Cao klokee..
Ajme koliko sam toga propustila...ne stignem u zadnje vrijeme bas citati sve..
Amy2018 moguce da su trudovi.. tako sam ja imala 3 dana i takvi bolovi su me otvarali.. al doslovno kad primi ne pustaa... i nikako to nije bilo u intervalima.. najbolje doktoru i provjerit..
Moja bebolina i ja smo super..
Ona je sada na 2230. Al nemamo tjedne za izac iz bolnice.. pa vec sam luda ovdje..
Preletila sam staro ali uputite me..jel još neka rodila?
Mene primili luđački hormoni čišćenja ali to vam ide stalno u krug kad imate todlera od skoro 2god doma..ja čistim,ribam,on rukicama maze i tako u krug..
Bili na moru,izgustali se malo i tako..
Eto ja sa komplikacijama koja ne miruje i nikako roditi😝 21.8 mi je uzv pa ćemo vidjeti kakvo je stanje..
Frendica rodila u Petrovoj u 29tt..lavić je bio 1450gr i 40cm..miš mali..za sad je u inkubatoru no sve je ok i sa njim i sa mamom..raste..
Mi smo u 35tt..sa puuuno previše kg..kad vas citam koliko ste malo kg dobile,fakat ne kužim od kud meni toliko a samo se voćem tovim..ali dobro..valjda ćemo skinuti do slijedećeg ljeta..
Mislim da je sad krajnje vrijeme da i ja pripremim koljevku,mm još nije složio ormare tako da mislim da ću ga ili udavit ili kupit najobičniju komodu tek toliko da imam u sto staviti stvari za bebu sad..
Evo vam jedna slikica s našeg ljetovanja..braća uzivaju🙈
Evo i nas s pregleda… beba je fino napredna, skoro 3400 teška, ponovo smo radili CTG i puls opet ubrzan, do 170 ide. Sutra cu ponoviti CTG. Dogovoren mi je carski rez u 38om tjednu, doktori ne bi rizikovali sa indukcijom zbog pulsa i tlaka. A papire za carski počinjem pripremati od sutra, tako da imamo sve spremno ukoliko porod krene ranije jer je beba i dalje baš nisko glavicom u zdjelici. Pa sad pratimo šta će se dešavati narednih dana
Sad sam se zabrinula kad si ovo rekla. Radili su ni ctg prije par dana i puls je bio 180 i vise. Okretali me na sve strane ali nista. Na kraju sestra odustala i rekla ah beba je aktivna jako. I isto nije u zdjelici mi beba a mogu svaki cas rodit. Ajme sad sam u panici
Draga ne mora značiti da je to nešto opasno, moguće je da je beba bila više aktivna pa zato. Kod mene je problem što ja imam hipertenziju, i dosta povišen puls još od prije trudnoće pa ih je strah da to ne utiče na bebu, i zato mi rade često ctg. Tako su meni objasnili u bolnici. Mada primjetila sam da sestre skroz drugačije tumače sve nego doktori. Njima je sve bezazleno i za sve kažu ma nije to ništa strašno, dok doktori su puno oprezniji i pažljivije sve prate
Curke slikice su vam odlicne. Ja sam imala u planu otici jutros na pregled imam bas kontrakcije i jedva cekam cuti kako beba napreduje i sta se desava dolje... Na kraju sam otisla i skuzila da je gin na godisnjem do kraja tj.. (sestra mi je rekla da su do 15.) I tako sam ja na kraju na svoju ruku otisla na more.. pa se planiram vratit u pon ili uto na pregled... koliko mi je taj potez pametan - ne znam al planiram mirovat sto vise.. kako se ovi tjedni povecavaju tako me sve vise strah...
Ssanja ajme kolika beba, pa tvoja pojede moju za ručak 😎, moj mališan je bio prije tjedan dana procijenjen na 2300
Hej cure da se napokon i ja javim, kod mene se svi razisli, nema vise guzve, napokon mir i tisina ☺️ citam kako vam prigovaraju zbog kila, meni to nikako nije jasno pogotovo ano je sve drugo u redu, sta bi trebale mrsavit u trudnoci? Ja sam na +17 i nikad mi doktorica nije prigovorila, ona kaze da se to i ne vidi i beba super napreduje i neznam zasto bi to bio problem.
Mi smo danas usli u 37. tjedan, bila sam na pregledu, sve je u redu, beba je procjenjena oko 2700. Za bebu imam sve spremno, treba samo spremit torbu za rodiliste...
😘😘😘
Isssa ja sam primjetila da kad poredim sa ostalim curama na temi koje su tu negdje tjednima kao ja da je moja cura baš poveća i vidim da smo totalno prešli one tablice. Brinulo me to poprilično, ali šećer mi je ok, a tri različita doktora su mi rekli da je beba dobro i jednostavno napredna pa se nadam da je to stvarno tako. Inače danas baš razmišljam, pa kolika li bi bila moja beba kad bi išli do kraja termina 😊
Isssaja sam primjetila da kad poredim sa ostalim curama na temi koje su tu negdje tjednima kao ja da je moja cura baš poveća i vidim da smo totalno prešli one tablice. Brinulo me to poprilično, ali šećer mi je ok, a tri različita doktora su mi rekli da je beba dobro i jednostavno napredna pa se nadam da je to stvarno tako. Inače danas baš razmišljam, pa kolika li bi bila moja beba kad bi išli do kraja termina 😊
Baš sam se i ja to pitala, preko 4500 sigurno 🙈
MaSen baš lijepo da si se javila, polako ali sigurno napredujete, još samo malo izdrži, 2400 bi Eva trebala imati da idete doma?
Puno je narasla od kad si se javila zadnji puta 😀, lavica prava. Koji tjedan bi bila sada????
Ssanja tek sad vidim da smo mi u 2 dana.. znaci da bi i moj mogao biti tu negdje jer je i inače veći..ja sam procijenila oko 3000gr Al 3400 je bome već dosta..
moj prvi malac je isto bio veći i rodio se u 39+3 sa 3950gr..
Sortiraj odgovore
Najstariji