Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    15. Kolovoz 2018. 21:40

suncica85

Baby.kne ide to automatski, poslodavac ti moze ispuniti tiskanicu kako su ti rekli na hzzou a moze, sto je i jednostavnije, sam napraviti promjenu prezimena na hzzou preko e-zdravstvenog kojim se sigurno sluzi i to mu ne traje duze od 2min za napraviti. Hzzo najcesce isti dan provede promjenu na hzzou za sto ti poslodavac moze isprintati tiskanicu sa promijenjenim prezimenom i adresom kojom se mozes sluziti dok ne dodje nova zdravstvena. Na to jedino poslodavac nema utjecaja jer o hzzou ovisi za koliko ce ju izraditi i poslati poslodavcu, a poslodavac ti ju potom urucuje. Ovo provjereno znam jer sam i sama to obavljala za radnike, radim u kadrovskoj i obracunu placa.

E hvala ti puno na objašnjenju😊

christyy
    15. Kolovoz 2018. 21:54

Evo suncica je sve lijepo objasnila. A dok ti ne stigne nova zdravstvena ti se komotno mozes sluziti starom... nek ti to u firmi rijese preko e-zdravstvenog to im je stvarno cas posla

Baby.k
    15. Kolovoz 2018. 22:13

christyy

Evo suncica je sve lijepo objasnila. A dok ti ne stigne nova zdravstvena ti se komotno mozes sluziti starom… nek ti to u firmi rijese preko e-zdravstvenog to im je stvarno cas posla

Možda već i je, jer me tražila da joj poslikam vjenčani list i kartončić od osobne. 

PlavaBorovnica
    16. Kolovoz 2018. 06:38

Hello... Gdje li je ona pospanost i umor s početka trudnoće? Probdjela od 2-6, prije 2 sanjala da čistim mrave iz dj kolica. Sad pri doručku, gladna ko vučica 😛 Vidim čitajući, da vam je zabavno i da se lijepo druzite, super 🤗 Što se grudi tiče, meni su odlične ove trenutne koje imam/tj dobila ih 😁 
    Pandice, Ssanja jel raste uzbuđenje? Nadam se da ste dobro 😘
    Mi imamo pregled za koji sat, nismo bili dugo, idemo vidjet što se događa. Ovo dijete samo što nogama ne probije trbuh koliko se rasteže, sve kvrge na trbuhu od njenog koljena, lakta...😵😍

Nas_bebac
    16. Kolovoz 2018. 06:58

Jutroo curee 
    Ja nocas imala bizarne snove 😳😳😳 najprije sanjala da šećem s bebom p anas ulovi kiša, pa onda sam sanjala da jesem tek pečen topal kruh sa marmeladom hahhah i sada razmisljam da odem ispeci kruh hahahha a gladnaaa a moram cekat eutirox .. 
    Jutroo plavaborovnica i sretno na pregledu i da suosjecam s kvrgama 😂😂😂 ali to su nase srecice pa nek rasteze i lupa kolko hoce 👏👏

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    16. Kolovoz 2018. 07:44

Dobro jutrooo😊
    Vidim sve imate neke lude snove😂 ja baš i ne sanjam ili se ni ne sjećam😁
    PlavaBorovnica, suosjećam s kvrgama, nije mi neki put jasno šta i kako to dijete izvodi te akrobacije😁 sretno na pregledu, javi nam se s dobrim vijestima❤
    Nas_bebac, jooj i ja gladna a isto moram čekat eutirox😁
    Ja prijavljujem novu tegobu, a to je bol skroz dolje u stidnoj kosti već dva dana. Boli me kod okretanja u krevetu, kod dizanja, nekad i kod hodanja. Tješim se da je to sve priprema.

Dea_Rene
    16. Kolovoz 2018. 07:57

Jutroooo 😊
    I mene stidna kost boli vec duze vremena, al sam jucer primjetila da sam dobila i natecene vene na stidnim usnama. Ne boli na dodir al me malo brine a pregled mi je tek za tjedan i pol. 

Baby.k
    16. Kolovoz 2018. 08:13

Ja sam sva natečena dolje, zaokružila se ko lubenica😁 pretpostavljam da je i to normalno u ovim periodima trudnoće, tko će ga znati🤔🙄

joNNa
    16. Kolovoz 2018. 08:16

Nas _bebac to bizarno ?!? A gle meni sna sinoc. Ima nekih 5 pasa oko mene , jednog dojim, lijep osjecaj 😂. Jedan me znacajno gleda kao da zna da sam trudna. Vjerujem mu. Ili ceka svoj red za sisu.😂 Padamo u vodu  hvatam se za stup od struje on pada samnom i psom i tu se jel probudim jer ne zelim umrijeti trudna😂al probudim se sa uzasnom zgaravicom, kasno sam vecerala. Al ajd uspjela sam se naspavati🙂
    Moje cice su ogromne  nosila jucer stari grudnjak jer su mi svi novi na pranju. Al se namucih, steze  ispada... Zamislite jos mlijeko kasnije. Ajaj. Nece mi ni novi grudnjaci moci. 
    Ja postajem sve osjetljivija, ne svidja mi se. Em sto sanjam svaku vecer ili bebu ili da sam trudna... Preko dana pazim trbuh da mi ga muz slucajno ne udari, mada je muz jako pazljiv. Bebini darci redovito zabole. Mazila bi se stalno inace nisam mazan tip. Zahtjevam od muza da mazi trbuh, da mu se obraca jer mislim da je beba tuzna ako on to ne radi. A kad se orepirem sa muzem oko necega i on povisi ton. E iskocila bi iz koze da mogu. Ono ne kuzim zasto, zbog banalnih stvari Nepodnosljiv osjecaj.I Ne mogu nastaviti prepirku jer me to zaboli. Totalno drugo stanje. Joooj muko moja. 

Baby.k
    16. Kolovoz 2018. 08:22

Trudnasam

Nas _bebac to bizarno ?!? A gle meni sna sinoc. Ima nekih 5 pasa oko mene , jednog dojim, lijep osjecaj 😂. Jedan me znacajno gleda kao da zna da sam trudna. Vjerujem mu. Ili ceka svoj red za sisu.😂 Padamo u vodu hvatam se za stup od struje on pada samnom i psom i tu se jel probudim jer ne zelim umrijeti trudna😂al probudim se sa uzasnom zgaravicom, kasno sam vecerala. Al ajd uspjela sam se naspavati🙂
    Moje cice su ogromne nosila jucer stari grudnjak jer su mi svi novi na pranju. Al se namucih, steze ispada… Zamislite jos mlijeko kasnije. Ajaj. Nece mi ni novi grudnjaci moci.
    Ja postajem sve osjetljivija, ne svidja mi se. Em sto sanjam svaku vecer ili bebu ili da sam trudna… Preko dana pazim trbuh da mi ga muz slucajno ne udari, mada je muz jako pazljiv. Bebini darci redovito zabole. Mazila bi se stalno inace nisam mazan tip. Zahtjevam od muza da mazi trbuh, da mu se obraca jer mislim da je beba tuzna ako on to ne radi. A kad se orepirem sa muzem oko necega i on povisi ton. E iskocila bi iz koze da mogu. Ono ne kuzim zasto, zbog banalnih stvari Nepodnosljiv osjecaj.I Ne mogu nastaviti prepirku jer me to zaboli. Totalno drugo stanje. Joooj muko moja.

Joj i ja pucam na sve, sve me živcira. Jučer radim generalku u kući i rasplačem se jer su nabacali smeće u koš, a nisu stavili vrećicu😁 postala sam jako osjetljiva na higijenu, čistoću i urednost. Tako da sam jučer čistila i plakala pet puta😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.