Eh i da kukulele dobro došla 😁 e da za aspirator imala ga je moja šogorica mala kad je vidila da to bruji počela vrištat baš histeričnoo pa sada nisam pametna sta da radim i koji kupiti… Nebih bas da mi bebolino vrišti i ima traume od toga 😥
Mi imamo nosi set za usisavac i ok je i neki kineski baterijski koji nis ne vuče i kupila arianu jer se na nosiju cijev razlohala al nosi je laksi za pranje
Ssanja, predivan kompletić za izlazak 😍 i igračkice i radosnica ❤
Sad kad ste spremne, možeš u miru čekati dan D 😊✌
Ssanja kako slatko ❤️❤️❤️❤️❤️, ja nemam pojma u čemu ćemo mi malca izvesti iz bolnice, nisam kupovala baš kompletić neki, ubiti jesam ali je za hladnije vrijeme jer sam mislila kao 9 mj, bit će hladno, ali mislim da tu hladnoću nećemo dočekati tako da ću spremiti samo body dugih rukava, hlačice, čarapice i kapicu ❤️😀
Bruncili ma bravo curke! ❤️
Sanja divno je sve! Drzimo fige! 😊
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1 predobra slika upravo tako se osjećam zadnjih dana
Baby.k divni ste za grudnjak potpisujem, i ja ga oblačim samo kad negdje idem, i jedva dočekam da krenem kući pa ga skidam čim sjednem u auto
Ja sam ovih kompletića kupila nekoliko komada, broj 56 i 62 jer su mi bili predivni i onda sam samo jedan od njih probrala za izlazak, nisam namjenski nešto kupovala za tu priliku. A kompletići mi se čine super jer se mogu nositi tako, a lako ih je kombinovati i sa drugom robicom
Mamite, sad upadam malo kao padobranac s temom, ali me užasno živcira direktorica firme😏
Naime, nakon udaje moram mijenjati sve dokumente zbog prezimena i prebivališta. Osobnu i vozačku sam riješila, išla sam u HZZO pitati što mi treba da promijenim zdravstvenu i karticu dopunskog. I za dopunsko sam dobila papire koje moram ispuniti, a za zdravstvenu su mi rekli da kopiram osobnu i vjenčani list te da mi poslodavac ispuni tiskanicu 1. I ja to kažem svojoj direktorici, a ona mene uvjerava da ona to ne mora, da to sve ide automatski. Zna li koja kako to ide? 🤔
Baby.k meni je za hzzo sve firma rjesavala. Ja tu nisam bas nista... i kroz par tj stigla nova zdravstvena..
Baby.k meni je za hzzo sve firma rjesavala. Ja tu nisam bas nista… i kroz par tj stigla nova zdravstvena..
Baš ću pitati sutra kad ću ići predati papire za novo dopunsko. Onda mi je babac na šalteru krivo rekla.
To onda isto vrijedi i za radnu knjižicu?
Baby.k ne ide to automatski, poslodavac ti moze ispuniti tiskanicu kako su ti rekli na hzzou a moze, sto je i jednostavnije, sam napraviti promjenu prezimena na hzzou preko e-zdravstvenog kojim se sigurno sluzi i to mu ne traje duze od 2min za napraviti. Hzzo najcesce isti dan provede promjenu na hzzou za sto ti poslodavac moze isprintati tiskanicu sa promijenjenim prezimenom i adresom kojom se mozes sluziti dok ne dodje nova zdravstvena. Na to jedino poslodavac nema utjecaja jer o hzzou ovisi za koliko ce ju izraditi i poslati poslodavcu, a poslodavac ti ju potom urucuje. Ovo provjereno znam jer sam i sama to obavljala za radnike, radim u kadrovskoj i obracunu placa.
Sortiraj odgovore
Najstariji