dođe do poroda, ili će pokušati da se ide do termina? Joj jesam ovo stručno napisala al valjda si me skontala na šta mislim

Ma super si napisala 😀
    Nisam više na strogom, smijem malo prošetati ali ništa nositi 😀, u subotu prestajem sa terapijom cordipina, sad da rodim nebi bio nikakav problem jer sam u terminu, a od bolnice u 31 tjednu su govorili bar da izdržim do 33 tjedna, taj 33 tjedan im je jako bitan zbog pluća bebinih 😀

Isssa
    16. Kolovoz 2018. 20:30

Cure HELP koje se borite s beštijom zvanom Escherichia 😤, dobila sam nalaz brisa, dr kaže da to nije za terapiju, da je to ništa, kaj vi mislite? Sutra idem u TA pa ću čuti i njihovo mišljenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.