Jutro cure 😊 idemo danas ponovo na pregled pa ćemo valjda konačno znati na čemu smo 😊 mene zadnja dva dana užasno bole prepone, i imam neke čudne bolove skroz nisko pa pojma nemam da li je to neki simptom nečega ili normalno za ovaj period. Vidim svi sanjamo neke čudne snove, ja se po cijelu noć budim jer stalno sanjam neke gluposti.
I da, odjednom sam dobila nenormalan strah od poroda cijelu trudnoću sam ga bila potisnula totalno, a sad samo o tome mislim i baš sam u nekoj panici
PlavaBorovnica sretno na pregledu, javi kako je prošlo
Ostalim curama ugodan dan 😊
Ssanja, sretno na pregledu, javi nam se 🤞🏻😊
Ja zasad nemam straha, mislim si da kako god van mora, a sad ćemo vidjet kad se približi dan D 😁
Jutro cure :)
Jos sam u komadu, danas 35+1. Bebica je oko 46cm i oko 2300g. Sinoc nisam cijelu noc spavala toliko mi je bio pritisak dolje i ostra probadanja svako malo tako da kad bi me sad uhvatio porod ne znam kako bi imala snage 😆
Muz u ponedjeljak pocinje radit i ako sr do tad ne porodim bit ce mi veselo jer uz mog malog cirkusa nema sanse da mirujem hehe
Sto se tice velicine grudi to nema nikakve veze s mlijekom, sto beba vise sisa, vise ce bit mlijeka. Ja sam s malim prva dva mjeseca imala i po 40 podoja u danu. Izdajalicu sam kupila elektricnu Lansinoh jer je toliko navukao mlijeka da su ni sise buknile i morala sam se izdajat.
Dobro jutro cure! Ja sam se sinoć tako smrznula! A deke metar od mene, ali kroz san nisam bila u stanju uzeti ju. Sutra idemo kuci iz vikendice pa odmah na pregled. Sjedim na suncu i przim se sad. Sretno svima na pregledima i super za sve preglede koji su prošli! Vidjela sam i lijepe robice i trbuščića 😍 mi se slikamo sutra nakon pregleda.
pozu, nova sam ovdje te imam pitanje za vas..ovako nedavno sam imala odnose s partenorm, tjedan do 2 tjedna prije menstrucije, 2-3 puta je odnos bio sa zastitom i nijednom nije ejakulirao u meni, zavrsio je van mene, jednom smo imali ne zasticeni odnos, te je tako isto ejakulirao van mene.. menstruacija mi sad kasni 3 dana i danas je 4 dan i jos je nema, imam mucnine, glavobolje, i bole me sise, dali postoji mogucnost da sam trudna? unaprijed hvala
pozu, nova sam ovdje te imam pitanje za vas..ovako nedavno sam imala odnose s partenorm, tjedan do 2 tjedna prije menstrucije, 2-3 puta je odnos bio sa zastitom i nijednom nije ejakulirao u meni, zavrsio je van mene, jednom smo imali ne zasticeni odnos, te je tako isto ejakulirao van mene.. menstruacija mi sad kasni 3 dana i danas je 4 dan i jos je nema, imam mucnine, glavobolje, i bole me sise, dali postoji mogucnost da sam trudna? unaprijed hvala
Nikakva mogućnost
Cure moje sretno na pregledima 😀, ja imam sutra, već me muka hvata od TA i silnih mišljenja 😥, jučer sam cijeli dan imala jake kontrakcije, bolovi na lijevoj strani trbuha i lijeva prepona, jedva sam hodala 🤨, ubiti sam se gegala 🤣, danas sam ok, bar zasada, dug je dan još 😀
Noć je bila super za spavanje, čak sam se pokrila pernatim poplonom 🙈🙈🙈🙈, ko da je cića zima.
Dobro jutro cure, sretno na pregledima danas!
I men vec tjednima boli stidna kost nakon svakog malo većeg napora (a neki put i iz čista mira), ali se tjesim da je to od rastezanja pa se ne uznemiravam.
Što se tiče kvrga po trbuhu i akrobacija moje princeze, to je postala svakodnevna stvar i zapravo me jako veseli. Mislim da joj je već malo mjesta pa se mora tu i tamo protegnuti. Neki put se pitam da li je moguće da mi koža pukne jer stvarno zna zaboliti... 😂
Jučer sam se rasplakala dok sam vješala zavjese jer nisam nikako mogla zašerafiti šerafić od kukice koja drži karnišu. Muž me samo blijedo gledao i na kraju zašerafio kukicu. Bilo mi je vruće od peglanje zavjesa i onda me taj šeraf dotukao 😂😂 Hormoni! 🙈
Pozdrav drage moje, evo i mene kao padobranac, hitno se javljam ne znam sta da radim. Od jutros od 4 imam bolove u preponama, stidna Kost, i krizima,, koje ne popusta nikako, nije u nekim intervalima, nego nikako ne popusta, zna samo jace zaboljeti na minutu, ne znam sta bih. Citala sam da su bh kontrakcije totalno drugacije, beba je dosta aktivna, pogotovo na svaki jaci bol reaguje, a svaki jaci bol javi se na svake tri minute otprilike, bilo da lezim ili hodam, i traje ono 5-10 sekundi, taj u krizima. Oprostite jedva pisem, bas me boli, sta biste vi savjetovale?
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Pozdrav drage moje, evo i mene kao padobranac, hitno se javljam ne znam sta da radim. Od jutros od 4 imam bolove u preponama, stidna Kost, i krizima,, koje ne popusta nikako, nije u nekim intervalima, nego nikako ne popusta, zna samo jace zaboljeti na minutu, ne znam sta bih. Citala sam da su bh kontrakcije totalno drugacije, beba je dosta aktivna, pogotovo na svaki jaci bol reaguje, a svaki jaci bol javi se na svake tri minute otprilike, bilo da lezim ili hodam, i traje ono 5-10 sekundi, taj u krizima. Oprostite jedva pisem, bas me boli, sta biste vi savjetovale?
Ja bi na tvom mjestu već otišla doktoru, ako radi tvoj tvojem, ako ne na hitnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji